ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αισιοδοξία για κορυφή την Κυριακή

αισιοδοξία-για-κορυφή-την-κυριακή-478344

Στο αυριανό παιχνίδι με τον Εθνικό Φιλιππιάδας συγκεντρώνονται άπαντες στη Νίκη Βόλου. Η κατάκτηση των τριών βαθμών και η νίκη είναι το μόνο αποτέλεσμα που τους ενδιαφέρει, αισιοδοξώντας ότι την Κυριακή το βράδυ μετά και την ολοκλήρωση της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2θα βρίσκονται στην κορυφή του Βορείου Ομίλου.
Χθες την προπόνηση της ομάδας παρακολούθησε και ο Στράτος Γιδόπουλος. Ο μεγαλομέτοχος ήρθε από την Αθήνα και πήγε απευθείας στο γήπεδο όπου γινόταν η προπόνηση των κυανολεύκων υπό τις οδηγίες του Αρμάντο Μαρέντζι και του βοηθού του Λάκη Μπακάλη. Ο Γιδόπουλος δεν μίλησε χθες στους ποδοσφαιριστές, κάτι που αναμένεται όμως να κάνει σήμερα, ώστε να τους επιστήσει την προσοχή τους στο παιχνίδι και να τους εκφράσει την κρισιμότητα του ενόψει της συνέχειας. Οχι βέβαια ότι κάτι τέτοιο δεν το έχουν αντιληφθεί τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές. Στη Νέα Ιωνία αντιμετωπίζουν την αυριανή αναμέτρηση στο Παντελής Μαγουλάς σαν μια «χρυσή» ευκαιρία να πιάσουν την πρώτη θέση.
Ακόμα και μετά από μια μέτρια πορεία στις πρώτες αγωνιστικές και στραβοπατήματα εκτός προγράμματος, η Νίκη κατάφερε να βρει τις ισορροπίες και να βρεθεί στη δεύτερη θέση μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες επί του Μακεδονικού και του Ναυπακτιακού. Το μόνο λοιπόν που επιζητά είναι να συνεχίσει το σερί της, ώστε να βρίσκεται το βράδυ της Κυριακής στην κορυφή της κατάταξης.
 
Δεν έχει ξεκαθαρίσει για Μαρέντζι
Μέχρι χθες πάντως δεν είχε ξεκαθαρίσει αν ο Αρμάντο Μαρέντζι θα έχει το δικαίωμα στο αυριανό ματς να καθίσει στον κυανόλευκο πάγκο. Γινόταν ενέργειες από την κυανόλευκη ΠΑΕ για να εξασφαλιστεί η σχετική άδεια και ο Κροάτης να βρίσκεται στον πάγκο. Να θυμίσουμε ότι λόγω ενός προβλήματος με το δίπλωμα του Μαρέντζι, ο διαιτητής της αναμέτρησης στον αγώνα με το Ναυπακτιακό δεν είχε αφήσει τον προπονητή της Νίκης να βρίσκεται κανονικά στον πάγκο της ομάδας του. Αν τελικά δεν βρεθεί λύση, ο Μαρέντζι στο αυριανό ματς θα δίνει ξανά οδηγίες στους παίκτες του εκτός αγωνιστικού χώρου…
 
Επιστρέφει ο Σαμαράς στην ενδεκάδα
Η προετοιμασία της Νίκης για την αυριανή αναμέτρηση με τον Εθνικό Φιλιππιάδας ολοκληρώθηκε ουσιαστικά χθες χωρίς προβλήματα. Ολοι οι παίκτες έδωσαν το παρών και γυμνάστηκαν σε φουλ ρυθμούς. Ετσι το μοναδικό όνομα που βρίσκεται στο απουσιολόγιο του Αρμάντο Μαρέντζι είναι αυτό του Στέλιου Μαϊστρέλλη που είναι τιμωρημένος. 
Οσον αφορά στην ενδεκάδα και τα πλάνα του Κροάτη, δεν φαίνεται ότι θα εμπεριέχουν σημαντικές αλλαγές. Ο Μαρέντζι φαίνεται πως θα επιλέξει ένα πιο επιθετικό σχήμα, αφήνοντας μάλλον τον Κουτσογιάννη στον πάγκο και ξεκινώντας τον Γραμματικόπουλο πίσω από τον προωθημένο Βακουφτσή. Από κει και πέρα η απουσία του Μαϊστρέλλη, που συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο ματς, θα καλυφθεί στα μετόπισθεν με την επιστροφή του έμπειρου Σαμαρά.
Ετσι οι έντεκα που αναμένεται να ξεκινήσουν είναι στην άμυνα οι Καρακώστας και Σαμαράς στις πλευρές και στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, οι Παπαδήμας και Στουρνάρας, στο κέντρο θα βρίσκονται οι Διγκόζης και Νάστος, οι Πετράς και Ντάνισιτς θα αγωνιστούν στην δεξιά και αριστερή πτέρυγα αντίστοιχα, ενώ μπροστά θα βρίσκονται οι Γραμματικόπουλος και Βακουφτσής. Δεν αποκλείεται πάντως να δούμε και κάποια έκπληξη από πλευράς Μαρέντζι.
 
Συναντήσεις σήμερα από Γιδόπουλο
Εκτός από την ομιλία του προς τους παίκτες, ο Στράτος Γιδόπουλος αναμένεται να έχει σήμερα συναντήσεις και συζητήσεις και με όλους τους συνεργάτες του, που απαρτίζουν πλέον τη νέα προσωρινή διοίκηση πρωτοδικείου της ΠΑΕ, αλλά και με οργανωμένους. Το απόγευμα θα γίνει ουσιαστικά η συνάντηση που επιθυμεί να κάνει, ώστε να εκφράσουν τις απόψεις τους για την ομάδα και το μέλλον τους, τόσο οι διοικητικοί, όσο και οι φίλαθλοι και όλοι όσοι την παρακολουθούν από κοντά και έχουν να προτείνουν λύσεις. Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα στην ΠΑΕ αυτή την στιγμή, αλλά ο Γιδόπουλος θέλει να τους παρουσιάσει τις δυσκολίες που συναντά καθημερινά και να ζητήσει την βοήθεια όλων για την σωστή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. 
Η διοίκηση Πρωτοδικείου που έχει και πάλι η ομάδα θα παραμείνει για λίγο καιρό, ενώ θα ξεκινήσουν παράλληλα οι διαδικασίες για νέα Γενική Συνέλευση, ώστε να αποκτήσει Διοικητικό Συμβούλιο η ΠΑΕ.
 
Ξεσηκωμός στις τάξεις των φιλάθλων
Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων της Νίκης Βόλου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Αναμφίβολα το ματς δεν είναι από τα ντέρμπι που περίμεναν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ να γεμίσει το Παντελής Μαγουλάς, αλλά μετά από δυο συνεχόμενες νίκες και η πρόκληση της κορυφής για πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Football League 2, έχει σκορπίσει ενθουσιασμό. Κοινό κάλεσμα να βρεθούν όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας αύριο το απόγευμα στην «κλούβα» πραγματοποιούν οι οργανωμένοι του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» και οι Γαλάζιοι Αγγελοι.
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου