ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από σήμερα … πρωταθλητής …με την 17η νίκη

από-σήμερα-πρωταθλητής-με-την-17η-νί-106249

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Από σήμερα πρωταθλητής στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής μπορεί να είναι ο Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος «ΒΟΛΟΣ», καθώς με τη 17η νίκη του στην 21η αγωνιστική θα έχει τη διαφορά πρωτιάς, και θα γίνει η πρώτη ομάδα που εξασφαλίζει μια θέση στο μίνι πρωτάθλημα για άνοδο στη Β΄ Εθνική…

Σήμερα στις 3μ.μ. με τη διαφορά στο +14 ο πρωτοπόρος ΝΠΣ Βόλος αγωνίζεται στο Δίστομο με τον Αμβρυσσέα, και η 8η νίκη εκτός έδρας τού εξασφαλίζει πρόωρα τον τίτλο του πρωταθλητή, καθώς στις αγωνιστικές που θα απομένουν δεν μπορεί να καλυφθεί η διαφορά, ενώ μαθηματικά πρωταθλητής μπορεί να είναι ακόμη και χωρίς τρίποντο και ήττα του δεύτερου στη βαθμολογία.

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο θα αγωνιστεί χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και θα έχει και συμπαράσταση των φιλάθλων του, καθώς διοργανώνεται εκδρομή στο Δίστομο για τον αγώνα (3μ.μ.). Η συμμετοχή στην εκδρομή είναι ΔΩΡΕΑΝ, καθώς τα έξοδα της μετακίνησης θα καλυφθούν από φίλους της ομάδας. Το πούλμαν θα αναχωρήσει στις 9.30 π.μ.

Στο Δίστομο στο ματς του ΝΠΣ Βόλος με τον Αμβρυσσέα (τον οποίο στον α΄ γύρο κέρδισε 3-1) την Κυριακή 25/2 για την 21η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ο Γιώργος Λάμπρου από την ΕΠΣ Ευβοίας που έχει σφυρίξει φέτος και 2 ματς Β’ Εθνικής, με βοηθούς τη Μαρία Δέτση από την ΕΠΣ Αθηνών και Παναγιώτη Κορτέση, επίσης από την ΕΠΣ Αθηνών.

Ο Αμβρυσσέας, με προπονητή τον Μίκι Τσίρκοβιτς προέρχεται από ισοπαλία με τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό, ενώ ως γηπεδούχος έχει 6 νίκες, μια ισοπαλία και 2 ήττες.

«Κοιτώντας» την άνοδο

Ενώ μένουν 6 αγωνιστικές και 5 αγώνες, για τον ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ στόχος είναι να πάει για την άνοδο -χωρίς ήττα στο δεύτερο μισό- και το υπόλοιπο πρόγραμμά του έχει ως εξής:

25/2/18: Αμβρυσσέας Διστόμου-ΝΠΣ Βόλος

3/3/18: ΝΠΣ Βόλος-Ολυμπιακός Βόλου

11/3/18: Ρεπό

17/3/18: ΝΠΣ Βόλος-Γ.Σ. Αλμυρού

24/3/18: Βελούχι-ΝΠΣ Βόλος

1/4/18: Διγενής Νεοχωρίου-ΝΠΣ Βόλος

Μετά την κατάκτηση της πρωτιάς κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου, τον ΝΠΣ Βόλος περιμένει, σύμφωνα με την προκήρυξη, το… «ειδικό πρωτάθλημα» για τον προβιβασμό των ομάδων στη Football League, για την περίοδο 2018 – 2019, όπου θα βρει αντιπάλους τους πρωταθλητές του 1ου, 2ου και 3ου Ομίλου… και μετά από 6 αγωνιστικές να πανηγυρίσει την άνοδο (οι 2 από τις 4).

Κι ενώ ο ΝΠΣ Βόλος πάει… τρένο… κοιτώντας τι αντιπάλους θα βρει για την άνοδο, στην κορυφή του 1ου ομίλου είναι ο Απόλλων Παραλιμνίου (39 β.) και πίσω του είναι Ελπίδα Σκουτάρεως (34), Καβάλα (33) και Αετός Ορφανού (33)!, στον 2ο όμιλο γίνεται η «μάχη» Άρη Παλαιοχωρίου (51) και Ηρακλή Θ. (49), ενώ στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου βρίσκεται Μακεδονικός Φούφα Πτολεμαΐδας (37) που τελευταία προσπέρασε τον Τηλυκράτη (36), και ακόμη στο «παιχνίδι» είναι Ερμής Αμυνταίου (35), Νέος Αμφίλοχος (34) και Λευκίμμη (34).

Στον 3ο αυτό πιο αμφίρροπο όμιλο την περασμένη αγωνιστική υπήρξε ισοπαλία μεταξύ Φούφα και Τηλυκράτη, και αυτή την Κυριακή παίζουν Ερμής Αμυνταίου – Μακεδονικός Φούφα αλλά και Τηλυκράτης – Λευκίμμη.

Πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος η διοίκηση του ΝΠΣ Βόλος θα εκδώσει τις νέες κάρτες μελών για την παρακολούθηση των αγώνων για την άνοδο (πιθανόν στην τιμή των 10 ευρώ)! όπου φυσικά περιμένει την αύξηση του ενδιαφέροντος και του αριθμού των φιλάθλων…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου