ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Χωρίς οργανωμένη μετακίνηση

χωρίς-οργανωμένη-μετακίνηση-111129

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα παρθούν στο ερχόμενο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Νίκη Βόλου, που θα πραγματοποιηθεί στις 3μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Από πλευράς Νίκης το παρών έδωσαν ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου Βασίλης Βενέτης και ο γενικός αρχηγός Παντελής Πρόγκνι, ενώ τους ερυθρόλευκους εκπροσώπησαν οι κ.κ. Μίλτος Μαργαρός και Δημήτρης Πέγιος.

Πρόθεση των τυπικά γηπεδούχων -ερυθρόλευκων- ήταν αρχικά να δοθούν εισιτήρια και για τους φιλάθλους της Νίκης, κάτι που αποκλείστηκε από τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Βασίλη Μαρκογιαννάκη, ωστόσο οι φίλαθλοι των κυανόλευκων αναμένεται να δώσουν το παρών, εφόσον δεν υπάρχει οργανωμένη μετακίνηση.

«Δύο πρόσωπα»

Δύο πρόσωπα είχε η Νίκη Βόλου στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Αμβρυσσέα Διστόμου, στον οποίοι οι κυανόλευκοι έμειναν στη λευκή ισοπαλία και είχαν μία ακόμη εντός έδρας απώλεια, με τον τεχνικό της ομάδας Στέφανο Ξηροφώτο να σχολιάζει: «Η ομάδα μας είχε δύο πρόσωπα. Ένα πολύ κακό στο α’ ημίχρονο, στην ουσία πετάξαμε ένα ημίχρονο, και ένα πολύ καλό πρόσωπο στο β’ μέρος. Ιδιαίτερα μετά το 60’ ήταν το διάστημα όπου πιστεύω ότι δικαιούμασταν ξεκάθαρα ένα γκολ. Από εκεί και πέρα δεν μπήκε η μπάλα μέσα, έληξε το παιχνίδι 0-0 και μένουμε με την πικρία, ειδικά στο τέλος είχαμε τρεις-τέσσερις ευκαιρίες ξεκάθαρες και δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε τις φάσεις. Επίσης ενήργησε πολύ καλά και ο αντίπαλος τερματοφύλακας, που αποσόβησε ένα-δύο σίγουρα γκολ. Καλή συνέχεια στον Αμβρυσσέα κι εμείς συνεχίζουμε».

Δηλώσεις για την προηγούμενη αναμέτρηση έκανε και ο κεντρικός αμυντικός Στέφανος Κραγιόπουλος, αναφέροντας: ««Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλαμε τη νίκη, προσπαθήσαμε, δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Στο ποδόσφαιρο, το εύκολο είναι να καταστρέψεις και το δύσκολο να δημιουργήσεις. Συνεχίζουμε. Τέτοια αποτελέσματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και συνεχίζουμε. θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι από σήμερα».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στην πρώην του ομάδα τον Ολυμπιακό Βόλου: «Έτσι είναι η ζωή. Πριν ήμουν εκεί, τώρα είμαι εδώ. Είναι απλά ένα παιχνίδι, ένα ντέρμπι».

Τσίρκοβιτς: «Στην καρδιά μου η Νίκη»

Από πλευράς Αμβρυσσέα ο τεχνικός Μίκι Τσίρκοβιτς επεσήμανε: «Κατ’ αρχάς θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Αμβρυσσέα για το αποτέλεσμα που πήραν σε μία δύσκολη έδρα κι απέναντι σε μία ομάδα που ήταν το φαβορί. Σίγουρα, για να είμαι ειλικρινής, το ποδόσφαιρο που έπαιξε σήμερα ο Αμβρυσσέας μπορεί να μην ήταν αυτό που αρέσει στον κόσμο, όμως είχαμε πολλά προβλήματα και κατεβήκαμε χωρίς τρεις επιθετικούς μας που ήταν εκτός. Κάναμε μία αλχημεία με παίκτες που δεν έχουν παίξει σ’ αυτές τις θέσεις και ήρθαμε να παλέψουμε. Τα παιδιά παλέψανε, τα έδωσαν όλα, μ’ έναν ανορθόδοξο τρόπο βέβαια, αλλά πήρανε το αποτέλεσμα. Αυτός ο βαθμός θα είναι σίγουρα πολύ σημαντικός για τον αγώνα που κάνει η ομάδα για παραμονή στην κατηγορία.

Δεν θα πουλήσω οπαδιλίκι, όμως η Νίκη Βόλου είναι μία ομάδα που την έχω στην καρδιά μου καθώς έχω φορέσει τη φανέλα της για πέντε χρόνια, έχοντας ζήσει τις πιο όμορφες στιγμές στην καριέρα μου. Γι’ αυτό μπορεί να νιώθω και στεναχώρια που έρχομαι δεύτερη φορά ως αντίπαλος και παίρνω αποτέλεσμα, όμως είμαι προπονητής σε μία ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία, κι έπρεπε να κάνω τα πάντα.

Εύχομαι καλή συνέχεια στον συνάδελφο τον Στέφανο (σ.σ. Ξηροφώτο) που κάνει μία πολύ καλή δουλειά, και στη Νίκη να βρει τον δρόμο της και ν’ ανέβει κατηγορία, γιατί θεωρώ πως αδικεί τον εαυτό της που βρίσκεται στη Γ’ Εθνική».

Κόβουν την πίτα τους οι Βετεράνοι

Οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου θα κόψουν την πίτα τους αύριο Πέμπτη στις 9 το βράδυ στο κέντρο «Αδιέξοδο» στον Άνω Βόλο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου