ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο Παρίσι ο Μάριος Στεφάνου

στο-παρίσι-ο-μάριος-στεφάνου-77125

Νέα τιμητική πρόσκληση για τον Βολιώτη πρωταθλητή του νοκ – ντάουν kyokushin karate Μάριο Στεφάνου, αθλητή του συλλόγου Kyokushinkai Karate Βόλου, αφού τον επέλεξε ο γραμματέας της Παγκόσμιας Οργάνωσης Kyokushin Karate Shihan Katsuhito Gorai, να αντιμετωπίσει στο Παρίσι το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 τον πρωταθλητή του All American Open 2017, Antonio Tessau.

Ο Γάλλος αθλητής είναι δύο συνεχόμενες χρονιές 2016-20117 πρωταθλητής του Διεθνούς Πρωταθλήματος All American και προσκλήθηκε να συμμετέχει στο Διεθνές Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών του Παρισιού, όπου λαμβάνουν μέρος οι καλύτεροι αθλητές από τις μαχητικές τέχνες.

Ο Βολιώτης πρωταθλητής Μάριος Στεφάνου θεωρήθηκε ο καταλληλότερος αντίπαλος του Γάλου πρωταθλητή χάρη στην τεχνική ικανότητά του να χρησιμοποιεί στις επιθέσεις του εξίσου καλά τα χέρια και τα πόδια του, προσφέροντος παράλληλα με τη μαχητικότητα και θέαμα. Το εν λόγω φεστιβάλ πολεμικών τεχνών παρακολουθούν κάθε χρόνο χιλιάδες κόσμου και το μεταδίδουν τα μεγαλύτερα διεθνή τηλεοπτικά μέσα.

Οι αγώνες θα διεξάγονται σε υπερυψωμένο αγωνιστικό πάτωμα (τατάμι). Ο Μάριος Στεφάνου θα αγωνιστεί σε γύρους των δύο λεπτών με διάλλειμα 15 δευτερολέπτων, και ο νικητής θα ανακηρυχτεί στο τέλος των δίλεπτων γύρων, ή αν υπάρξει νωρίτερα κάποιο νοκ – άουτ. Ο Βολιώτης πρωταθλητής μας Μάριος Στεφάνου προπονείται εντατικά με τον προπονητή και πατέρα του Γιάννη Στεφάνου, ώστε να φανεί αντάξιος της τιμής που του έγινε να συμμετέχει σε αυτή τη διεθνή διοργάνωση και να στεφθεί με επιτυχία η παρουσία του, προβάλλοντας και εκπροσωπώντας επάξια την πατρίδα μας.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, με ανακοίνωσή τους εύχονται καλό ταξίδι και καλή επιτυχία στον πρωταθλητή Μάριο Στεφάνου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου