ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνέτριψε τον Αποκ Βελούχι ο Βολος ΝΠΣ

συνέτριψε-τον-αποκ-βελούχι-ο-βολος-νπσ-71488

Ο πρωταθλητής Βόλος ΝΠΣ χωρίς να αντιμετωπίσει σθεναρή αντίδραση πέρασε έυκολα από το Καρπενήσι επικρατώντας με το ευρύ 1-5 του Αποκ Βελούχι. Οι γηπεδούχοι αιφνιδιάσαν τον Νέο Ποδοσφαιρκού Σύλλογο όταν ο Μπακαλίδης πλάσαρε στο 15’ τον Μπουργάνη για το 1-0 με τους «κυανέρυθρους» τέσσερα λεπτά αργότερα να ισοφαρίζουν με όμορφο σουτ εκτός περιοχής του Μελισσόπουλου. Ο Ζέρης με όμορφη εκτέλεση φάουλ έδωσε για πρώτη φορά στο παιχνίδι το προβάδισμα στην ομάδα του για το 1-2. Στο 65’ ο Μελισσόπουλος έπιασε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει στον Ζαραβέλη και να καταλήγει στα δίχτυα του Ρεσίτη για το 1-3. Δέκα λεπτά αργότερα ο Ντόσης σέντραρε από τα δεξιά με τον Μελισσόπουλου να πλασάρει προ του Ρεσίτη για το 1-4. Το τελικό 1-5 ο Μαλακασιώτης με καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής στέλνοντας την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας των γηπεδούχων.

Αποκ Βελούχι- Βόλος ΝΠΣ 1-5

Σκόρερ: 15’ Μπακαλίδης- 19’, 65’, 75’ Μελισσόπουλος, 36’ Ζέρης, 81’ Μαλακασιώτης

Διαιτητής: Παναγιώτης Κέκελος (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας)

Βοηθοί: Κωνσταντίνος Λυσάρης, Βασίλειος Λιασκώνης(ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας)

ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Φλωράκης): Ρεσίτης, Κόλλιας, Παχής(81΄ Σακελλαρίου), Ζαραβέλης, Γιαουπλάρι(81΄ Σκοπέτος), Γεωργίου, Τσιμόπουλος, Μπακαλίδης, Κακκάβας, Σερπάνος(78΄ Χρυσικός)

ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης(75΄ Κραββαρίτης), Καλαμίδας, Ζέρης, Παπαδόπουλος(56΄ Δεμηρτζόγλου), Τζελίδης, Διμηνάς, Ουνγιαλίδης(46΄ Ντόσης), Μηλιώτης(66΄ Μαλακασιώτης), Κολλάς, Σαλαμούρας, Μελισσόπουλος

Πηγή: www.evrytaniasport.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου