ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρία ματς… ένα ντέρμπι

τρία-ματς-ένα-ντέρμπι-477976

Ενώ αύριο ο Ολυμπιακός Βόλου παίζει στις 3 μ.μ. με την Καβάλα, σήμερα γίνονται 3 ματς και το ντέρμπι στο Ολυμπιακό Στάδιο μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού Πειραιά συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των φιλάθλων από τους αγώνες της 12ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα.

Η «Ένωση» θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει στη διεκδίκηση του τίτλου και η ψυχολογία της ενισχύθηκε μετά την ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Νάτσο Σκόκο.

Στα αγωνιστικά ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα έχει στην ενδεκάδα τους τραυματίες Σάχα και Μπλάνκο.

Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός θα παίξει για τη νίκη, ώστε να παραμείνει στο πρώτο σκαλοπάτι της βαθμολογίας, αλλά και ο βαθμός της ισοπαλίας δεν θα δυσαρεστήσει τους Πειραιώτες, οι οποίοι, πάντως, θα παίξουν με σημαντικές απουσίες.

Συγκεκριμένα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα έχει στη διάθεση του τους Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιο, Μπράβο και Τοροσίδη, ενώ ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Από εκεί και πέρα, αύριο ο Παναθηναϊκός θα παίξει μόνο για τη νίκη στην Κέρκυρα κόντρα στην τοπική ομάδα, με τον Ζεσουάλντο Φερέιρα να κάνει το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Δύσκολη αποστολή θα έχει ο Άρης στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό, ενώ φαβορί για τη νίκη είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα υποδεχθεί στην Τούμπα τον Ατρόμητο.

Συνοπτικά οι αγώνες της 12ης ημέρας:

ΣΗΜΕΡΑ

17:15 Πανσερραϊκός-Αρης (Δημ.στάδιο Σερρών) NOVA

17:15 Εργοτέλης-ΑΕΛ (Παγκρήτιο στάδιο) NOVA

19:30 ΑΕΚ-Ολυμπιακός (ΟΑΚΑ) NOVA

ΚΥΡΙΑΚΗ

15:00 Ολυμπιακός Βόλου-Καβάλα (Πανθεσσαλικό στάδιο) NOVA

15:00 Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη (Τρίπολη)

15:00 Πανιώνιος-Ηρακλής (Νέα Σμύρνη) NOVA

17:15 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (Τούμπα) NOVA

19:30 Κέρκυρα-Παναθηναϊκός (ΕΑΚ Κέρκυρας) NOVA

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου