ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το αήττητο σταμάτησε στην Ιτέα για τον Ρήγα, που έχασε με 2-0

το-αήττητο-σταμάτησε-στην-ιτέα-για-τον-95817

Ρεπορτάζ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΟΥΜΠΟΣ

Φώτο: ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ήττα με 2-0 υπέστη ο Ρήγας Φεραίος στην Ιτέα με αντίπαλο τον τοπικό Αστέρα, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και έτσι μπήκε στοπ μετά από τρεις σερί νίκες για τους Βελεστινιώτες.

Τα γκολ για τους γηπεδούχους, που ήταν καλύτεροι, κυρίως στο δεύτερο μέρος πέτυχαν οι Χαραλαμπίδης στο 55’ και Γεωργουσόπουλος στο 67’, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στη δυσκολία του παιχνιδιού, παραμένοντας στους 25 βαθμούς, κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο αγώνας

Το παιχνίδι στην Ιτέα ξεκίνησε δίχως κάποια καλή φάση, καθώς στα πρώτα 10 λεπτά οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να απειλήσουν. Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ήρθε από τον Ρήγα στο 14’, όταν ο Τζοβάρας σούταρε από πλάγια θέση, με την μπάλα να βγαίνει άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έκαναν το πρώτο τους σουτ, με τον Μαλισσόβα να αστοχεί και την μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 36’, ο Τσιώλης δοκίμασε σουτ εκτός περιοχής, όμως δεν βρήκε στόχο. Η τελευταία ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου έγινε στο 44’ με τον Σπαθή να εκτελεί απευθείας φάουλ, και την μπάλα να βγαίνει άουτ, σε ένα πρώτο μέρος όπου και οι δύο ομάδες απείλησαν μόνο με μακρινές προσπάθειες.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε φάσεις, μέχρι και το 55’, οπότε και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Αλεξίου πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Χαραλαμπίδης πλάσαρε για το 1-0. Οι γηπεδούχοι δύο λεπτά μετά είχαν καλή ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όμως το σουτ του Αλεξίου μέσα από την περιοχή, σταμάτησε στον Παπαγιάννη, που έδιωξε σε κόρνερ.

Με τον Ρήγα να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι στο 67’ πέτυχαν και δεύτερο γκολ, όταν σε αντεπίθεση, ο Γεωργουσόπουλος πήρε την μπάλα στο κέντρο, κέρδισε την κόντρα με τον Τσιώλη, έφτασε στη μεγάλη περιοχή και πλάσαρε τον Παπαγιάννη, δίνοντας ασφαλή διαφορά τερμάτων στην ομάδα του.

Στα λεπτά που απέμειναν ο Ρήγας δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία για να μειώσει, και το 2-0 για τον Αστέρα Ιτέας έμεινε μέχρι και το τέλος του αγώνα.

  • Η έφεση από το Ρήγα Φεραίο θα κατατεθεί σήμερα για την υπόθεση Κόλα του Ολυμπιακού Βόλου, στην οποία οι ερυθρόλευκοι είχαν δικαιωθεί πρωτόδικα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ-ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 2-0

Σκόρερ: (55’ Χαραλαμπίδης, 67’ Γεωργουσόπουλος)

Διαιτητής: Τζαμουτζαντώνης (Χίου)

Βοηθοί: Παγουρτζής (Πειραιά), Καφρίτσας (Αθηνών)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ: Παππός, Κουτσούμπας, Αντωνόπουλος, Ζαννιάς, Πανάκης, Μαλισσόβας (59’ Μπογκντάνι), Γεωργουσόπουλος, Χαραλαμπίδης, Αλεξίου, Αντωνίου (85’ Κοντογιώργος), Σεϊτι (79’ Τοπούζι).

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Ράπτης (79’ Σουγκάρης), Γκάγκας, Σπαθής, Καρλιάμπας, Παπακώστας (82’ Παπαγεωργίου), Κυριάκος (59’ Νασιακόπουλος), Μπόρας, Τζοβάρας, Τσιώλης, Τσελέπης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου