ΣΤΙΒΟΣ

Ακόμη πιο… εντατικά ο ΣΔΥΒ

ακόμη-πιο-εντατικά-ο-σδυβ-76910

Τέσσερις ακόμη αγώνες προστέθηκαν στις αποστολές του ΣΔΥ Βόλου την περασμένη Κυριακή 18 Μαρτίου, και οι δρομείς του συλλόγου απόλαυσαν τη συμμετοχή στους Ημιμαραθωνίους Αθήνας και Λεμεσού, τον Μαραθώνιο Μεσσήνης και τον αγώνα Λόφου Μαυροβουνίου Σκύδρας.

Σημαντικές διακρίσεις κατέγραψαν ο Αχιλλέας Γιαννούλας και ο Αμβρόσιος Δημητριάδης, ενώ η συνέχεια θα δοθεί με 35μελή αποστολή στο Run Greece Λάρισας, και η αγωνιστική περίοδος πριν το Πάσχα θα κλείσει με τον Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης Μέγας Αλέξανδρος.

Με 10 μέλη στην Αθήνα

Με τον 7ο Ημιμαραθώνιο και τους παράλληλους αγώνες 5 και 3 χιλιομέτρων γιόρτασε την Κυριακή η Αθήνα. Με διοργάνωση εφάμιλλη του Αυθεντικού Μαραθωνίου και με δεκάδες χιλιάδες δρομείς από όλο τον κόσμο, οι συμμετέχοντες χάρηκαν το τρέξιμο στο κέντρο της πόλης και τη διαδρομή γύρω από τα πιο χαρακτηριστικά μέρη της. Ο ΣΔΥ Βόλου έδωσε το παρών, όπως κάθε χρονιά, με τη συμμετοχή 10 μελών του, οι οποίοι έτρεξαν στον Ημιμαραθώνιο και ήταν οι εξής:

Γιάννης Σημαντήρας
Στέργιος Κουσκουρίδας
Σπύρος Τρύφωνος
Γιάννης Παπαδόπουλος
Αντώνης Γάκης
Παντελής Ζήσης
Θεὀδωρος Στόρτος
Κώστας Χατζηκυριάκου
Μπάμπης Μπάρδας
Νεραντζούλα Πραγματευτή

Στους κορυφαίους ο Γιαννούλας

Στη λίστα των καλύτερων Ελλήνων μαραθωνοδρόμων για το 2018, που περιλαμβάνει όσους δρομείς τερματίζουν τα 42.195 μέτρα σε χρόνο κάτω από 3 ώρες, εξασφάλισε ο Αχιλλέας Γιαννούλας. Ο δρομέας του ΣΔΥ Βόλου τερμάτισε 5ος στον Μαραθώνιο Μεσσήνης με χρόνο 2.58.09, ενώ ήταν 1ος στη κατηγορία του. Ο Αχιλέας Γιαννούλας μάλιστα έτρεξε λίγο μετά σε χαλαρό ρυθμό και στον αγώνα 3 χιλιομέτρων της διοργάνωσης, όπως και η Χρυσούλα Μπαλάφα.

Πρώτος ο Δημητριάδης στην Πέλλα

Ο 1ος Αγώνας Λόφου Μαυροβουνίου Σκύδρας έγινε στη περιοχή της Πέλλας, και συνοδεύτηκε από την πρώτη θέση που κατέλαβε ο Αμβρόσιος Δημητριάδης στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων. Έτσι ο δρομέας του ΣΔΥΒ κέρδισε αγώνα για 2η φορά φέτος. Η Βάσω Τασιώνη έτρεξε στον αγώνα των 14,4 χιλιομέτρων και τερμάτισε 7η στις γυναίκες.

10.000 δρομείς από όλο το κόσμο έτρεξαν το Σαββατοκύριακο στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο Λεμεσού και τους παράλληλους αγώνες. Η Ελένη Πρατσή αγωνίστηκε στη διαδρομή των 10 χιλιομέτρων.

Το Σάββατο στο Run Greece Λάρισας

Σειρά για πολυπληθή συμμετοχή παίρνει για τον ΣΔΥΒ το Run Greece Λάρισας που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου. 35 δρομείς γράφτηκαν στις διαδρομές των 10 και χιλιομέτρων. Θα ακολουθήσει η διήμερη αποστολή στον Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης Μέγας Αλέξανδρος που θα γίνει τη 1η Απριλίου.

Η συνέχεια

Οι συμμετοχές του συλλόγου για τους αγώνες που θα γίνουν μετά το Πάσχα, και οι πληροφορίες για τις εγγραφές, έχουν ως εξής:

  • 14 Απριλίου (Σάββατο) Lamia Night & Run. Αγώνες 10 χιλιομέτρων, 4.600μ, και σκυτάλη 2Χ5χλμ. Λήξη εγγραφών: λίγες ημέρες πριν τον αγώνα.
  • 21 Απριλίου θα γίνει ο 4ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Βόλου, ο παράλληλος 25ος Δρόμος Υγείας 5 χιλιομέτρων και ο Παιδικός Αγώνας 500 μέτρων. Πυρετώδεις είναι οι ετοιμασίες, ενώ στις σελίδες του αγώνα και του συλλόγου στο διαδίκτυο γίνονται οι εγγραφές.
  • 29 Απριλίου Plastira’s Lake Trail Race 20 και 10 χιλιόμετρα. Οι εγγραφές θα ανοίξουν προσεχώς.
  • 6 Μαΐου 9ος Ιπποκράτειος Αγώνας Δρόμου Λάρισα 10 και 3 χιλιόμετρα, και παιδικός αγώνας 1.000 μέτρων. Λήξη εγγραφών Τετάρτη 25 Απριλίου.
  • Ο 4ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Δάσους Κουρί Αλμυρού θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου 12 Μαΐου από τον Σύλλογο Φίλων Δάσους Κουρί, τον ΣΔΥ Βόλου και τον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού υπό την αιγίδα του Δήμου Αλμυρού, και οι εγγραφές θα ανοίξουν σύντομα.
  • 20 Μαΐου Πλαστήριος Δρόμος Καρδίτσα 10 και 5χλμ. Συμμετοχή δωρεάν, λήξη εγγραφών μία βδομάδα πριν τον αγώνα.
  • 27 Μαΐου Alonnisos Challenge. Οι εγγραφές θα ανοίξουν προσεχώς, ενώ θα γίνει εκδρομή από τον ΣΔΥΒ σε συνδυασμό με το 3ημερο του Αγίου Πνεύματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου