ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρατεταμένη αναμονή με καλό τέλος

παρατεταμένη-αναμονή-με-καλό-τέλος-74772

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

«Αναγκασμένος» να περιμένει ως το φινάλε του πρωταθλήματος είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς το Σάββατο οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν το προγραμματισμένο τους ρεπό και δεν αγωνίζονται για την 25η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, ενώ δεν αποκλείεται κάποια αποτελέσματα να ευνοήσουν την ομάδα και να μη χρειαστεί να περιμένει ως το τέλος για να «εξασφαλίσει» την παραμονή και να σχεδιάσει τη νέα χρονιά.

Αυτό θα συμβεί μόνον αν κάποιες από τις ομάδες που είναι στους 31 βαθμούς (ΑΟ Σελλάνων, Ρήγας, Αμβρυσσέας) δεν κερδίσουν το Σαββάτο, και στο φινάλε το όριό τους θα είναι οι 44 ή οι 35 βαθμοί, ενώ ο Ολυμπιακός είναι ήδη στους 36, και με νίκη στον τελευταίο του αγώνα με τον Αλμυρό στον Βόλο πάει στους 39…

Με το στόχο στο 39 πάντως, η οριστική παραμονή του στη Γ’ Εθνική είναι πολύ πιθανόν να γίνει και στους 37, καθώς ο Ολυμπιακός Βόλου έχει το «δικαίωμα» και μίας ισοπαλίας στο τέλος. Αυτό γίνεται με δυο νίκες των ομάδων που είναι στους 31, που τότε πάνε στους 37 ισοβαθμώντας με τους ερυθρόλευκους που έχει το πάνω χέρι στην «ειδική» βαθμολογία, καθώς κέρδισε τον Αμβρυσσέα με 3-0, ηττήθηκε στο Δίστομο με 2-1, ενώ απέναντι σε ΑΟ Σελλάνων και Ρήγα έχει από δυο νίκες.

Σε δύσκολη θέση είναι και η Θήβα με 33 βαθμούς, και αν χάσει στο φινάλε στο Βελεστίνο, θα είναι αυτή που θα «πέσει» μαζί με τον Αμβρυσσέα, ενώ τα Σέλλανα πέφτουν μόνο αν ο Ρήγας δεν κερδίσει και έρθει ισόπαλος με τη Θήβα. Σε αυτή την ισοβαθμία στους 37 της Θήβας, του Αμβρυσσέα και του ΑΟ Σελλάνων, η καρδιτσιώτικη ομάδα μειονεκτεί και θα υποβιβαστεί μαζί με τον Ρήγα.

Όλα αυτά βέβαια, δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε, είναι θεωρητικά, αφού ο Ρήγας, ο ΑΟ Σελλάνων και ο Αμβρυσσέας θέλουν 2 νίκες, και αν κάποιος έχει απώλεια το Σαββάτο δεν φτάνει τους 37…

Ο Ολυμπιακός περιμένοντας την 25η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής ως «παρατηρητής» λόγω ρεπό, ήθελε αντίπαλο για φιλικό παιχνίδι, και οι ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων» παρότι έκαναν προσπάθεια να κλειστεί κάποιο με ομάδα Σούπερ Λιγκ στον Βόλο, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ετσι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει αύριο Παρασκευή στις 3.30 μ.μ στο Πανθεσσαλικό τον Σαρακηνό.

Όσον αφορά την προετοιμασία, αυτή συνεχίζεται χωρίς την παρουσία των στρατευμένων Γιώργου Μέμμου και Δημήτρη Τόσκα, αλλά και του Δημήτρη Σέττου, ο οποίος ζήτησε και πήρε διήμερη άδεια και επιστρέφει αύριο Παρασκευή.

Στο τελευταίο ματς με τον Αλμυρό στον Βόλο, σε σχέση με το προηγούμενο ματς (που έλειψαν οι Ευθυμιάδης και Μέμμος) τώρα θα υπάρχει ένας ακόμα σίγουρος απών, κι αυτός θα είναι ο Δημήτρης Τόσκας, που την Τρίτη παρουσιάστηκε στον στρατό.

Ο Ολυμπιακός είναι «αναγκασμένος» να περιμένει και σε άλλο επίπεδο, εξωαγωνιστικό, αφού προχθές επρόκειτο να εκδικαστεί η έφεση του Ρήγα Φεραίου κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ (η οποία είχε δικαιώσει τον Ολυμπιακό Βόλου στην υπόθεση που είχε να κάνει με τον Κλεβί Κόλα), και πήρε αναβολή, οπότε θα συζητηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ σε διαφορετική περίπτωση μετά το τέλος του πρωταθλήματος!!!

Τώρα που ο Ολυμπιακός έχει ρεπό η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε χθες τους διαιτητές της 25ης αγωνιστικής, για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Την κρίσιμη αναμέτρηση Αχιλλέα Φαρσάλων – Ρήγα Φεραίου που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Φαρσάλων, το Σάββατο 24 Μαρτίου και ώρα 15:00, θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Μέγας από την Ένωση Πιερίας, και αναλυτικά οι διαιτητές του 4ου ομίλου για την 25η αγωνιστική είναι:

Οπούντιος Μαρτίνου – ΑΟ Σελλάνων

Παπαποστόλου (Εύβοιας)

Δέλχας (Εύβοιας), Κελεπούρης (Εύβοιας)

Βελούχι – ΝΠΣ Βόλος

Κέκελος (Αιτωλοακαρνανίας)

Λυσσάρης (Αιτωλοακαρνανίας), Λιακώνης (Αιτωλοακαρνανίας)

ΑΟ Θήβα – Αστέρας Ιτέας

Βλάχος (Αν. Αττικής)

Κουλοχέρης (Αν. Αττικής), Γκούβας (Αν. Αττικής)

ΓΣ Αλμυρού– Αμβρυσσέας Διστόμου

Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

Τζιαμπάσης (Κοζάνης), Μπαλιάγκας (Κοζάνης).

Αχιλλέας Φαρσάλων – Ρήγας Φεραίος

Μέγας (Πιερίας)

Μηνούδης (Πιερίας), Σαλτσίδης (Πιερίας)

Τετάρτη 28 Μαρτίου

Νίκη Βόλου – Διγενής Νεοχωρίου

Τσιτσανούδης (Λάρισας)

Καραγιάννης (Λάρισας), Τσαπράζης (Λάρισας)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου