ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιστροφή στις νίκες για τον ΝΠΣ Βόλος

επιστροφή-στις-νίκες-για-τον-νπσ-βόλος-113384

Oι πρωτοπόροι του 4ου ομίλου είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και δεν άφησαν ιδιαίτερα περιθώρια αντίδρασης στον αδύναμο Οπούντιο, φτάνοντας με χαρακτηριστική ευκολία σε μια άνετη νίκη με 3-0, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλα τέρματα.

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Αυτή ήταν η 16η συνολική νίκη του ΝΠΣ Βόλος στο πρωτάθλημα, που επέστρεψαν στα τρίποντα μετά την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής με 1-1 απέναντι στη Νίκη Βόλου.

Ο αγώνας

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση δείχνοντας από την έναρξη του παιχνιδιού την πρόθεσή τους να καθαρίσουν την υπόθεση νίκη. Έτσι Μόλις στο 6’ η ομάδα του Χουάν Φεράντο πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Μάντζη -έπειτα από παράλληλη σέντρα από τα αριστερά- να πιάνει το πλασέ από το σημείο του πέναλτι και να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.

Λίγο αργότερα, με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών, ο ΝΠΣ Βόλος έφτασε σε ένα δεύτερο τέρμα, όταν ο Πίτου Γκαρσία γέμισε από τα αριστερά με τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων να μην απομακρύνουν καλά την μπάλα, η οποία κατέληξε στον Ηλιόπουλο που με δυνατό σουτ την έστειλε στο βάθος της εστίας του Μαρτίνου για το 2-0.

Οι γηπεδούχοι, παρά την επίτευξη δύο γρήγορων χρονικά τερμάτων, πίεσαν και για άλλα τέρματα έχοντας σημαντικές ευκαιρίες. Συγκεκριμένα, λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου, ο ΝΠΣ Βόλος έφτασε μια ανάσα από ένα τρίτο τέρμα, όταν ο Μάντζης σούταρε από το ύψος του πέναλτι, με τον Ανδρούτσο να απομακρύνει με δυσκολία σε κόρνερ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Ηλιόπουλος βρέθηκε ανενόχλητος μέσα στη μεγάλη περιοχή και σούταρε με τον Ανδρούτσο να αποκρούει ενστικτωδώς και τον Μάντζη σε δεύτερη προσπάθεια να σουτάρει ψηλά άουτ.

H επανάληψη

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με τον ΝΠΣ Βόλος να έχει σημαντική ευκαιρία για να τριπλασιάσει τα τέρματά του, με τον νεοεισελθόντα Κολλά να σουτάρει μέσα από την περιοχή και την μπάλα να περνά πάνω από την εστία των φιλοξενουμένων, με τον Μελισσόπουλο στο 50,’ έπειτα από έξοχη πάσα στην πλάτη της άμυνας, να βρίσκεται μέσα στην περιοχή και με έξοχο κοντρόλ και τελείωμα να γράφει το 3-0. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Πίτου Γκαρσία πάσαρε στον Ντόση που βρέθηκε απέναντι από τον Ανδρούτσο, αλλά σούταρε άουτ. Στο 79’ ο Δημόπουλος σέντραρε από τα δεξιά, με τον Κολλά να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να περνά λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Μαρτίνου. Δύο λεπτά αργότερα ο Πίτου Γκαρσία έκανε έξοχη ατομική προσπάθεια περνώντας δύο αμυντικούς των φιλοξενούμενων και έσπασε στην περιοχή στον ανενόχλητο Κολλά, ο οποίος νικήθηκε από τον Ανδρούτσο. Στις καθυστερήσεις, η τελευταία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν με τον Πίτου Γκαρσία να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Διαιτητής: Τσιοφλίκη (ΕΠΣ Λάρισας)

Βοηθοί: Καραγιάννης, Νάκας (ΕΠΣ Λάρισας)

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (Φεράντο): Μπουργάνης, Ντόσης, Γκαλίτσιος, Τζελίδης,Δημόπουλος, Πίτου Γκαρσία, Πέντα (59’ Καλαμίδας), Καμπαγιέρο (46’Πιαστόπουλος), Μελισσόπουλος, Μάντζης (46’ Κολλάς), Ηλιόπουλος (52’ Ντεντάκης).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου