ΤΟΠΙΚΟ

Απέδρασε με… τεσσάρα ο Σαρακηνός από την Σκιάθο

απέδρασε-με-τεσσάρα-ο-σαρακηνός-από-τ-78565

Με σπουδαίο διπλό απέδρασε από το νησί των Σποράδων ο Σαρακηνός με τα πέντε συνολικά τέρματα της αναμέτρησης να σημειώνονται στο δεύτερο μέρος. Οι επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του Γιάννη Φασουράκη βρήκαν αντίκρισμα στο 49’ με τον Σιγαλάκο να πιάνει το σουτ εντός περιοχής και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Νικολαΐδη για το 0-1. Το δεύτερο τέρμα ήρθε δύο λεπτά αργότερα με τον Κοντοβά, με τους γηπεδούχους να μειώνουν σε 1-2 με σουτ μέσα από την περιοχή του Φιλιππούλη.

Ωστόσο ο Σαρακηνός πέτυχε ακόμη δύο γκολ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κοντοβά στο 68’ και με τον Χρ. Γκάμπα με σουτ εκτός περιοχής για το τελικό 1-4.

Η Σκιάθος βρέθηκε κοντά στο να μειώσει σε 2-3 νωρίτερα, αλλά το σουτ του Έλιο Πρίφτι σταμάτησε στο δοκάρι.

Σκόρερ: (53’ Φιλιππούλης-49’ Σιγαλάκος, 51’, 68’ πεν. Κοντοβάς, 73’ Χ.Γκάμπας)

ΣΚΙΑΘΟΣ: Νικολαΐδης, Χρυσάνθης, Έλιο Πρίφτι, Καμπουρέλης, Νασιάκος (50’ Γραββάνης), Μπρέγκου, Σιδηρόπουλος (60’ Γκιαουράκης), Αλικάι, Χισάι, Τουρναβίτης (73’ Α.Τζελάι), Φιλιππούλης (73’ Χ. Τζελάι)

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ρέλλος, Η. Ρακής, Γιαμαλής, Τσαρδακάς, Καλαμάτας, Τσεκούρας (62’ Χρ. Γκάμπας), Κοντοβάς, Μελίσσης, Β. Ρακής (70’ Στεργιόπουλος), Σιγαλάκος (80’ Αγερώτης).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου