ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ημερίδα προπονητικής ποδοσφαίρου με Σάκη Τσιώλη

ημερίδα-προπονητικής-ποδοσφαίρου-με-97558

Ημερίδα προπονητικής ποδοσφαίρου για τις αναπτυξιακές ηλικίες διοργανώνει ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Μαγνησίας σήμερα Σάββατο 3 Μαρτίου στο Ξενοδοχείο Volos Palace. Βασικός εισηγητής και καλεσμένος θα είναι ο Σάκης Τσιώλης, ενώ ο ΣΠΠΜ στο διάλειμμα του σεμιναρίου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και θα βραβεύσει μέλη του.

Αναλυτικά: «Ο Σ.Π.Π.Μ. ενημερώνει τα μέλη του ότι αύριο Σάββατο 3/3/18 και ώρα προσέλευσης (18.00) στο ξενοδοχείο Volos Palace διοργανώνει σεμινάριο για τις αναπτυξιακές ηλικίες με 5 διακεκριμένους και ειδικευμένους ομιλητές. Στο διάλειμμα του σεμιναρίου θα κοπεί η πίτα του συνδέσμου, και θα ακολουθήσουν οι βραβεύσεις των προπονητών 1) Θεοδώρου Αθανάσιου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ και του κυπέλλου με την ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού, 2) Πανόπουλο Βασίλειο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ και 3) Πλατανιά Γεώργιο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Β) Κατηγορίας γυναικών με την ομάδα Βόλος 2004. Για όσους δεν είναι μέλη και ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριό μας, είναι ευπρόσδεκτοι με το συμβολικό ποσό των 5 ευρώ».

Στην ημερίδα προπονητικής ποδοσφαίρου εκτός από τον Σάκη Τσιώλη που θα αναπτύξει το θέμα Σύστημα και τακτική στις υποδομές Κ-20, Κ-17, Κ-15, Ο Χρ. Γάτσης θα αναφερθεί στη βίντεο ανάλυση και σε αθλητικές υποτροφίες σε Πανεπιστήμια της Αμερικής, ο Βαγγέλης Τσιώλης θα μιλήσει για την αξιολόγηση του ποδοσφαιριστή και τη νοητική προπόνηση, η Ζωή Κονταξή θα αναφερθεί στην Ψυχική ενδυνάμωση και αυτοπεποίθηση των παιδιών στον χώρο του ποδοσφαίρου, και ο Στέλιος Πούλος στον ρόλο της εργομετρίας στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου