ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παίζει τις ελπίδες του την Κυριακή ο Ρήγας

παίζει-τις-ελπίδες-του-την-κυριακή-ο-ρή-82050

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Τις ελπίδες του για την παραμονή παίζει την Κυριακή (3 μ.μ.) στο Βελεστίνο ο Ρήγας Φεραίος στο ματς της χρονιάς με τον ΑΟ Σελλάνων, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής…
Ήδη στο Βελεστίνο επικρατεί ξεσηκωμός αφού ο Ρήγας Φεραίος μετά το διπλό στο Μαρτίνο, είναι στους 28 βαθμούς έχοντας από πάνω του τον Κυριακάτικο αντίπαλο στους 31 βαθμούς αλλά και το Αμβρυσσέα που σε αυτή την αγωνιστική κάνει ρεπό.

Ο Ρήγας τώρα θέλει νίκες στα 3 παιχνίδια που έχει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, περιμένοντας και συνδυασμούς άλλων αποτελεσμάτων, αλλά και την απόφαση για την έφεση που έχει καταθέσει κατά της πρωτόδικης απόφασης στην ένσταση για το χαμένο ματς με τον Ολυμπιακό Β. που θα συζητηθεί την ερχόμενη Τρίτη

Με το σύνθημα «είμαστε ακόμα ζωντανοί», στην επομένη 24η αγωνιστική ο Ρήγας φιλοξενεί στο Βελεστίνο τον ΑΟ Σελλάνων, στην 25η έχει έξοδο στα Φάρσαλα, ενώ στην 26η και τελευταία αγωνιστική ο Ρήγας υποδέχεται τη Θήβα θέλοντας να φτάσει στους 37 βαθμούς.

Στον Ρήγα Φεραίο αυτή την Κυριακή ποντάρουν και στην παρουσία του κόσμου, αφού με νίκη η ομάδα του Βελεστίνου πιάνει στη βαθμολογία η την προσπερνά ανάλογα με το σκορ (είχε χάσει 2-1 στον α΄γύρο) την αντίπαλό της και προσπερνά τον Αμβρυσσέα (τον έχει κερδίσει δυο φορές 2-1) που έχει ρεπό…

H Θήβα που είναι στους 33 με άλλη μια νίκη έδρας πάει στους 36, αλλά έχει κι άλλα 2 ματς εκτός, εκ των οποίων ένα στο Νεοχώρι κι ένα στο Βελεστίνο, ενώ ο Αστέρας Ιτέας που έμεινε στους 35 βαθμούς αν υποθετικά χάσει και στη Θήβα, μπορεί να εξασφαλιστεί με νίκη στην έδρα του επί των Φαρσάλων και θα έχει στο τέλος στην Ιτέα και τη Νίκη, ενώ στις 3 τελευταίες κρίσιμες αγωνιστικές για την παραμονή ιδιαίτερη σημασία έχουν τα ματς:

24η αγωνιστική (18/3)

Ολυμπιακός Βόλου-Οπούντιος Μαρτίνου –

Ρήγας Φεραίος-ΑΟ Σελλάνων

Διγενής Νεοχωρίου-ΑΟ Θήβα

Ρεπό: Αμβρυσσέας Διστόμου

25η αγωνιστική (24/3)

Οπούντιος Μαρτίνου-ΑΟ Σελλάνων

Αχιλλέας Φαρσάλων-Ρήγας Φεραίος

ΓΣ Αλμυρού-Αμβρυσσέας Διστόμου

ΑΟ Θήβα-Αστέρας Ιτέας

Ρεπό: Ολυμπιακός Βόλου

26η αγωνιστική(1/4)

ΑΟ Σελλάνων-Αχιλλέας Φαρσάλων

Ολυμπιακός Βόλου-ΓΣ Αλμυρού

Ρήγας Φεραίος-ΑΟ Θήβα

Αμβρυσσέας Διστόμου-Βελούχι

Ο Ρήγας με ΑΟΣ

Ο Ρήγας κόντρα στον ΑΟ Σελλάνων είχε στο φετινό πρωτάθλημα ήττα στον α΄γυρο (3/12/17 ΑΟ Σελλάνων-Ρήγας Φεραίος 2-1:47’Μαρούδας, 87’ Υφαντής -17’ Τσελεπής ), ενώ σε προηγούμενες συναντήσεις στη Δ΄Εθνική την περίοδο 2002-2003 είχε νίκες και με μεγάλα σκορ:

Ρήγας-ΑΟ Σελλάνων 5-1(12΄Γεωργούδης, 17΄αυτ.Τέγας, 26΄Βαριάμης, 32΄Μπάτης, 83΄Κουβατας-19΄Κατσιμάνης)

ΑΟ Σελλάνων-Ρήγας 0-5 (35΄,70, Γκοντισόπουλος,60΄, 65΄Ψαρόμπας, 79΄Μπάτης)

Ο Γρατσάνης διαιτητής

Ο έμπειρος Ευάγγελος Γρατσάνης από την ΕΠΣ Τρικάλων ορίστηκε να διευθύνει τη σπουδαία αναμέτρηση της Κυριακής ανάμεσα στον Ρήγα Φεραίο και στον ΑΟ Σελλάνων στο Βελεστίνο

Ο Γρατσάνης έχει 87 διαιτησίες εθνικών κατηγοριών από το 2007 και φέτος έχει διευθύνει τέσσερα ματς στην Γ’ Εθνική (Καμπανιακός – Ηρακλής 2-4, Αχιλλέας Φαρσάλων – Αλμυρός 1-0, Ερμής Αμυνταίου – Θεσπρωτός 1-1 και Αχιλλέας Φαρσάλων – Θήβα 2-1) και τέσσερα στην Football League. Την περίοδο 2016-17 στην πρεμιέρα είχε διευθύνει το ματς του Ρήγα στο Βελεστίνο με την Α.Ε. Καραϊσκάκης (0-2).

Στο κυριακάτικο ματς βοηθοί του Γρατσάνη θα είναι οι Βασίλης Μάνος και Κώστας Στάικος από την ΕΠΣ Λάρισας.

Ευχαριστήριο από την Ακαδημία του Ρήγα

Η Ακαδημία του ΑΣ Ρήγας Φεραίος ευχαριστεί τον πρόεδρο του Ρήγα Φεραίου Ι. Μπαλαμώτη, το καφέ Click (Ι. Γάρος,) το μάρκετ Τσιμπουκλής, το Μουσικό Βαγόνι και τον Π. Αραμπατζή για τις χορηγίες και την βοήθειά τους στην εκδήλωση της κοπής της πίτας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου