ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μετά τη χαρά του κυπέλλου ..η 2η θέση

μετά-τη-χαρά-του-κυπέλλου-η-2η-θέση-82084

Επιμέλεια ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μετά την πρώτη ήττα την περασμένη Κυριακή που ήρθε μετά από έναν ολόκληρο γύρο..ήρθε η μεγάλη χαρά της κατάκτησης του κυπέλλου ΕΠΣΘ προχθές για τη Νίκη Βόλου αλλά μετά τα πανηγύρια η ομάδα στρέφετε και πάλι στο πρωτάθλημα αφού επιμένει πως μπορεί να δώσει αξία στην 2η θέση.

Η ήττα στο πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακό στον Αλμυρό «χάλασε» ένα αήττητο σερί που κρατούσε από τον Νοέμβριο όταν είχε ξαναχάσει από τον ΓΣΑ στο Πανθεσσαλικό, αλλά τώρα η ομάδα θέλει και μπορεί να προσπεράσει και πάλι στη 2η θέση με νίκες στους 3 αγώνες που ακολουθούν. Η Νίκη με τη χαρά της κυπελλούχου έχει να παίξει στο πρωτάθλημα τα ματς :

18/03/18:Βελούχι-Νίκη

24/03/18:Νίκη-Διγενής Νεοχωρίου

01/04/18:Αστέρας Ιτέας-Νίκη

Χθες στον απόηχο της κατάκτησης του κυπέλλου σε ραδιοφωνικές τους δηλώσεις τόσο ο πρόεδρος της Νίκης Στέργιος Φάτσης όσο και οι αντιπρόεδροι της Δ.Ε. ποδοσφαίρου Νίκος Ιμεράι και Βασίλης Βενέτης, δεν έκρυψαν τη χαρά τους για την κατάκτηση του κυπέλλου άλλα στάθηκαν και στο μέλλον της ομάδας

Ο Νίκος Ιμεράι δήλωσε στον 98,6 πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση του Κυπέλλου και την εμφάνιση της ομάδας και τόνισε πως τέτοιες χαρές του βάζουν το «μικρόβιο» του παράγοντα, θέλοντας να επενδύσει ακόμη περισσότερο στον Σύλλογο… «Εμείς θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις και η Νίκη να έχει γερά θεμέλια» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ ο Βασίλης Βενέτης, ενώ εξέφρασε και την αισιοδοξία του για θετική κατάληξη και στον δικαστικό αγώνα του Συλλόγου. Ακόμη ο Στέργιος Φατσης κατέθεσε την άποψή ότι «ο ΝΠΣ είναι μία ομάδα εκτός νομού, που στερεί από τη Νίκη τη δυνατότητα να παίξει στα πλέι οφ ανόδου».

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» ευχαριστούν και συγχαίρουν τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας Βασίλη Μαρκογιαννάκη και την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για τον άριστο συντονισμό και άψογη συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα κυπέλλου της ΕΠΣΘ που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Τετάρτη 14 Μαρτίου.

Ο Παπακωνσταντίνου «σφυρίζει» στο Βελούχι-Νίκη

Στο δημοτικό στάδιο του Καρπενησίου την Κυριακή 18/3 στο ματς της Νίκης με αντίπαλο το Βελούχι για την 24η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας διαιτητής ορίστηκε ο Νίκος Παπακωνσταντίνου από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Αυτό είναι το έβδομο παιχνίδι του Παπακωνσταντίνου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Πρώτη φορά «σφυρίζει» τη Νίκη, ενώ φέτος έχει διευθύνει τρεις φορές τον Ολυμπιακό Βόλου (με Βελούχι εκτός, Διγενή εκτός και Αχιλλέα εντός έδρας), μία φορά τον ΝΠΣ Βόλος με Αμβρυσσέα στη Νεάπολη, μία φορά τον Αλμυρό (με Διγενή στο «Αθ. Ραγάζος») και μία φορά τον Ρήγα Φεραίο με αντίπαλο τον Αχιλλέα Φαρσάλων στο Βελεστίνο.

Την Κυριακή θα έχει βοηθούς τους Γιώργο Λιτοσελίτη και Σεραφείμ Γάκο, επίσης από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Κωνσταντίνου από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου