ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνέχεια θέλει ο Ρήγας με Διγενή

συνέχεια-θέλει-ο-ρήγας-με-διγενή-108262

Να συνεχίσει με νίκες ελπίδας θέλει την Κυριακή στο Βελεστίνο ο Ρήγας Φεραίος, που θα υποδεχτεί τον Διγενή Νεοχωρίου. Σίγουρα ο Ρήγας είναι καλύτερη ομάδα, αλλά θα πρέπει να το δείξει στο γήπεδο, όπου επιστρέφουν ο γκολκίπερ Τάσος Παπαγιάννης, ο Σπύρος Γκάγκας και οι Καρλιάμπας και Χατζησταμάτης.

Απομένουν ακόμα έξι παιχνίδια στα οποία ο Ρήγας καλείται να διεκδικήσει τις πιθανότητές του όσον αφορά την παραμονή για έκτη διαδοχική χρονιά στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου… και όλα θα είναι καλύτερα αν κερδηθεί και η ένσταση για τον χαμένο αγώνα με τον Ολυμπιακό Β.

Ο Ρήγας, που στον α΄ γύρο πήρε ισοπαλία 0-0 στην Οιχαλία, έχει ξαναπαίξει με τον Διγενή στο εθνικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα το 1982, και στο πρώτο παιχνίδι σε γήπεδο με φυσικό χόρτο στο Νεοχώρι έχασε 1-0 με πέναλτι παίζοντας με τους: Κυριαζόπουλο, Κουσκουρίδα, Ντίνου, Σαράντη, Τσαλούχο, Βαϊόπουλο, Γεροβασίλη (80΄Βογιατζής), Κανταρτζή, Μακρίδη, Τζήκα, (60΄ Ποπώλης), Ζαμπίτογλου.

Στον β΄ γύρο ο Ρήγας υποδέχθηκε τον Διγενή στη Νέα Ιωνία και κέρδισε 2-1 με γκολ που πέτυχαν ο Θωμάς Ποπώλης και ο Μανώλης Μακρίδης, ενώ η σύνθεσή του ήταν: Μπαλαμούτης, Κουσκουρίδας, Τσαλούχος, Σαράντης, Νέμτσας, Βαϊόπουλος, Ντίνου (70 Γάτος),Κανταρτζής, Μακρίδης, Ζαμπίτογλου, Ποπώλης (27΄Τζήκας).

Τωρα την Κυριακή στο Βελεστίνο ο Ρήγας Φεραίος θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει «ζωντανός» στη διεκδίκηση της παραμονής στην κατηγορία, και την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Κώστας Διώτης από την ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου