ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόκληση η κορυφή…

πρόκληση-η-κορυφή-478759

Αποφασισμένοι για την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους παρουσιάζονται άπαντες στη Νέα Ιωνία. Οι κυανόλευκοι μπαίνουν σήμερα στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο να συνεχίσουν το σερί των νικών και να πιάσουν κορυφή.

Για το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας, αν το βολέψει και το αποτέλεσμα τού εκτός έδρας αγώνα της Καλλονής στα Γιαννιτσά, είναι ευκαιρία για πρώτη φορά να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας του Βορείου Ομίλου της Football League 2. Φυσικά από μόνο του το γεγονός αυτό αποτελεί σοβαρό κίνητρο και πρόκληση.

Το Παντελής Μαγουλάς αναμένεται να είναι γεμάτο το Σάββατο το απόγευμα. Οι δυο συνεχόμενες νίκες και η δεύτερη θέση έχουν σκορπίσει ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων, που αναμένεται να δώσουν και αυτή την φορά βροντερό παρών στο γήπεδο της Μαιάνδρου και να ενισχύσουν παίκτες και τεχνική ηγεσία στο έργο τους.

Ο Εθνικός Φιλιππιάδας είναι μια ομάδα που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να φοβούνται μέσα στην έδρα τους οι κυανόλευκοι που έχουν και την προϊστορία με το πλευρό τους, αφού και τις δυο φορές που έχει έρθει στη Νέα Ιωνία το συγκρότημα της Φιλιππιάδας έφυγε με ήττα με 2-0. Παράλληλα το φιλοξενούμενο συγκρότημα αντιμετωπίζει και αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, ενώ έχει να σκοράρει τις τελευταίες έξι αγωνιστικές…

Τα προβλήματα ωστόσο δεν λείπουν και για τον Αρμάντο Μαρέντζι. Ο Κροάτης τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Στέλιο Μαϊστρέλλη που θα εκτίσει την ποινή του για τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε στο ματς με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζουν, ο Μιχάλης Κουτσογιάννης, που σήμερα θα δοκιμάσει να γυμναστεί σε φουλ ρυθμούς και ο Μασίας. Η Νίκη όμως παρά τις όποιες απουσίες με απόδοση ανάλογη των δυνατοτήτων της δεν θα αντιμετωπίσει δυσκολία στην κατάκτηση των τριών υπερπολύτιμων βαθμών, που τόσο χρειάζεται για να μπει σε θέση «οδηγού» στον Βόρειο Ομιλο της Football League 2.

Το προπονητικό τιμ παράλληλα μετρά και μια σημαντική επιστροφή. Στο παιχνίδι με τον Εθνικό Φιλιππιάδας αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα ο Σαμαράς, που εξέτισε την ποινή του την περασμένη Κυριακή και βρίσκεται πλέον κανονικά στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Μίλησε με τη διοίκηση ο Μαϊστρέλλης

Μίλησε με τον πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Ιωαννίδη ο Στέλιος Μαϊστρέλλης για το θέμα που δημιουργήθηκε στην ομάδα λόγω της άσχημης συμπεριφοράς του απέναντι σε συμπαίκτη του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ναυπακτιακό. Ο έμπειρος αμυντικός δήλωσε τη μεταμέλειά του, ωστόσο μέσω του κ. Ιωαννίδη πληροφορήθηκε την απόφαση του Στράτου Γιδόπουλου να τον τιμωρήσει με ποινή δύο αγωνιστικών εκτός αποστολής. Η μία βέβαια θα είναι αυτή με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, που έτσι κι αλλιώς ο 31χρονος ποδοσφαιριστής θα απουσίαζε αφού έχει συμπληρώσει κάρτες.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου