ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εφθασε μια ανάσα από τη νίκη ο ΓΣΑ, διατήρησε το αήττητο ο ΝΠΣ Βόλος

εφθασε-μια-ανάσα-από-τη-νίκη-ο-γσα-διατ-78765

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Αν και προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ με τον φορμαρισμένο Κώστα Φλίγκο να βρίσκει δίχτυα δύο φορές ο ΓΣ Αλμυρού δεν κατάφερε να φθάσει σε μια ακόμη σπουδαία νίκη με τον Τζελίδη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων να χαρίζει τον βαθμό της ισοπαλίας στον ΝΠΣ Βόλος.

Η χθεσινή ήταν η δεύτερη εντός έδρας απώλεια βαθμών για τους κυανέρυθρους μετά από αυτή με 1-1 απέναντι στην Νίκη Βόλου, με τους πρωταθλητές του 4ου ομίλου να δίνουν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, μιας και η ομάδα του Χουάν Φεράντο θα αντιμετωπίσει το Βελούχι και τον Διγενή Νεοχωρίου εκτός έδρας.

Ο αγώνας

Στα πρώτα λεπτά το παιχνίδι είχε ρυθμό με τον Νέο Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Βόλου να έχει την κατοχή της μπάλας και την ομάδα του Κώστα Σταματίου να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα. Στην πρώτη τους αξιόλογη επίθεση οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να ανοίξουν το σκορ με καταπληκτικό απευθείας χτύπημα φάουλ του Φλίγκου, που έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Μπουργάνη.

Ο ΓΣ Αλμυρού με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το γκολ βρέθηκε πολύ κοντά στο να διπλασιάσει τα τέρματά του με πρωταγωνιστή και πάλι τον Φλίγκο με τον επιθετικό των κυανόλευκων να βγαίνει απέναντι από τον Μπουργάνη με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει σωτήρια το πλασέ του επιθετικού των φιλοξενούμενων.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού ο Βόλος ΝΠΣ έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τον Σαλαμούρα να πιάνει το σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι του Σταυράκη και στην επαναφορά ο Τζελίδης με ψύχραιμο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1, με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο ΓΣ Αλμυρού μπήκε και πάλι πιο δυνατά και κέρδισε πέναλτι όταν μετά από την προσπάθεια εντός περιοχής του Φλίγκου και πάσα στον Κοντοβά, ο τελευταίος σούταρε με τον Μπουργάνη να αποκρούει σε πρώτο χρόνο την μπάλα, ενώ στην επαναφορά ο Αλεξανδρής σούταρε, αλλά ο Δημόπουλος απέκρουσε με το χέρι πάνω στη γραμμή, με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι και να αποβάλει τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, με τον Φλίγκο να ευστοχεί από τα 11 βήματα για το 1-2.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο ΓΣ Αλμυρού θα έβαζε στοπ στο αήττητο εντός έδρας σερί που έτρεχε ο ΝΠΣ Βόλος ο Τζελίδης με σουτ από πλάγια θέση έδωσε τον βαθμό για την ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ-ΓΣΑ 2-2

Κόκκινη: 58’ Δημόπουλος.
Σκόρερ: (39’, 93’ Τζελίδης – 18’, 59’ Φλίγκος)
Διαιτητής: Θεοχάρης (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Παπαδημητρίου, Π. Σακκάς (Θεσσαλίας)
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Φεράντο): Μπουργάνης, Καλαμίδας, Παπαδόπουλος, Δημόπουλος, Τζελίδης, Διμηνάς (81’ λ.τρ. Πίτου Γκαρσία), Ντόσης (63’ Ουνγιαλίδης), Μηλιώτης, Κολλάς, Σαλαμούρας (81’ Μαλακασιώτης), Μελισσόπουλος.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: (Σταματίου) Στουρνάρας, Κόκκας (46’ Γκατζούλης), Μπαρούτας, Σαββίδης, Χολέβας., Αλεξανδρής, Κυπτίου, Στουρνάρας, Φλίγκος, Σκοπελίτης (74’ Τσιουρής), Κοντοβάς

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου