ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Κωνσταντόπουλος στο επίκεντρο

ο-κωνσταντόπουλος-στο-επίκεντρο-482019

Με ένα χαλάρωμα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο να συγκεντρώνει τα βλέμματα ξεκίνησε την προετοιμασία της για το φιλικό με την Αυστρία η Εθνική μας ομάδα.

Ο «Ντίμι» της Κέρκυρας είναι ένας από τους πρωτοεμφανιζόμενους στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και επανέλαβε την τιμή που αποτελεί για τον ίδιο η κλήση του.

«Είναι τιμή για εμένα. Το κλίμα στην Εθνική είναι φανταστικό και έχουμε πολύ καλό σύνολο. Η Εθνική ομάδα έχει δυνατότητες ταλέντο και νέους παίκτες. Υπάρχει ποιότητα και έχουμε δυνατότητες να καταφέρουμε πολλά», τόνισε ο διεθνής πορτιέρο.

Από την πρωινή προπόνηση απουσίαζαν οι τρεις «Ιταλοί», Κονέ, Παπασταθόπουλος και Μόρας, οι οποίοι ήταν παρόντες στην απογευματινή προπόνηση, όπως και ο Γιώργος Σαμαράς.

Απών ήταν και ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος και θα μεταβεί σήμερα στην Αθήνα, αφού έπαιξε χθες το παιχνίδι Πανσερραϊκού – Ολυμπιακού Β..

Στο φιλικό της Βιέννης ο Φερνάντο Σάντος θα έχει την ευκαιρία να δει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του, που λογίζονται βασικοί, αλλά και τους νέους που κάλεσε.

Οι κλήσεις του Πορτογάλου τεχνικού για το φιλικό: Τζόρβας, Κωνσταντόπουλος, Φωτάκης, Μόρας, Παπασταθόπουλος, Κονέ, Τοροσίδης, Βύντρα, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σιόβας, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Καφές, Μάκος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Χριστοδουλόπουλος, Γεωργιάδης.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου