ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέες επικίνδυνες αποστολές

νέες-επικίνδυνες-αποστολές-478353

Στην τελική ευθεία ενόψει των Κυριακάτικων αναμετρήσεων έχουν μπει πλέον οι ομάδες του Ρήγα Φεραίου και του Πύρασου της Νέας Αγχιάλου. Οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα στην τελευταία αγωνιστική που πέρασε δεν ικανοποίησαν κανένα και πλέον άπαντες στα δύο στρατόπεδα προσδοκούν να επιστρέψουν στις επιτυχημένες εμφανίσεις που θα συνοδευτούν από νίκες για την 9η αγωνιστική, κάτι τέτοιο όμως δεν φαντάζει και εύκολο μιας και οι ομάδες της Μαγνησίας θα τεθούν αντιμέτωπες με τις δύο από τις τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.

Ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου

Την Καρδίτσα ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Κυριακή ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου με τους μπλε να θέλουν μετά από την ήττα στο Λιανοκλάδι ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο τεχνικός Λευτέρης Καλογήρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Στέλιου Αρσένου, ο οποίος επανέρχεται μετά από απουσία μηνών μιας και είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και πλέον προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς. Από τραυματισμό επιστρέφει και ο Γιώργος Κωνσταντάκος, μιας και ο 19χρονος μέσος είχε αποχωρήσει στο παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στην Αγία Παρασκευή. Επίσης η τεχνική ηγεσία θα μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Νίκου Μπασδάνη, ο οποίος ήταν τιμωρημένος. Παράλληλα αμφίβολος για το Κυριακάτικο παιχνίδι είναι ο Λεωνίδας Γκάγκας ενώ λόγω τιμωρίας θα απουσιάζει ο Χρήστος Ζαρίφης με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή να έχει αποβληθεί στο περασμένο ματς του Λιανοκλαδίου. Μαζί με τον Ζαρίφη τιμωρημένος είναι και ο Μάκης Πετρίδης που θα εκτίσει την τελευταία. Δηλώσεις για το παιχνίδι της Κυριακής έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πυράσου ο Στέλιος Αρσένος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Για εμάς είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας κι αυτή τη φορά θέλουμε να συνδυάσουμε την καλή εμφάνιση με βαθμολογικό όφελος. Γνωρίζουμε ότι η Καρδίτσα είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου, αλλά αυτό δεν μας φοβίζει, διότι ξέρουμε τις δυνατότητές μας. Θα παίξουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα και θεωρώ ότι μπορεί ο Πύρασος να τα καταφέρει, όπως άλλωστε τα δύο προηγούμενα χρόνια. Χρειάζεται να έχουμε αγωνιστική πειθαρχία και μεγάλη συγκέντρωση στο παιχνίδι, διότι κάθε λάθος μπορεί να στοιχίσει όταν απέναντί μας υπάρχει μια έμπειρη ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Όσον αφορά στη δική μου επιστροφή, ελπίζω ο προηγούμενος τραυματισμός να ήταν και ο τελευταίος. Νιώθω καλά και είμαι έτοιμος να βοηθήσω από την πλευρά μου όσο μπορώ για να έχει η ομάδα μας καλύτερα αποτελέσματα που θα την ανεβάσουν βαθμολογικά».
 
Ο Ρήγας Φεραίος
Απέναντι στον Πυργετό θα αγωνιστεί ο Ρήγας Φεραίος την Κυριακή, έχοντας μπροστά του πολύ δύσκολο έργο μιας και η ομάδα της Λάρισας έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις μέχρι στιγμής και βρίσκεται σε απόσταση τριών βαθμών από την κορυφή, όπου και φιγουράρει ο Οικονόμος Τσαριτσάνης. Στην τελευταία του αγωνιστική υποχρέωση ο Ρήγας στραβοπάτησε εντός έδρας, αφού παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1 στη Λαμία και έχασε έτσι πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανέβει και άλλο βαθμολογικά. Για την αναμέτρηση απέναντι στον Πυργετό δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Γεωργίου και Προβιάς και έτσι προκύπτει πρόβλημα στην θέση του αριστερού μπακ. Τέλος, τραυματίας είναι ο Κουντούρης, ενώ ο Σπαθής είναι στρατευμένος.
                                                               
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου