ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παραλίγο αυτόχειρας ο Ρήγας αλλά νίκησε με 3-2 το Βελούχι

παραλίγο-αυτόχειρας-ο-ρήγας-αλλά-νίκη-113409

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Ρήγας Φεραίος, που αγχώθηκε αλλά εν τέλει κέρδισε 3-2 το Βελούχι εκτός έδρας. Με σκορ 3-0 ήταν μπροστά στο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι, κέρδισαν πέναλτι που το εκτέλεσε ο Τσιώλης αλλά ο Ρεσίτης το απέκρουσε, με τους γηπεδούχους να αντιδρούν αλλά να μην καταφέρνουν να κόψουν εκ νέου βαθμούς από τους Βελεστινιώτες.

Ρεπορτάζ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΟΥΜΠΟΣ

Ο αγώνας

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στον αγώνα με… «άγριες» διαθέσεις και μόλις στο 4ο λεπτό είχαν δοκάρι, όταν το σουτ του Τσιώλη έξω από την περιοχή τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους. Ο Τσιώλης έβγαλε σέντρα από δεξιά για τον Τσελεπή, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής έπιασε την κεφαλιά και έβαλε τη μπάλα στα δίχτυα, σε μια φάση που ο γκολκίπερ των γηπεδούχων φέρει ευθύνη. Οι φιλοξενούμενοι δεν άφησαν το γκάζι και στο 12’ πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, όταν μετά από κάθετη του Νασιακόπουλου ο Τζοβάρας επιχείρησε να περάσει τον Ρεσίτη, ο οποίος βρήκε την μπάλα, και σε κενό τέρμα ο φορ του Ρήγα διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Με το 2-0 υπέρ του από πολύ νωρίς, ο Ρήγας έκανε την επόμενη ευκαιρία του στο 24’, με τον Τσελεπή να πιάνει σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο Ρεσίτης μπλόκαρε, ενώ στο 32’ ο Τσιώλης επεχείρησε σουτ, όμως δεν ήταν αρκετά δυνατό για μα προξενήσει προβλήματα στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων που μπλόκαρε εύκολα. Δυο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Ρήγας πέτυχε και τρίτο γκολ με κεφαλιά του Μπόρα μετά από εκτέλεση φάουλ του Νασιακόπουλου.

Ξεκίνημα 2ου ημιχρόνου

και 3-1 το Βελούχι

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Τσελεπή του Ρήγα να απειλεί με σουτ και τον Ρεσίτη να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα, και στο 50’ το Βελούχι μείωσε σε 3-1 με πλασέ από κοντά του Κακκάβα. Ο Ρήγας απείλησε ξανά στο 56’ όταν από την εκτέλεση φάουλ του Σπαθή ο Τζοβάρας έκανε την προβολή, όμως ο Ρεσίτης μπλόκαρε τη μπάλα. 10 λεπτά αργότερα ο Ρήγας είχε νέα καλή ευκαιρία για το 4-1 με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νασιακόπουλου, όμως ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έβγαλε εντυπωσιακά την μπάλα σε κόρνερ.

Χαμένο πέναλτι για τον

Ρήγα και 3-2 οι γηπεδούχοι

Στο 72’ ο Ρήγας είχε την ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι, όταν ο διαιτητής έδειξε πέναλτι για μαρκάρισμα του Κατσαδούρου στον Τσελέπη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσιώλης, ο οποίος έστειλε την μπάλα δυνατά στη δεξιά γωνία του Ρεσίτη ο οποίος απέκρουσε το πέναλτι. Οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά στον αγώνα στο 85’ με το «σόλο» του Κακκάβα, ο οποίος πέρασε 2 αντιπάλους και πλάσαρε εύστοχα τον Τσουμπέκο, μειώνοντας σε 3-2. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ρήγας είχε ανεπανάληπτη ευκαιρία για το 4-2, όταν μετά από μπαλιά του Τσιώλη ο Τζοβάρας βγήκε τετ-α-τετ με τον Ρεσίτη, όμως αστόχησε. Στα δευτερόλεπτα που απέμειναν δεν άλλαξε κάτι, με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει τον Ρήγα νικητή, σε μια αναμέτρηση στην οποία η ομάδα από το Βελεστίνο έκανε τα εύκολα δύσκολα, άλλα τελικά πήρε τους τρεις βαθμούς.

Σκόρερ: (8’ Τσελεπής, 12’ Τζοβάρας, 43’ Μπόρας – 51’, 85’ Κακκάβας)

ΒΕΛΟΥΧΙ: Κόλλιας, Μπόγδανος (39’ Αθανασόπουλος), Ζαραβέλης, Κατσαδούρος, Μπακαλίδης, Γεωργίου, Μπαρμπόσα, Παχής (58’ Σερπάνος), Κακκαβάς , Τσιμόπουλος

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Τσουμπέκος, Χατζηαθανασίου, Κυρίακος, Ράπτης, Σπαθής, Αλεξίου (80’ Σουγκάρης), Μπόρας (70’ Παπακώστας), Νασιακόπουλος, Τσιώλης Τζελεπής (90+1 Μπομπότης), Τζοβάρας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου