ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Διπλό» ελπίδας παραμονής θέλει ο Ρήγας Φεραίος

διπλό-ελπίδας-παραμονής-θέλει-ο-ρήγ-90024

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Για μια νίκη ελπίδας στην ύστατη προσπάθεια παραμονής του, θα αγωνιστεί την Κυριακή ο Ρήγας Φεραίος, παίζοντας στο Μαρτίνο με τον Οπούντιο, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής…

Ο Ρήγας, μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής στην Ιτέα, θέλει νίκες στα 4 παιχνίδια που έχει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από την κυριακάτικη αναμέτρηση, και μετά να διεκδικεί έως το τέλος το απόλυτο.

Στην 23η αγωνιστική ο Ρήγας παίζει στο Μαρτίνο, περιμένοντας και στραβοπατήματα άλλων ομάδων, καθώς ο Ολυμπιακός φιλοξενεί Αμβρυσσέα, η Θήβα το Βελούχι και ο ΑΟ Σελλάνων την Ιτέα. Στην 24η στο Βελεστίνο αντίπαλος θα είναι ο ΑΟ Σελλάνων, ο Αμβρυσσέας κάνει ρεπό και η Θήβα παίζει εκτός με Διγενή. Στην 25η ο Ρήγας έχει έξοδο στα Φάρσαλα, ο ΑΟ Σελλάνων παίζει Μαρτίνο, ο Αμβρυσσέας Αλμυρό και η Θήβα υποδέχεται Ιτέα, ενώ στην 26η και τελευταία αγωνιστική ο Ρήγας υποδέχεται τη Θήβα, ο ΑΟ Σελλάνων τα Φάρσαλα και ο Αμβρυσσέας το Βελούχι…

Στον Ρήγα Φεραίο περιμένουν και την εκδίκαση της έφεσης στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσων της ΕΠΟ κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για την υπόθεση Κόλα, ωστόσο, οι «κυανόλευκοι» προετοιμάζονται για το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με τον Οπούντιο στο Μαρτίνο. Στο παιχνίδι αυτό οι Βελεστινιώτες θα παραταχθούν κομπλέ, μιας και επιστρέφουν από τιμωρία ο Γιώργος Αλεξίου και ο Δημήτρης Χατζηαθανασίου.

Ρήγας – Οπούντιος

Με διπλό είχε φύγει τελευταία φορά ο Ρήγας Φεραίος από το Μαρτίνο (17/1/16) όταν κέρδισε τον Οπούντιο με 0-2 με γκολ του Ηλία Γκίκα και του Δημήτρη Σεττου, ενώ την ίδια περίοδο (15-16) υπήρξε 0-0 με έδρα του Ρήγα το Αρμένιο.

Φέτος στον α΄ γύρο ο Ρήγας κέρδισε για πρώτη φορά τον Οπούντιο στη Γ΄ Εθνική, αφού η προηγούμενη νίκη του ήταν για τη Δ΄ Εθνική.

Η τότε νίκη επί του Οπούντιου στο Βελεστίνο ήταν στη Δ΄ Εθνική τον Οκτώβριο του 2008 όταν ο Ρήγας κέρδισε 1-0 με γκολ του Μπάτη, και την ίδια περίοδο (2008-09) έχασε 1-0 στο Μαρτίνο, ενώ την προηγούμενη (2007-08) υπήρχε 1-1 στο Βελεστίνο, και στο Μαρτίνο παρότι ο Ρήγας προηγούνταν στο ημίχρονο 0-1 με γκολ του Ανδρέα Λέτσιου, στο τέλος έχασε 2-1.

Στη Γ΄ Εθνική πάλι (2014-15) ο Ρήγας έχασε στο Βελεστίνο από τον Οπούντιο 0-1 (87΄Τσέλλος) ενώ και στο Μαρτίνο αν και προηγήθηκε με γκολ του Γιώργου Χατζή έχασε 2-1. Φέτος στον α΄ γύρο 26/11/17 η νίκη του Ρήγα ήταν με 2-1 (51’Χατζησταμάτης, 66’Τσιώλης-78’ πεν. Πρέντι).

Ο Νικολάου διαιτητής

Στο δημοτικό γήπεδο του Μαρτίνου την Κυριακή διαιτητής της αναμέτρησης του Ρήγα, ορίστηκε ο Σπύρος Νικολάου από την ΕΠΣ Αθηνών, με βοηθούς τους Προκόπη Τσιφλάκο από την ΕΠΣ Ευβοίας και Κατερίνα Γκόντα από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής.

Ο κ. Νικολάου είναι νέος διαιτητής, στη Γ’ Εθνική και στις 11/2 είχε διευθύνει την αναμέτρηση Οπούντιος Μαρτίνου-Διγενής 1-2.

Κόβει την πίτα της η Ακαδημία

Αύριο Σάββατο (10/3) στις 5 το απόγευμα η Ακαδημία του ΑΣ Ρήγας Φεραίος θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην καφετέρια Click η οποία βρίσκεται στον πεζόδρομο Βελεστίνου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου