ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με απουσίες στο ντέρμπι

με-απουσίες-στο-ντέρμπι-111140

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Την ήττα του περασμένου Σαββάτου 17/2 από τη Θήβα, που έδωσε τέλος στο σερί των συνεχόμενων νικηφόρων αποτελεσμάτων, έχουν ήδη ξεπεράσει στον Ολυμπιακό Βόλου, που προετοιμάζονται από χθες για το κυριακάτικο βολιώτικο «κλάσικο» με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό, για την 21η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι ερυθρόλευκοι, που μπήκαν σε ρυθμούς προπονήσεων από τις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Ερμή, θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στη συμπολίτισσα Νίκη, που βρίσκεται στη 2η θέση της κατάταξης με 36 βαθμούς, ενώ τα προβλήματα δεν θα λείψουν για τον Λάκη Μπακάλη, με τον Σέττο να έχει ήδη τεθεί νοκ-άουτ.

Ο 25χρονος επιθετικός τραυματίστηκε στα πλευρά στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου απέναντι στη Θήβα, έχοντας διαγνωστεί με κάταγμα, κάτι το οποίο δεν θα του επιτρέψει να παίξει στο ντέρμπι.

Επιπλέον, ο Καμπλιώνης, που τραυματίστηκε στον προηγούμενο αγώνα των ερυθρόλευκων στο Πανθεσσαλικό με τον Αχιλλέα Φαρσάλων, έχοντας υποστεί διάστρεμμα, δεν έχει παρουσιάσει βελτίωση, ενώ ακολουθεί ειδική θεραπεία. Ως εκ τούτου, ούτε χθες προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και έτσι η συμμετοχή του καθίσταται αμφίβολη.

Παράλληλα, εκτός πλάνων του Λάκη Μπακάλη βρίσκονται και οι τιμωρημένοι Θέος, Σάββας, ο Κόλα, ο οποίος δεν αγωνίζεται μέχρι να εκδικαστεί η ένσταση του Ρήγα Φεραίου, για αντικανονική του συμμετοχή στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Πάντως για τον Ολυμπιακό… υπάρχουν και ευχάριστα, με τον Λούγκο, που επίσης είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Αχιλλέα Φαρσάλων, να δείχνει βελτίωση, παρά το γεγονός ότι στη χθεσινή προπόνηση έκανε ατομικό πρόγραμμα. Αν δείξει να ξεπερνά το πρόβλημά του έως το Σάββατο, θα τεθεί στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Με μεγάλη επιτυχία η ετήσια συνεστίαση

Μέσα σε εορταστικό και ενωτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, η ετήσια συνεστίαση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στο κατάμεστο κέντρο «Κ.Χ. 1948». Σύσσωμη η διοίκηση του συλλόγου, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, προπονητές, αθλητές, οργανωμένοι φίλαθλοι, γονείς αθλητών, αλλά και όλοι όσοι αγαπούν τον Ολυμπιακό Βόλου, βρέθηκαν μαζί και διασκέδασαν υπό τους ήχους ελληνικής μουσικής.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νίκος Τσεκούρας στη σύντομη ομιλία του, αφού πρώτα ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθησαν στην συνεστίαση, ζήτησε απ’ όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου να στηρίξει όλα τα τμήματα, καθώς όλοι οι αθλητές και οι προπονητές δίνουν καθημερινά μεγάλο αγώνα για να φέρουν διακρίσεις και προσπαθούν αδιάκοπα να συνεχίσουν την μακρά ιστορία του βολιώτικου συλλόγου.

Μετά και την ομιλία του προέδρου, δόθηκαν τιμητικές πλακέτες για την προσφορά τους στον Σύλλογο στους κ.κ. Γιώργο Τόρη, Νίκο Καρακάνα -την πλακέτα παρέλαβε η κόρη του- Στέλιο Λάζο και Βασίλη Σακελλαρίου (ιδιοκτήτη του τσιπουράδικου «Αλάτι»). Η βραδιά συνοδεύτηκε από χορό και τραγούδι με την «οικογένεια» του Ολυμπιακού Βόλου να περνά όμορφες στιγμές.

Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της συνεστίασης πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος αγορά, που είχε μεγάλη ανταπόκριση απ’ όλους και κληρώθηκαν πολλά και πλούσια δώρα.

Τα δώρα για τη συνεστίαση προσέφεραν οι: Coca- Cola 3ΕΨΙΛΟΝ, Magic Smoke – Φώτης Μητσογιάννης, ΑΦΟΙ Πολύζου, Κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ – Γιώργος Ριτσάκης & Πέτρος Μπατζιάκας, Σούπερ-μάρκετ Σκλαβενίτη, Εισαγωγικός Οίκος Κοντογεώργος ΕΠΕ, Κοσμηματοπωλείο Θεόδωρος Περεντίδης, Studio ΦΩΤΟΡΑΜΑ ΕΠΕ, Μοντέρνο Σπίτι – Αποστόλης Μπράμπας, Βιβλιοπωλείο «Πένα», Κατάστημα Ήχου ABC – Αγριγιάννης Δημήτριος, Κατάστημα Εσωρούχων- Θεοφάνης Παπαδόπουλος, Κοσμηματοπωλείο Κυριακή Περεντίδη, Κοσμηματοπωλείο ΑΦΟΙ Δουλά, Πόρναλης Μιχάλης, Best Electric Σαμαράς και Συνεταιρισμός Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ». Να σημειωθεί πως δώρα για τη λαχειοφόρο προσέφεραν και ανώνυμοι φίλαθλοι του συλλόγου.

Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλλαν στην τεραστία επιτυχία του ετήσιου χορού και δίνει ραντεβού του χρόνου, ευχόμενη υγεία σε όλο τον κόσμο και πολλές επιτυχίες για τον Σύλλογο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου