ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ν.Π.Σ. Βόλος «βλέπει» τους αγώνες μπαράζ

ο-ν-π-σ-βόλος-βλέπει-τους-αγώνες-μπαρ-77237

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Τους αγώνες μπαράζ για την άνοδο βλέπει ο πρωταθλητής του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής ΝΠΣ Βόλος, κι ενώ μετά το ματς με τον ΓΣ Αλμυρού (2-2) έχει άλλα δυο ματς για το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Για τον ΝΠΣ Βόλος ήταν το τελευταίο ματς έδρας και στην 25η αγωνιστική, στις 24/3, παίζει στο Καρπενήσι με το Βελούχι, και τελειώνει τη Γ΄ Εθνική την 1/4 στην Οιχαλία Τρικάλων με τον Διγενή Νεοχωρίου… Στη συνέχεια θα δώσει 6 διπλούς αγώνες με τους πρωταθλητές του 1ου, 2ου και του 3ου ομίλου για την άνοδο στη Football League. (Απόλλων Παραλιμνίου, Ηρακλής ή Άρης Παλαιοχωρίου και Τηλυκράτης οι πιθανοί αντίπαλοί του.)

Μέτα το τελευταίο ματς έδρας, ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλος Χουάν Φεράντο ανέφερε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, και δεν παρέλειψε να τονίσει πως ως ομάδα έχουν στρέψει την προσοχή τους στους αγώνες των μπαράζ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του ΝΠΣ «Βόλος»: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, κόντρα σε μία καλή ομάδα. Είμαι χαρούμενος που έπαιξαν πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές και είμαι ευχαριστημένος με την καθημερινή δουλειά των παικτών μου, που περίμεναν να τους δοθεί η ευκαιρία. Πρέπει να βοηθάμε τους νεαρούς παίκτες, γιατί έχουν μέλλον. Κοιτάμε τους αγώνες μπαράζ και θέλουμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας καινούρια συστήματα. Εύχομαι τα καλύτερα στον Γ.Σ. Αλμυρού για τα εναπομείναντα παιχνίδια».

Ο Volos NFC στο ματς με τον Γ.Σ. Αλμυρού αγωνίστηκε χωρίς τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Βασίλη Μάντζη, τους Μαρσέλο Πέντα και Αλέξανδρο Ζέρη που ξεχρέωσαν από κάρτες, ενώ οι Καμπαγέρο και Πιαστόπουλος που έχουν συμπληρώσει 7 κίτρινες θα λείψουν και στο επόμενο ματς στο Καρπενήσι με το Βελούχι, που θα λείψει και ο Στέργιος Δημόπουλος που αποβλήθηκε…

Προχθές έπαιξαν για πρώτη φορά οι Ουνγιαλίδης και Μαλακασιώτης, ενώ εκτός ενδεκάδας έμειναν οι Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Δεμηρτζόγλου, και Ηλιόπουλος, και ο Πίτου Γκαρσία έπαιξε στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Μετά το ματς, τα εύσημα στον ΝΠΣ «Βόλος» με την ευχή να πάρει την άνοδο στα μπαράζ για τη Football League ως πρωταθλητής, έδωσε και ο εκτελών χρέη προπονητή του Γ.Σ. Αλμυρού Κώστας Πρατής: «Εγινε ένα πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι, με μία πολύ καλή ομάδα, τον ΝΠΣ «Βόλος» και εύχομαι στα μπαράζ να πάρει την άνοδο. Ήταν ένα παιχνίδι με τέσσερα γκολ και δύο ομάδες που δεν είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο σκοπός του Γ.Σ. Αλμυρού ήταν να σωθεί, ενώ του ΝΠΣ «Βόλος» να πάει στα μπαράζ. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σε ένα καλό αγωνιστικό χώρο και το ευχαριστήθηκαν όλοι οι φίλαθλοι. Εύχομαι στην ομάδα του ΝΠΣ «Βόλος», καλό πρωτάθλημα».

Διάθεση των νέων καρτών μελών του Volos NFC

Ενα άλλο στοίχημα για το ΝΠΣ Βόλος είναι η περισσότερη στήριξη από τον κόσμο, που θα φανεί άμεσα από τη διάθεση των νέων καρτών μελών, και σε ανακοίνωση αναφέρεται: «Ξεκίνησε η διάθεση των νέων καρτών μελών του Volos NFC, που θα αφορούν τους τρεις εντός έδρας αγώνες των πλέι οφ.

Ηδη από την ημέρα που άρχισε η κυκλοφορία τους, διατέθηκαν εκατοντάδες κάρτες μέλους, δείγμα της αποδοχής που τυγχάνει η ομάδας μας από τους Βολιώτες φίλους του ποδοσφαίρου.

Οι νέες κάρτες κοστίζουν 10 ευρώ και μπορούν να τις προμηθευτούν όχι μόνο τα ήδη υπάρχοντα μέλη, αλλά και όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου που επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας για άνοδο σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Στηρίξτε την προσπάθεια αυτή, ώστε ο Βόλος να βγει επιτέλους από την ποδοσφαιρική μιζέρια και να ξαναζήσει η πόλη μας μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές.

Σταθείτε δίπλα στην ομάδα μας, ώστε όλοι μαζί να της δώσουμε την απαραίτητη ώθηση για την άνοδο στη Football League.

Σημειώνεται, ότι όπως στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έτσι και στους τρεις εντός έδρας αγώνες των πλέι οφ, δεν θα εκδοθούν εισιτήρια, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ».

Οι νέες κάρτες μέλους διατίθενται από τα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος) καθημερινά 9.00-14.00 και 18.00-21.00 και Σάββατο 9.00-14.00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου