ΣΤΙΒΟΣ

Ιστορική συμφωνία – Εξοπλίζεται το Πανθεσσαλικό Στάδιο

ιστορική-συμφωνία-εξοπλίζεται-το-πα-71498

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των εκπροσώπων σωματείων όλης της χώρας στη γενική συνέλευση του ΣΕΓΑΣ, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, από όπου δεν έλειψαν τα ευχάριστα νέα όσον αφορά την πόλη του Βόλου και το Πανθεσσαλικό Στάδιο, το οποίο άμεσα αναμένεται να εξοπλιστεί και να διοργανωθεί και κάποιο μεγάλο αγώνα.

Όπως ανέφερε στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος: «Σήμερα έχω να σας πω και ευχάριστα νέα, αφού σαν ομοσπονδία καταφέραμε αυτό που δεν μπόρεσε η πολιτεία εδώ και 14 χρόνια. Είμαι σήμερα στην ευχάριστη θέση να αναγγείλω ότι μια μεγάλη ελληνική εταιρεία θα αναλάβει το κόστος για τον εξοπλισμό του Πανθεσσαλικού σταδίου και ευελπιστώ εντός της αγωνιστικής περιόδου να το εγκαινιάσουμε με κάποιο αγώνα».

Οι συντονισμένες προσπάθειες της ομοσπονδίας απέφεραν καρπούς και ύστερα από χρόνια το Πανθεσσαλικό στάδιο θα αποκτήσει ζωή και παράλληλα τη δυνατότητα διεξαγωγής αγώνων.

Η εταιρεία Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ ανέλαβε να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που απαιτούνται, προκειμένου ένα από τα μεγαλύτερα στάδια της χώρας, να αποκτήσει τον απαιτούμενο υλικό εξοπλισμό. Οι λεπτομέρειες της νέας συνεργασίας θα γίνουν γνωστές τη Δευτέρα στις 12.00 στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ και ο ΣΕΓΑΣ στο ίδρυμα Θεοχαράκη (Βασ.Σοφίας 9 & Μέρλιν 1).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου