ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελευταίο ματς στον Αλμυρό… με Αμβρυσσέα

τελευταίο-ματς-στον-αλμυρό-με-αμβρυσ-73274

Το τελευταίο φετινό παιχνίδι στο γήπεδό του δίνει αύριο Σάββατο 24/3 ο ΓΣ Αλμυρού, αντιμετωπίζοντας τον Αμβρυσσέα στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» για τον 4ο όμιλο, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ενώ στο φινάλε του πρωταθλήματος θα αγωνιστεί στο Βόλο με τον Ολυμπιακό.

Από τη διοίκηση του ΓΣΑ εκδόθηκε ανακοίνωση-κάλεσμα για το αυριανό ματς, στο οποίο αναφέρονται τα εξής: «Το Δ.Σ. το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Γ.Σ. Αλμυρού καλούν τoν φίλαθλο κόσμο της πόλης μας στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα με την ομάδα του Αμβρυσσέα Διστόμου το ερχόμενο Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 και ώρα 15:00 στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Μετά από ένα μαραθώνιο 24 αγώνων, η ομάδα μας βρίσκεται στην καλύτερη θέση της στην ιστορία της και στην παρουσία της στα σαλόνια των εθνικών κατηγοριών, εκπροσωπώντας επάξια το ποδόσφαιρο της επαρχίας Αλμυρού.

ΥΓ.1 Για τις ανακοινώσεις του προσεχούς αντιπάλου που έπεσαν στην αντίληψή μας στο διαδίκτυο, την απάντηση θα τη δώσουμε εκεί που ξέρουμε καλύτερα, όπως κάναμε στους περισσότερους αγώνες του πρωταθλήματος , δηλαδή μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Υ.Γ.2 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΡΑΨΑΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!»

Διαιτητής για το αυριανό ματς του Αλμυρού με τον Αμβρυσσέα που «καίγεται» για νίκη ορίστηκε ο Σταύρος Τσιμεντερίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης, με βοηθούς τους Χρήστο Τζιαμπάση και Αλέξανδρο Μπαλιάγκα, επίσης από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής θα είναι ο Ματθαίος Κοφίτσας από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου