ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σάββατο με Φιλιππιάδα στην «κλούβα»

σάββατο-με-φιλιππιάδα-στην-κλούβα-479149

Το Σάββατο και όχι τη Δευτέρα όπως αρχικά είχε ζητηθεί από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση με τον Εθνικό Φιλιππιάδας στην «κλούβα». Φυσικά και το καλύτερο θα ήταν να μην αλλάξει το πρόγραμμα και η ομάδα να αγωνιστεί κανονικά την Κυριακή, αλλά ο αγώνας της Σούπερ Λίγκα του Ολυμπιακού Βόλου με την Καβάλα, ανάγκασε το κυανόλευκο συγκρότημα να ζητήσει αλλαγή ημέρας λόγω κωλύματος της αστυνομίας να καλύψει ταυτόχρονα και τους δυο αγώνες με τον κίνδυνο επεισοδίων μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων να ελλοχεύει.

Στο πρόγραμμα που ανακοίνωσε χθες η Ενωση Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Εθνικής αναφέρεται ότι ο αγώνας της Νίκης με τον Εθνικό Φιλιππιάδας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2 θα γίνει το Σάββατο στις 3 μ.μ. Αρχικά ο Στράτος Γιδόπουλος είχε ζητήσει το παιχνίδι να γίνει τη Δευτέρα. Ηθελε πρώτα να γνωρίζουν τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων και σε περίπτωση που αυτά ερχόταν ευνοϊκά, οι παίκτες με διαφορετική ψυχολογία να έπαιζαν απέναντι στον Εθνικό Φιλιππιάδας για τους τρεις βαθμούς που θα τους έφερναν στην κορυφή.

Υπήρξε όμως αντίδραση από τους φιλάθλους που επικοινώνησαν με στελέχη της διοίκησης στο Βόλο και εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός αυτό. Οι φίλαθλοι υποστήριξαν ότι τη Δευτέρα το γήπεδο θα είχε πολύ λιγότερο κόσμο λόγω του εργάσιμου της ημέρας. Ετσι για να γεμίσει το Παντελής Μαγουλάς και να έχει την ευκαιρία να το παρακολουθήσει ο κόσμος της Νίκης, χθες το πρωί με παρέμβαση του Στράτου Γιδόπουλου και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Δημήτρη Ιωαννίδη, κατατέθηκε νέο αίτημα και η ημέρα της αναμέτρησης άλλαξε εκ νέου και προγραμματίστηκε για το Σάββατο.

Ετσι η Νίκη θα αγωνιστεί μια ημέρα νωρίτερα από τις υπόλοιπες ομάδες του Βορείου Ομίλου. Στόχος της είναι να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς, να πετύχει την τρίτη της σερί νίκη και να περιμένει και τα υπόλοιπα αποτελέσματα την Κυριακή, ώστε να πανηγυρίσει για πρώτη φορά την εδραίωσή της στην κορυφή της κατάταξης. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από την Καλλονή που την Κυριακή έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή στα Γιαννιτσά.

Ο Εθνικός Φιλιππιάδας θα έρθει στον Βόλο με αρκετά προβλήματα, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι δεν έχει σκοράρει στα τελευταία έξι ματς… Ετσι στη Νίκη σκέφτηκαν ο έμπειρος αμυντικός, Στέλιος Μαϊστρέλλης να εκτίσει την ποινή του για τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αντίθετα επιστρέφει ο Σαμαράς που εξέτισε την τιμωρία του, ενώ μικροπροβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Κουτσογιάννης και Βλάχος, αλλά δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή τους και όπως όλα δείχνουν θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του τεχνικού τιμ για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής.

Οι κυανόλευκοι με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες επί του Μακεδονικού και του Ναυπακτιακού Αστέρα που τους έφεραν στη δεύτερη θέση, ασχολούνται πλέον με τον επόμενο αντίπαλό τους, αισιοδοξώντας ότι θα δείξουν το Σάββατο το καλό τους πρόσωπο και θα συνεχίσουν το σερί τους.

Πρόβλημα με Μαρέντζι

Πρόβλημα αντιμετωπίζει η Νίκη Βόλου όσον αφορά στην παρουσία του Αρμάντο Μαρέντζι στον πάγκο της ομάδας για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Στο ματς με τον Ναυπακτιακό Αστέρα δεν του επετράπη να καθίσει στον πάγκο, αφού υπήρχε πρόβλημα με το δίπλωμά του. Το Σάββατο ίσως να καθίσει με άλλη ιδιότητα στον κυανόλευκο πάγκο, όπως αυτή του… μεταφραστή.

Ανακοίνωση Blue Angels

Από τον όμιλο οργανωμένων φιλάθλων Blue Angels λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Τη Δευτέρα 29/11 στης 17:00 καλούνται όλα τα μέλη του συνδέσμου Blue Angels σε έκτακτη γενική συνέλευση. Υπάρχουν κάποια σημαντικά θέματα προς συζήτηση και πρέπει όλοι να δώσουμε το παρών. Ηδη βρίσκονται στο σύνδεσμο τα νέα ημερολόγια του συνδέσμου».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου