ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανανέωση ελπίδας… με νίκη

ανανέωση-ελπίδας-με-νίκη-88324

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Για τη νίκη που θα σημάνει και ανανέωση των ελπίδων του, στην ύστατη προσπάθεια παραμονής του, θα αγωνιστεί σήμερα στις 3 μ.μ. ο Ρήγας Φεραίος στο Μαρτίνο με τον Οπούντιο, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής…

Ο Ρήγας, μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής στην Ιτέα, θέλει νίκες στα 4 παιχνίδια που έχει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από τη σημερινή αναμέτρηση, και μετά να διεκδικήσει έως το τέλος το απόλυτο, περιμένοντας και συνδυασμούς άλλων αποτελεσμάτων, αλλά και την απόφαση για την έφεση που έχει καταθέσει κατά της πρωτόδικης απόφασης στην ένταση για το χαμένο ματς με τον Ολυμπιακό Β.

Με το σύνθημα «είμαστε ακόμα ζωντανοί», στη σημερινή 23η αγωνιστική ο Ρήγας παίζει στο Μαρτίνο, περιμένοντας και στραβοπατήματα άλλων ομάδων, καθώς ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Αμβρυσσέα, η Θήβα το Βελούχι και ο ΑΟ Σελλάνων την Ιτέα. Στην 24η στο Βελεστίνο αντίπαλος θα είναι ο ΑΟ Σελλάνων, ο Αμβρυσσέας κάνει ρεπό και η Θήβα παίζει εκτός με Διγενή. Στην 25η ο Ρήγας έχει έξοδο στα Φάρσαλα, ο ΑΟ Σελλάνων παίζει Μαρτίνο, ο Αμβρυσσέας Αλμυρό και η Θήβα υποδέχεται Ιτέα, ενώ στην 26η και τελευταία αγωνιστική ο Ρήγας υποδέχεται τη Θήβα, ο ΑΟ Σελλάνων τα Φάρσαλα και ο Αμβρυσσέας το Βελούχι…

Στο σημερινό παιχνίδι οι Βελεστινιώτες θα παραταχθούν κομπλέ, μιας και επιστρέφουν από τιμωρία ο Γιώργος Αλεξίου και ο Δημήτρης Χατζηαθανασίου.

Ετσι στη διάθεση του Γιώργου Γάτου θα βρίσκονται οι: Τάσος Παπαγιάννης, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Σπύρος Γκάγκας, Ανδρέας Καρλιάμπας, Θανάσης Μπόρας, Αποστόλης Τσιώλης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Αχιλλέας Νασιακόπουλος, Ντίνος Γεωργατζής, Αντώνης Τζοβάρας, Τάσος Τσελεπής, Γιώργος Αλεξίου, Αργύρης Κυριάκος, Χάρης Ράπτης, Θόδωρος Μπομπότης, Θανάσης Παπαγεωργίου, Γιώργος Παπακώστας, Θόδωρος Σουγκάρης και Βασίλης Τσουμπέκος.

Ρήγας – Οπούντιος

Με διπλό είχε φύγει τελευταία φορά ο Ρήγας Φεραίος από το Μαρτίνο (17/1/16) όταν κέρδισε τον Οπούντιο με 0-2 με γκολ του Ηλία Γκίκα και του Δημήτρη Σεττου, ενώ την ίδια περίοδο (15-16) υπήρξε 0-0 με έδρα του Ρήγα το Αρμένιο.

Φέτος στον α΄ γύρο ο Ρήγας κέρδισε για πρώτη φορά στο Βελεστίνο τον Οπούντιο, για τη Γ’ Εθνική, αφού η προηγούμενη νίκη του ήταν για τη Δ΄ Εθνική.

Η τότε νίκη επί του Οπούντιου στο Βελεστίνο ήταν στη Δ΄ Εθνική τον Οκτώβριο του 2008 όταν ο Ρήγας κέρδισε 1-0 με γκολ του Μπάτη, και την ίδια περίοδο (2008-09) έχασε 1-0 στο Μαρτίνο, ενώ την προηγούμενη (2007-08) υπήρχε 1-1 στο Βελεστίνο, και στο Μαρτίνο παρότι ο Ρήγας προηγούνταν στο ημίχρονο 0-1 με γκολ του Ανδρέα Λέτσιου, στο τέλος έχασε 2-1.

Στη Γ΄ Εθνική πάλι (2014-15) ο Ρήγας έχασε στο Βελεστίνο από τον Οπούντιο 0-1 (87΄Τσέλλος) ενώ και στο Μαρτίνο, αν και προηγήθηκε με γκολ του Γιώργου Χατζή, έχασε 2-1. Φέτος στον α΄ γύρο 26/11/17 η νίκη του Ρήγα ήταν με 2-1 (51’Χατζησταμάτης, 66’Τσιώλης-78’ πεν. Πρέντι).

Ο Νικολάου διαιτητής

Στο δημοτικό γήπεδο του Μαρτίνου σήμερα διαιτητής της αναμέτρησης του Ρήγα ορίστηκε ο Σπύρος Νικολάου από την ΕΠΣ Αθηνών, που στις 11/2 είχε διευθύνει την αναμέτρηση Οπούντιος Μαρτίνου-Διγενής 1-2. Σήμερα θα έχει βοηθούς τους Προκόπη Τσιφλάκο από την ΕΠΣ Ευβοίας και Κατερίνα Γκόντα από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου