ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Διπλό» σωτηρίας για Αμβρυσσέα στον Αλμυρό

διπλό-σωτηρίας-για-αμβρυσσέα-στον-α-71553

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο ΓΣ Αλμυρού στην έδρα του από τον Αμβρυσσέα Διστόμου, με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν ολοζώντανες τις ελπίδες παραμονής τους στην κατηγορία.

Η αναμέτρηση που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τους γηπεδούχους να παρουσιάζονται κατώτεροι του αναμενομένου αλλά και βαθμολογικά αδιάφοροι, ηττήθηκαν με γκολ που σημειώθηκε στο 55ο λεπτό, με θύτη τον Βασιλειάδη, ο οποίος στο 15’ είχε αντικαταστήσει τον τραυματία Γιαλαμίδη και αποδείχθηκε πέραν από αναγκαστική αλλά και χρυσή αλλαγή.

Μετά από ένα κακό πρώτο μέρος στο οποίο και ο ΓΣΑ είχε αναγκαστική αλλαγή με τον Μπαρούτα να αντικαθίσταται από τον νεαρό Αράπη, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε σε ρόλο δεξιού μπακ, οι φιλοξενούμενοι είδαν προσπάθεια του Σούκια να περνά λίγο δίπλα από το δοκάρι του Σταυράκη στο 38’.

Στο β’ μέρος η φάση του τέρματος ήρθε λίγο μετά τη δεύτερη σέντρα και στο 55’, όταν ο Σούκιας βρήκε τον Βαφειάδη, ο οποίος βλέποντας τον Σταυράκη να αφήνει την εστία του, πλάσαρε εύστοχα για το 0-1.

Οκτώ λεπτά μετά και στο 63’ ο Κυπτίου επιχείρησε να νικήσει με φάουλ τον Ντέντσεφ, ο οποίος αφού είδε την μπάλα να «σκάει» στο έδαφος και να παίρνει ύψος απέκρουσε ενστικτωδώς.

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Γκατζούλης (69’ λ.τρ Μπιρμπίλης), Μπαρούτας (34’ λ. τρ. Αράπης), Χολέβας, Στουρνάρας, Σαββίδης, Αλεξανδρής, Κυπτίου, Σκοπελίτης (74’ Πραττής), Κοντοβάς, Φλίγκος (70’ Κρανάς).

ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ: Ντέντσεφ, Μαργαρίτης (46’ Κυπραίος), Καλαγκάνης, Γιαλαμίδης (15’ λ. τρ. Βαφειάδης), Μεταλλινός, Τέλλος, Βλάχος, Βαγγέλη (70’ Πουλάκος), Κωστούλας, Σούκιας (58’ Σχίζας), Μανιδάκης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου