ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Πάνοπλη» με Ολυμπιακό η Νίκη

πάνοπλη-με-ολυμπιακό-η-νίκη-109943

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

«Πάνοπλη» αναμένεται να είναι εκτός απροόπτου η Νίκη στο ερχόμενο ντέρμπι της πόλης απέναντι στον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή, στις 3μ.μ. στο Πανθεσσαλικό, για την 21η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι κυανόλευκοι που αγνοούν τη χαρά των τριών βαθμών στα τελευταία δύο παιχνίδια και μετά τις αναμετρήσεις κόντρα σε ΝΠΣ Βόλος (1-1) και Αμβρυσσέα Διστόμου (0-0), συνέχισαν και χθες την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι και θα είναι οι τυπικά γηπεδούχοι στην κοινή τους έδρα και στο Πανθεσσαλικό.

Όπως έγινε γνωστό, η Α.Δ. Μαγνησίας απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση κυανόλευκων φιλάθλων, αλλά πρόθεση των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου είναι να ανοίξει το Νότιο Πέταλο, προκειμένου να φιλοξενήσει τους υποστηρικτές των κυανόλευκων.

Χθες Τετάρτη, το τεχνικό τιμ των Ξηροφώτου – Μπούις ήταν στην ευχάριστη θέση, βλέποντας και τον Γιάννη Ντινιωτάκη, να επιστρέφει στις προπονήσεις, μετά και την ίωση που ξεπέρασε ο 24χρονος μεσοεπιθετικός και τον κράτησε μακριά από τους υπόλοιπους στην προπόνηση της Τρίτης.

Επίσης στα συν των δύο προπονητών συγκαταλέγεται και η επιστροφή του Βασίλη Λάιου από την τιμωρία των τεσσάρων κίτρινων καρτών, που τον κράτησε εκτός από το παιχνίδι με τον Αμβρυσσέα.

«Παίξαμε με ψυχή»

Ενας εκ των ποδοσφαιριστών που στέρησε από τη Νίκη Βόλου το τρίποντο απέναντι στον Αμβρυσσέα Διστόμου, ήταν και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Κύρος Παπαβασιλείου, ο οποίος κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του από το 81’ και μετά όταν και αποβλήθηκε ο Ντέντσεφ. Ο πορτιέρε της ομάδας του Μίκι Τσίρκοβιτς, σχολίασε σχετικά: «Να ευχηθώ καλή συνέχεια στη Νίκη Βόλου και να ευχαριστήσω για την άψογη φιλοξενία. Παίξαμε σ’ έναν μεγάλο αγωνιστικό χώρο που μας δυσκόλεψε, καθώς δεν μας δόθηκε η δυνατότητα να προπονηθούμε σε αντίστοιχο γήπεδο λόγω της βροχόπτωσης. Ήρθαμε με πολλές απουσίες παικτών λόγω τιμωριών και νομίζω ότι τα καταφέραμε πολύ καλά, όπως είπε και ο προπονητής μας. Παίξαμε με ψυχή και μπήκαμε δυνατά στις μονομαχίες. Μετά το 70’ και λόγω της κόκκινης κάρτας στον συμπαίκτη μου, καθίσαμε πιο πίσω, περιμέναμε τον αντίπαλο και λογικό ήταν να μας κάνει κάποιες φάσεις. Ήμασταν και λίγο πιο τυχεροί και στο τέλος καταφέραμε και πήραμε τον βαθμό που είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια, όμως θέλουμε και μπορούμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Η διοίκηση είναι κοντά μας και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Για τις επεμβάσεις του, παρά το γεγονός ότι μπήκε «κρύος» στον αγώνα: «Χρειάστηκε να μπω στο παιχνίδι, ήμουν και λίγο τυχερός καθώς στην πρώτη φάση θα μπορούσε να είμαι και ο μοιραίος του αγώνα. Ο Ντέντσεφ είναι ένας άψογος τερματοφύλακας και συνθέτουμε ένα πολύ καλό δίδυμο τερματοφυλάκων στον Αμβρυσσέα. Ευχαριστώ τον Θεό που μπήκα και δεν έχασε η ομάδα μου».

Κόβουν την πίτα τους οι Βετεράνοι

Οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου θα κόψουν την πίτα τους σήμερα Πέμπτη στις 9 το βράδυ στο κέντρο «Αδιέξοδο» στον Άνω Βόλο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου