ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παράταση στην αγωνία για «Κόλα»

παράταση-στην-αγωνία-για-κόλα-76210

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Δεν εκδικάστηκε χθες η έφεση του Ρήγα Φεραίου κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία και είχε δικαιώσει τον Ολυμπιακό Βόλου στην υπόθεση… «Κλεβί Κόλα».

Οι Βελεστινιώτες είχαν καταθέσει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του παίκτη του Ολυμπιακού στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, με την Πειθαρχική Επιτροπή να την απορρίπτει. Η εκδίκαση αναμενόταν να πραγματοποιηθεί χθες, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν την αναβολή της, λόγω κωλύματος του νομικού τους εκπροσώπου, και η υπόθεση πρόκειται να συζητηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

«Συνεχίζουμε δυναμικά και με σύνεση»

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον φίλαθλο κόσμο που στήριξε την ομάδα στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Οπούντιο Μαρτίνου εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου. Σε αυτήν αναφέρεται ότι οι κοινές προσπάθειες διοίκησης και κόσμου για αγωνιστική «ανάσταση» του συλλόγου ευοδώθηκαν, ενώ ταυτόχρονα γίνεται και κάλεσμα προς τον κόσμο να στηρίξει μαζικά την ομάδα στο τελευταίο της παιχνίδι για τη φετινή σεζόν, την Κυριακή 1η Απριλίου, απέναντι στον Γ.Σ. Αλμυρού, στο ΕΑΚ του Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος». Αναλυτικά: «Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί για ακόμη μια φορά όλο τον φίλαθλο κόσμο που την Κυριακή κατέκλυσε το ΕΑΚ, δίνοντας με τον παλμό του την ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας να πάρουν κι αυτό το σημαντικό «τρίποντο».

Η επιστροφή στο «σπίτι» μας, στο Εθνικό Στάδιο Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος» σφραγίστηκε με μία ακόμη μεγάλη και άνετη νίκη. Δυναμικά και με σύνεση όμως, θα συνεχίσει η ομάδα μας και στον τελευταία αγώνα της για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, την Κυριακή 1ηΑπριλίου 2018.

Οι κοινές μας προσπάθειες – διοίκηση και κόσμος – για να «αναστήσουμε» αγωνιστικά τον Ολυμπιακό Βόλου ευοδώθηκαν, και σε πείσμα όλων θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τη μεγάλη ομάδα της πόλης. Η ιστορία και οι φίλαθλοί μας αποτελούν τον οδηγό για την επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού Βόλου, που θα είναι σίγουρα πολύ καλύτερη.

Δίνουμε το τελευταίο ραντεβού αυτής της περιόδου, την πρώτη Κυριακή του Απριλίου, για να δείξουμε πάλι έμπρακτα τη στήριξή μας και την αγάπη μας στον Ολυμπιακό Βόλου, και να ολοκληρώσουμε αγωνιστικά αυτή την χρονιά».

Παραμένει ο Τσεκούρας;

Διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου έγινε το βράδυ της Δευτέρας, εκεί όπου συζητήθηκαν -μεταξύ των άλλων- οι δηλώσεις του προέδρου της Δ.Ε. Νίκου Τσεκούρα, μετά τη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι με τον Οπούντιο Μαρτίνου, ότι παραιτείται από την ομάδα μετά το ματς με τον Γ.Σ. Αλμυρού. Τονίστηκε ότι ο κ. Τσεκούρας ήταν συναισθηματικά φορτισμένος, ότι οι συγκεκριμένες δηλώσεις έγιναν εν θερμώ και ότι το διοικητικό συμβούλιο θα συνεχίσει το έργο του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου