ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο μυαλό των ερυθρολεύκων η Καβάλα

στο-μυαλό-των-ερυθρολεύκων-η-καβάλα-479173

Ενα δεύτερο συνεχόμενο δύσκολο παιχνίδι εντός έδρας περιμένει την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου την ερχόμενη Κυριακή, μιας και αυτή την φορά αντίπαλός του θα είναι ο σύλλογος της Καβάλας.
Οι ερυθρόλευκοι μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης φιλοδοξούν να πάρουν την νίκη απέναντι στους Καβαλιώτες, οι οποίοι και βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μετά και την τελευταία τους επιτυχία και νίκη σε βάρος της ΑΕΚ με σκορ 2-1.
Μέχρι στιγμής η ομάδα της Καβάλας διαθέτει την δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος μαζί με τον Αρη, αφού έχει δεχθεί μόλις εννέα τέρματα σε έντεκα παιχνίδια.
Αυτό είναι κάτι που προβληματίζει την τεχνική ηγεσία και τον Σάκη Τσιώλη με τον Καρδιτσιώτη τεχνικό να ψάχνει τους τρόπους με τους οποίους ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα στο ματς που θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό.
Μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης οι ερυθρόλευκοι έχουν πλέον ως αποκλειστικό στόχο την νίκη και τους τρεις βαθμούς που θα τους επιτρέψουν να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στο όριο των 20 βαθμών που είχε θέσει ο προπονητής της ομάδας μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.
Βέβαια ο πρώτο γύρος δεν ολοκληρώνεται την Κυριακή, μιας και τους ερυθρόλευκους περιμένουν ακόμη τρία παιχνίδια πέρα από αυτή της Καβάλας, αφού μετά την 12η αγωνιστική οι ερυθρόλευκοι θα μεταβούν στην Ξάνθη για την αναμέτρηση με την τοπική Skoda, ενώ ακολουθεί ο αγώνας στο Πανθεσσαλικό με τον Αρη και στο ΟΑΚΑ με τον νταμπλούχο ΠΑΟ.
Το παιχνίδι όμως με την Καβάλα όμως είναι αυτό που απασχολεί το μυαλό της ομάδας του Βόλου μέχρι στιγμής και το πώς θα μπορέσει να καταφέρει να πάρει την τρίτη νίκη εντός των τειχών.
Μέχρι σήμερα έχει πάρει την νίκη κόντρα σε και Κέρκυρα και ΑΕΚ, ενώ έχει ηττηθεί από τον Εργοτέλη τη στιγμή που τα παιχνίδια απέναντι σε ΑΕΛ και Αστέρα Τρίπολης έχουν λήξει ισόπαλα.
Από την άλλη η ομάδα της Καβάλας έχει να επιδείξει αρκετά καλή συγκομιδή εκτός έδρας, αφού σε πέντε παιχνίδια έχει καταφέρει να πάρει δύο νίκες και δύο παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα, ενώ έχει μόλις μία ήττα στην έδρα του Πανσερραϊκού, από όπου ο Ολυμπιακός έφυγε ισόπαλος με 2-2.
Για τον αγώνα της Κυριακής ο Σάκης Τσιώλης δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βόσνιου τερματοφύλακα Ελντιν Γιακούποβιτς και έτσι κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Χοσέ Μανουέλ Ρόκα, με τον Ισπανό πορτιέρο να έχει αγωνιστεί επίσης ως βασικός στο ισόπαλο 2-2 με τον Ατρόμητο. Με την εμφάνισή του κόντρα στον Αστέρα έδειξε πως μπορεί να τον εμπιστευθεί και πάλι η ομάδα, αφού είχε στο ενεργητικό δυο σημαντικές αποκρούσεις, όταν μάλιστα ο Ολυμπιακός αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο.
Θέση στο βασικό σχήμα αναμένεται να πάρει και ο Χουάν Μαρτίν, ο οποίος το Σάββατο μπήκε στον αγώνα ως αλλαγή και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια. Περισσότερα πάντως αναμένεται να φανούν τις επόμενες ημέρες μιας και το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις στο γυμναστήριο για τους ερυθρόλευκους και από αύριο θα μπουν και πάλι στο γήπεδο και στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους. 
Αφορά στην ομάδα της Καβάλας ο Νταρσεβίλ είναι αμφίβολος, ενώ ο Πετκάκης έχει ξεκινήσει θεραπεία και αναμένεται αύριο να ξεκινήσει προπονήσεις με το υπόλοιπο σύνολο. Χθες ο τεχνικός των Καβαλιωτών Χένρι Κάσπερτσακ μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για το ματς με την ΑΕΚ. 

Την Πέμπτη η συνέντευξη Τύπου 

Αύριο Πέμπτη στη 1 μ.μ. ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Σάκης Τσιώλης θα παραθέσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στο ξενοδοχείο «Valis». Εκεί πρόκειται να αναλύσει μέρος των σκέψεων του ενόψει του ερχόμενου αγώνα, αλλά και να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το ερχόμενο αλλά και περασμένο παιχνίδι.
 
Σεναρίων συνέχεια
Αρκετά είναι τα τελευταία μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου τελευταία, ωστόσο τίποτα προς το παρόν δεν φαίνεται να αγγίζει επίσημα τους ερυθρόλευκους. Μήτρογλου, Πετρόπουλος, Γιάννης Παπαδόπουλος ή και Ζαΐρί, Ροτζέριο είναι μερικά από τα ονόματα τα οποία φέρεται να απασχολούν μέχρι στιγμής την ομάδα του Βόλου. Το μόνο βέβαιο μέχρι στιγμής είναι ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται ενίσχυση και για τις θέσεις που κινείται είναι αυτές του επιθετικού αλλά και ενός μέσου.
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου