ΠΟΛΟ

Μορφέσης: «Στοχεύουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά»

μορφέσης-στοχεύουμε-όσο-το-δυνατόν-π-70614

Επέστρεψε τα ξημερώματα στην Αθήνα από την Ισπανία (μέσω Λονδίνου) η εθνική υδατοσφαίρισης γυναικών, η οποία το περασμένο Σάββατο (24/3) κατέκτησε το τρόπαιο του νεοσύστατο Europa Cup, στην τελική φάση που διεξήχθη στην Ποντεβέδρα. Την ελληνική αποστολή υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

«Είναι μία νίκη ψυχολογίας για τα κορίτσια, που έμειναν έξι ολόκληρα χρόνια μακριά από μεγάλες διακρίσεις και με αυτό το τρόπαιο επιβεβαιώνουν στους εαυτούς τους τις δυνατότητές τους. Συνεχίζουμε και στοχεύουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Μορφέσης.

«Καταφέραμε να σηκώσουμε την πρώτη μας κούπα μετά από πάρα πολύ καιρό, κάτι που έχει πολύ μεγάλη αξία, γιατί το χρυσό αυτό μετάλλιο ήρθε στην πρώτη διοργάνωση του Europa Cup, κάτι που από μόνο του θα μείνει στην ιστορία», ανέφερε η αρχηγός της εθνικής, Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Η έφορος της εθνικής ομάδας και μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΕ, Βάσω Αρβανιτοπούλου, η οποία ήταν η αρχηγός της ελληνικής αποστολής στην Ισπανία, επισήμανε: «Ήρθε αυτή η τόσο μεγάλη διάκριση και όλοι είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και το κλίμα ενθουσιασμού επικρατεί σε όλη την ομάδα. Ήταν συγκινητική η προσπάθεια των κοριτσιών και αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου