ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανατροπή ελπίδας για Ρήγα, 2-1 τον Οπούντιο στο Μαρτίνο

ανατροπή-ελπίδας-για-ρήγα-2-1-τον-οπούντ-87082

Ρεπορτάζ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΟΥΜΠΟΣ

Μεγάλη διπλό… με ανατροπή πανηγύρισε η ομάδα του Ρήγα Φεραίου, που επιβλήθηκε με 2-1 του Οπούντιου στο Μαρτίνο και συνεχίζει να ελπίζει στην παραμονή της στη Γ’ Εθνική.

Οι Βελεστινιώτες έφεραν το παιχνίδι «τούμπα» και παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 στο 32’ από γκολ του Πρέντι, απάντησαν στο 41’ με τον Τσιώλη, για να έρθει η λύτρωση και το 1-2 με τον Τσελεπή στο 78’.

Ο αγώνας

Χωρίς κάτι σημαντικό ξεκίνησε η αναμέτρηση για τις δυο ομάδες, με την πρώτη ευκαιρία του αγώνα να σημειώνεται στο 16’, όταν από σέντρα του Νασιακόπουλου από αριστερά, ο Τζοβάρας έκανε το σουτ, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να βγάζει σε κόρνερ.

Στο 25’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά με σουτ του Τσιώλη από πλάγια θέση, με την μπάλα να σταματά σε σώματα των αμυντικών και στη συνέχεια να βγαίνει από την περιοχή. Η ψυχρολουσία για τον Ρήγα ήρθε στο 32’, όταν ο Οπούντιος έκανε το 1-0. Ο Ντούνης σέντραρε από αριστερά και ο Πρέντι με πλασέ μέσα από την περιοχή έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους.

Ο Ρήγας προσπάθησε να αντιδράσει και στο 40’ ο Τσελεπής έκανε το σουτ εκτός περιοχής, άλλα η μπάλα πέρασε άουτ. Στην επόμενη φάση, μετρά από μακρινή μπαλιά του Νασιακόπουλου ο Τσιώλης από δεξιά έκανε το πλασέ και ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους, που κατόρθωσαν να σκοράρουν πριν «εκπνεύσει» το ημίχρονο.

Ο Ρήγας δεν έμεινε στο 1-1 άλλα ήρθε κοντά στο να κάνει την ανατροπή ένα λεπτό αργότερα, όταν μετά από σέντρα του Τσιώλη, ο Τσελεπής έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα βγήκε άουτ, στην τελευταία φάση για το 1ο ημίχρονο.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με τον Ρήγα να απειλεί στο 51’ όταν, μετά από απόκρουση του Ανδρούτου, ο Κυριάκος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων ο οποίος απέκρουσε με τα πόδια.

Στο επόμενο λεπτό μετά από σέντρα του Νασιακόπουλου, ο Τσελεπής έκανε την κεφαλιά στο 2ο δοκάρι όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι, που αναζητούσαν το γκολ, απείλησαν ξανά στο 72’, με τον Μπόρα να κάνει σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα «σταμάτησε» στο δοκάρι.

Τελικά οι Βελεστινιώτες έκαναν την ανατροπή στο 78’, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Σπαθή, ο Τσελεπής πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Στα λεπτά που απέμεναν, οι φιλοξενούμενοι δεν απειλήθηκαν και κράτησαν το 2-1 μέχρι το σφύριγμα της λήξης, γυρίζοντας στο Βελεστίνο με τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς.

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ-ΡΗΓΑΣ 1-2

Σκόρερ: (32’ Πρέντι-41’ Τσιώλης, 78’ Τσελεπής)

Διαιτητής: Νικολάου (Αθηνών)

Βοηθοί: Τσιφλάκος (Εύβοιας), Γκόντα (Αν. Αττικής)

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ: Ανδρούτσος, Αγγελόπουλος, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Ξεζώνοτος (59’ Μουστάκας), Μητσόπουλος (63’ Τομόρι), Χολέβας (46’ Νικολόπουλος), Νούλας, Παπανικολάου, Πρέντι, Ντούνης.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Γκάγκας, Κυριάκος, Αλεξίου, Χατζησταμάτης (67’ Μπόρας), Νασιακόπουλος (84’ Γεωργατζής), Τσιώλης (80’ Παπακώστας), Τζοβάρας, Τσελεπής (88’ Ράπτης).

Αποτελέσματα (23η)

Οπούντιος Μαρτίνου-Ρήγας Φεραίος 1-2

(32’ Πρέντι-41’ Τσιώλης, 78’ Τσελεπής)

Ολυμπιακός Βόλου-Αμβρυσσέας Διστόμου 3-0

(17’, 42’ Χρήστου, 77’ Καμπλιώνης)

ΑΟ Σελλάνων-Αστέρας Ιτέας 1-0

(30’ πέν. Κοντός)

Αχιλλέας Φαρσάλων-Διγενής Νεοχωρίου 1-1

(35′ Αραπίτσας- 7’ Σκόνδρας)

ΓΣ Αλμυρού-Νίκη Βόλου 1-0

(71’ Φλίγκος)

ΑΟ Θήβα-Βελούχι 3-1

(66′ Κωτσάλας, 74′ Αργυρίου, 84 Χατζηλαμπρινός- 47′ Κακκάβας)

ΡΕΠΟ: ΝΠΣ Βόλος

Βαθμολογία

1. ΝΠΣ Βόλος 56

2. ΓΣ Αλμυρού 39

3. Νίκη Βόλου 39

4. Αστέρας Ιτέας 35

5. Θήβα 33

6. Ολυμπιακός Βόλου 33

7. Αμβρυσσέας Διστόμου 31

8. ΑΟ Σελλάνων 31

9. Ρήγας Φεραίος 28

10. Αχιλλέας Φαρσάλων 20

11. Διγενής Νεοχωρίου 20

12. Οπούντιος Μαρτίνου 15

13. Βελούχι 6

Επόμενη (24η)

Κυριακή 18 Μαρτίου

Ολυμπιακός Βόλου-Οπούντιος Μαρτίνου

Ρήγας Φεραίος-ΑΟ Σελλάνων

Αστέρας Ιτέας-Αχιλλέας Φαρσάλων

ΝΠΣ Βόλος-ΓΣ Αλμυρού

Διγενής Νεοχωρίου-ΑΟ Θήβα

Βελούχι-Νίκη Βόλου

Ρεπό: Αμβρυσσέας Διστόμου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου