ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνέχεια στις θετικές παρουσίες των «Μαχητών»

συνέχεια-στις-θετικές-παρουσίες-των-94384

Συνεχίζεται η σταθερή και ανοδική πορεία των αθλητών της σχολής πολεμικών τεχνών «Μαχητές» του sensei Λεωνίδα Αντώνη, και ο λόγος γίνεται για τις επιτυχίες που απέσπασαν στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα BUDOKAI το οποίο πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Αμυνταίου την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018.

Παρά το πολύωρο ταξίδι, 11 αθλητές από τη σχολή του Αλμυρού και 3 από τη σχολή της Νέας Αγχιάλου έδωσαν το παρών και μάλιστα με τεράστια επιτυχία, καθώς πολλοί από αυτούς κατάφεραν να διακριθούν και να ανέβουν στο βάθρο των νικητών .

Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου όπου το παρών έδωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου Πουλικίδης Αναστάσιος καθώς και πολλοί προπονητές και σύλλογοι από όλη την Ελλάδα.

Να αναφέρουμε πως οι συγκεκριμένοι αγώνες ήταν ένα τεστ και για τους αθλητές οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα World Kyokushin Budokai στις 19 και 20 Μαΐου στην Πολωνία (από τη σχολή του Αλμυρού θα συμμετάσχουν η Παπαγιάννη Αγγελική, η Γκρίνια Γεωργία και η Γκρίνια Παρασκευή).

Οι πειθαρχημένες προπονήσεις, το προσωπικό ταλέντο των αθλητών, η θέληση, η υπομονή, η ταπεινότητα και οι στοχευόμενες οδηγίες των προπονητών είναι τα κριτήρια για να φτάσουν οι αθλητές στην κορυφή, τόνισε ο δάσκαλος των Μαχητών sensei Λεωνίδας Αντώνης, καθώς επίσης συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες αθλητές της σχολής για την επιτυχία τους, την άψογη και άρτια εμφάνισή τους, καθώς και για την υποδειγματική συμπεριφορά και αθλητική παιδεία που απέδειξαν κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των αγώνων. Ευχαριστεί τους γονείς των αθλητών που στηρίζουν τα παιδιά τους και πάντα είναι ανοικτοί και δεκτικοί σε αθλητικές προκλήσεις που θα προάγουν την αθλητική παιδεία και εξέλιξη των παιδιών τους.

Αναλυτικά οι συμμετέχοντες αθλητές: Κοσμίδης Χρήστος, Τσιάμης Τριαντάφυλλος, Καλαντζής Κων/νος, Σιαμέτης Νικόλαος, Καρατάσιος Μάριος, Σπανού Ζωή, Βαλομένος Ανάργυρος, Θεοχάρης Βασίλειος, Γκρίνια Γεωργία, Στουρνάρας Μιχάλης, Παπαδάκης Ιωάννης, Κοντούρης Δημήτριος, Παπαγιάννη Αγγελική, Γκρίνια Παρασκευή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου