ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιόρτασαν μαζί Αιολικός, Δημητριάς και Ιωνικός

γιόρτασαν-μαζί-αιολικός-δημητριάς-κα-110789

Την περασμένη Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας για την ομάδα του Αιολικού στο 3ο Γυμνάσιο της Νέας Ιωνίας, όπου παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες αρκετοί γονείς και αθλητές ήταν εκεί για να ανταλλάξουν ευχές.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Καλλίνικος, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος προς τους αθλητές: «Να σέβεστε τον εαυτό σας, τον συμπαίκτη σας, αλλά και τους αντιπάλους σας». Τελειώνοντας, ευχήθηκε στους παίκτες του Αιολικού όσες είναι οι σταγόνες της βροχής τόσες να είναι οι επιτυχίες στους αγώνες, στα μαθήματα αλλά και στη ζωή.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο υπεύθυνος της Ακαδημίας κ. Σαμαράς Αντώνης, ο οποίος έκανε ένα μικρό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και είπε μεταξύ άλλων: «Ο Αιολικός Βόλου την αγωνιστική χρονιά 2017 κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα Παίδων στον Ν. Μαγνησίας. Οι έφηβοι τερμάτισαν τρίτοι, οι άντρες τρίτοι στην Α2 ΕΣΚΑΘ και τέλος οι κορασίδες τέταρτες. Στην αρχή του 2018 ο Αιολικός Βόλου διανύει μία εντυπωσιακή πορεία, είναι πρώτος στην Α2 Ε.Σ.ΚΑ.Θ., όπως και στο Παιδικό Α και Εφηβικό Α. Στον προηγούμενο αγώνα εκτός έδρας με τη Σκιάθο, η ανδρική μας ομάδα έφυγε νικήτρια και αισιοδοξεί για την άνοδό της στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Σε δεκαπέντε αγωνιστικές αναμετρήσεις έχει μόνο μία ήττα. Το πρώτο παιδικό μέχρι τώρα έχει μόνο μία ήττα. Συμμετέχουν δέκα ομάδες στο πρωτάθλημα Παίδων. Το εφηβικό και αυτό με τη σειρά του έχει μόνο μία ήττα. Οι κορασίδες που κατεβαίνουν στο πρωτάθλημα με τα χρώματα του Ιωνικού είναι τρίτες. Η Δημητριάς τη φετινή χρονιά συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ με δύο τμήματα, εφηβικό και παιδικό. Το παιδικό της Δημητριάδος διανύει μία αξιόλογη πορεία φέτος με αποτέλεσμα να είναι τέταρτο στο Β’ όμιλο του πρωταθλήματος και πρόσφατα είχε μία σημαντική νίκη επί του Ίωνα. Το τρίτο παιδικό του Αιολικού που κατεβαίνει στο πρωτάθλημα με πολύ μικρά παιδιά είναι πέμπτο. Στο πρωτάθλημα του Β’ ομίλου συμμετέχουν έντεκα ομάδες. Όλοι αντιλαμβάνεστε ότι οι συνεργασίες του Αιολικού με τη Δημητριάδα και τον Ιωνικό έχουν μόνο θετικά αποτελέσματα καθόσον όλο και περισσότερα παιδιά μπορούν να συμμετάσχουν αγωνιστικά στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ, αποκτώντας με τον τρόπο αυτόν πλούσιες αγωνιστικές παραστάσεις σημαντική παρακαταθήκη για τα επόμενα χρόνια. Σας εύχομαι όλους καλή χρονιά και καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλά τρίποντα».

Στη συνέχεια έγινε η βράβευση του αθλητή Σέρρη Φίλιππου από τον τεχνικό σύμβουλο κ. Μιχαήλ Σαμαρά για την εισαγωγή του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Την τιμητική της είχε η λαχειοφόρος. Κέρδισαν δώρα δεκαπέντε αθλητές όσα είναι και τα τμήματα:

Τσάρκας Σπύρος, Γουλέτσιος Αλέξανδρος, Κατούνης Βασίλειος, Κολτσίδας Χρήστος, Γκάγκας Δημήτριος, Κωστόπουλος Ανδρέας, Μισαηλίδης Απόλλων, Χαλκιάς Ραφαήλ, Διαμάντης Ελευθέριος, Σμυρλής Χρυσόστομος, Αντωνίου Κώστας, Στρέζος Δημήτριος, Δεληγιάννη Βασιλική, Λογοδότη Σμαράγδα, Φώτου Χρυσούλα.

Το φλουρί της βασιλόπιτας των Δ.Σ των σωματείων κέρδισε για πρώτη φορά ο πρόεδρος του Αιολικού κ. Αντώνης Ρούσσος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η σύζυγος του προέδρου κ. Άννα Ρούσσου, η γραμματέας της Δημητριάδος κ. Ευγενία Φραγκούλη και μέλος της ΕΣΚΑΘ, ο πρόεδρος του Ιωνικού κ. Σαχανίδης Χρήστος, ο νομικός σύμβουλος κ. Σαμαράς Ιωάννης, το μέλος κ. Μακρυκώστας Δημήτρης, η Διοικούσα επιτροπή του Αιολικού κ.ά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου