ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στον τελικό o ΝΠΣ Βόλος

στον-τελικό-o-νπσ-βόλος-109966

Στον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΘ προκρίθηκε ο ΝΠΣ Βόλος, που επικράτησε με το ευρύ 7-0 του Ρήγα Φεραίου χθες στη Νεάπολη, και περιμένει πλέον έναν εκ των Νίκη Βόλου και Θησέα Αγρίας.

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο πίεσε από την αρχή τον Ρήγα, και πριν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα στο 13ο λεπτό, μετά από εκτέλεση του Πίτου Γκαρσία, ο Καμπαγιέρο έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 στο 38’, όταν μετά το 1-2 του Ζέρη με τον Δεμηρτζόγλου, ο πρώτος πλάσαρε εύστοχα μέσα από την περιοχή και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με σκορ ασφαλείας, σε ένα ημίχρονο όπου οι φιλοξενούμενοι δεν έκαναν τελική.

Το δεύτερο ημίχρονο μπήκε με τον Ρήγα να απειλεί για πρώτη φορά στο παιχνίδι. Στο 49’ ο Γεωργατζής εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πέρασε από το τείχος, όμως ο Μούτσα έπεσε στη δεξιά του γωνία και μπλόκαρε. Ένα λεπτό αργότερα, μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Δημόπουλος έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι όμως η μπάλα βγήκε άουτ. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο ΝΠΣ απείλησε ξανά, με τον Γκαρσία να περνά την κάθετη για τον Ζέρη, ο οποίος πλάσαρε από πλάγια θέση στην κλειστή γωνία του Παπαγιάννη, με τον γκολκίπερ του Ρήγα να βγάζει την μπάλα σε κόρνερ.

Το 3-0 για τον ΝΠΣ έγινε στο επόμενο λεπτό, όπου μετά από λάθος του Γκάγκα ο Μηλιώτης πήρε την μπάλα, πλάσαρε τον Παπαγιάννη και ουσιαστικά «κλείδωσε» την πρόκριση για την ομάδα του.

Στο 65’ μετά από σέντρα του Ντεντάκη, ο Κολλάς που είχε περάσει στον αγώνα λίγα λεπτά πριν, έκανε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, με τον Παπαγιάννη να διώχνει σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και 4ο τέρμα στο 70’ με τον Δημόπουλο από κοντά. Επτά λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 90λέπτου έγινε το 5-0 για τον πρωτοπόρο του 4ου ομίλου. Ο Μηλιώτης βγήκε τετ-α-τετ με τον Παπαγιάννη, έσπασε δίπλα για τον Κολλά, ο οποίος σε κενή εστία δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει.

Δυο λεπτά αργότερα ο Κολλάς πέτυχε και δεύτερο τέρμα, με πλασέ μέσα από την περιοχή, κάνοντας το 6-0 και το τελικό 7-0 διαμορφώθηκε στο 89’, με τον Μηλιώτη να βάζει γι’ ακόμα μια φορά το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, με πλασέ από τη μεγάλη περιοχή.

Σκόρερ: (13’ Καμπαγιέρο, 38’ Ζέρης, 61’,89’ Μηλιώτης 67’ Δημόπουλος, 83’, 85’ Κολλάς)

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Φεράντο): Μούτσα, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος (46’ Τζελίδης), Ζέρης, Δεμηρτζόγλου (55’ Μηλιώτης), Πέντα (64’ Κολλάς), Καμπαγιέρο, Πίτου, Μελισσόπουλος (55’ Σαλαμούρας), Μάντζης.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Γάτος): Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου (56’ Τσιώλης), Γκάγκας, Ράπτης, Καρλιάμπας, Παπακώστας (67’ Χατζησταμάτης), Σούγκαρης, Μπόρας (56’ Νασιακόπουλος), Τσελεπής, Γεωργατζής, Παπαγεωργίου (63’ Τζοβάρας).

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΟΥΜΠΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου