ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Στο εξωτερικό για διεθνείς αγώνες Χατζηεφραιμίδου και Μεντεκίδη της Νίκης

στο-εξωτερικό-για-διεθνείς-αγώνες-χατ-75688

Μια νέα διάκριση έρχεται να προστεθεί στις τόσες επιτυχίες για τις δύο κολυμβήτριες της Νίκης Βόλου. Τα δυο κορίτσια, μετά την επιτυχημένη παρουσία τους στους Χειμερινούς Αγώνες Κατηγοριών (τρία χρυσά για την Αναστασία και από ένα χρυσό, αργυρό και χάλκινο για τη Μαρία), με τους χρόνους που έκαναν και οι οποίοι ήταν κριτήριο επιλογής, κέρδισαν άξια τη συμμετοχή τους στις δύο Πολυεθνείς Συναντήσεις που θα διεξαχθούν στις 24 και 25 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, στο Γκρατς της Αυστρίας θα ταξιδέψει η Αναστασία Μεντεκίδη όπου θα αναμετρηθεί με αθλήτριες έντεκα χωρών (Τσεχία, Κύπρος, Ελλάδα, Πολωνία, Πορτογαλία, Ελβετία, Βουλγαρία, Ισραήλ, Ουκρανία, Τουρκία, Σλοβενία) στα αγωνίσματα των 100, 200 & 400 ελεύθερο.

Αντίστοιχα, η Μαρία Χατζηεφραιμίδου θα βρεθεί στη Λεμεσό της Κύπρου και θα συναγωνιστεί στα αγωνίσματα των 200 Μικτή, 100 & 200 πεταλούδα, με αθλήτριες δέκα χωρών (Τσεχία, Κύπρος, Ελλάδα, Πολωνία, Πορτογαλία, Ελβετία, Ισραήλ, Βουλγαρία, Ουκρανία, Σερβία).

Οι συναντήσεις αυτές είναι καταγεγραμμένες στο επίσημο καλεντάρι της αγωνιστικής περιόδου των Διεθνών Ομοσπονδιών. Στόχος των κοριτσιών της «Νίκης» είναι να αναδείξουν το ταλέντο τους, να εισπράξουν εμπειρίες από διεθνείς διοργανώσεις και πολύ περισσότερο να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους, ώστε να αποτελέσουν ένα ισχυρό αγωνιστικό όπλο της Εθνικής μας Ομάδας στο μέλλον.

Τα μάτια των συναθλητών τους στην ομάδα είναι καρφωμένα πάνω τους και οι ευχές για επιτυχία από όλους, προπονητές, γονείς κλπ. τις συνοδεύουν. Για την ομάδα του «Γ.Σ.Β. Η ΝΙΚΗ» αποτελούν δυο αιχμές στην μέχρι σήμερα πετυχημένη αγωνιστική πορεία. Δεν είναι τυχαίο ότι ένα αγόρι και τέσσερα κορίτσια είναι μέλη των Προεθνικών Ομάδων και 18 αγόρια & κορίτσια περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα ταλέντων της ΚΟΕ.

Οι υπόλοιποι 40 κολυμβητές και κολυμβήτριες της αγωνιστικής ομάδας συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τη συμμετοχή τους στην Ημερίδα Ορίων που θα γίνει το Σάββατο 24 Μαρτίου στο κλειστό κολυμβητήριο «Βασίλης Πολύμερος» της πόλης μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου