ΜΠΑΣΚΕΤ

Με τη δύναμη του κόσμου της

με-τη-δύναμη-του-κόσμου-της-106166

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Επιστροφή στη δράση για την ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, η οποία μετά τη διακοπή της περασμένης Κυριακής, φιλοξενεί σήμερα στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας τον ΑΓΣ Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών.

Με την αναμέτρηση να ξεκινά στις 5μ.μ., λίγη ώρα μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό, στη κυανόλευκη Δ.Ε. μπάσκετ φιλοδοξούν πως ο κόσμος θα αποτελέσει τον 6ο παίκτη και θα οδηγήσει τους παίκτες του Λάμπρου Πρέκα σε ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα, συγκεκριμένα στο 11ο σε 16 αναμετρήσεις.

Η Νίκη Βόλου επέστρεψε στις επιτυχίες στην τελευταία της έξοδο, κερδίζοντας με 74-69 εκτός έδρας την Πτολεμαΐδα, όμως η σημερινή αναμέτρηση έχει άλλο ειδικό βάρος, με την ομάδα των Ιωαννίνων να θέλει να «πιάσει» τους κυανόλευκους στην 3η θέση, ενώ από την άλλη στόχος των γηπεδούχων είναι να μη χάσουν κι άλλο έδαφος από την προνομιούχο δυάδα και τους Φαίακα Κέρκυρας και Φίλιππο Βέροιας.

Σε περίπτωση επικράτησης σήμερα της Νίκης Βόλου, οι Γιαννιώτες μένουν εκτός «κόλπου» και τριάδας κατά δύο νίκες, με τους κυανόλευκους να παραμένουν ζωντανοί στο κυνήγι της ανόδου, ακόμη κι αν δεν καταφέρουν στο φινάλε να καπαρώσουν μία εκ των δύο πρώτων θέσεων.

Κάλεσμα των κυανόλευκων

Ανακοίνωση-κάλεσμα εξέδωσε η Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης Βόλου ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών. Αναλυτικά: «Την ομάδα του ΑΓΣ Ιωαννίνων αντιμετωπίζει η Νίκη Βόλου την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 5 το απόγευμα στο Κλειστό της Ν. Ιωνίας, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μπάσκετ. Σε ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας που θα κρίνει πολλά, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο που βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία, η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ της Νίκης Βόλου καλεί τους φιλάθλους να στηρίξουν και σε αυτό το παιχνίδι την ομάδα, όπως κάνουν σε κάθε εντός έδρας αγώνα. Ο κόσμος της Νίκης είναι η ψυχή και δίνει το έναυσμα στην ομάδα για να συνεχίσουμε! Όλοι στο παιχνίδι της Κυριακής στο Κλειστό της Ν. Ιωνίας!».

Διαιτητές: Ι. Αγραφιώτης – Γρ. Αγριαφιώτης

Αναλυτικά το πρόγραμμα της σημερινής 17ης αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο

Κλειστό Πρέβεζας:

Νικόπολη Πρέβεζας – Ζέφυρος ’02

Κλειστό Κέρκυρας:

Φαίακας Κέρκυρας – ΑΟΚ Βέροιας

Κλειστό «Δ. Βικέλας»:

Φίλιππος Βέροιας – ΑΠΣ Πτολεμαΐδα

Κλειστό Νέας Ιωνίας:

Νίκη Βόλου – ΑΓΣ Ιωαννίνων – Διαιτητές

Κλειστό Μπάρας Τρικάλων:

Ίκαροι Τρικάλων – ΓΕ Αγρινίου

Κλειστό Γρεβενών:

Πρωτέας Γρεβενών – Ιωνικός Ιωνίας

ΡΕΠΟ: Εύαθλος Πολυκάστρου

Βαθμολογία
1. Φίλιππος Βέροιας 28
2. Φαίακας Κέρκυρας 26
3. Νίκη Βόλου 25
4. ΑΓΣ Ιωαννίνων 24
5. Ζέφυρος 23
6. Εύαθλος Πολυκάστρου 23
7. Πρωτέας Γρεβενών 22
8. Νικόπολη Πρέβεζας 21
9. Ικαροι Τρικάλων 21
10. ΑΟΚ Βέροιας 20
11. Ιωνικός 20
12. ΑΠΣ Πτολεμαΐδα 18
13. ΓΕ Αγρινίου 17

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου