ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βολιώτικες επιτυχίες στο Ταεκβοντό από τον ΑΟ Νέας Ιωνίας

βολιώτικες-επιτυχίες-στο-ταεκβοντό-α-113429

Στον 1ο προκριματικό της ΕΤΑΒΕ, η νέα αγωνιστική ομάδα του Αθλ. Ομιλου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νέας Ιωνίας (ΑΟΤΝΙΒ) σημείωσε μεγάλη επιτυχία αποκομίζοντας την πρώτη ημέρα 4 μετάλλια και τη δεύτερη 3 με 11 αθλητές.

Η αθλήτρια Ευσταθίου Ελένη πήρε την 1η θέση αποκλείοντας στον 1ο της αγώνα την περσινή πρωταθλήτρια της κατηγορίας -49 κιλών στις νεάνιδες και την ίδια μέρα αγωνίστηκε επίσης και στην κατηγορία – 49 κιλών στις γυναίκες για πρώτη φορά και κατέκτησε την 3η θέση χάνοντας τον αγώνα από μια παρατήρηση. Ο αθλητής Πασιούδης Θ. αγωνίστηκε στην κατηγορία -63 κιλών στους άνδρες, μετά από 3 καταπληκτικούς αγώνες όπου και απέκλεισε δυνατούς αθλητές της κατηγορίας του χάνοντας στον ξαφνικό θάνατο από τον περσινό πρωταθλητή της κατηγορίας κατακτώντας την 3η θέση . Ο αθλητής Τσιρανίδης Α., ο οποίος αγωνίστηκε, απέσπασε την 3η θέση.

Οι αθλητές Μαλαχιάς Δ. και Τσίντζηρας Χ. είναι από τα νέα ταλέντα του ομίλου και που στο ντεμπούτο τους στην ΕΤΑΒΕ κατέλαβαν την 2η θέση με 3 δυνατούς και ανατρεπτικούς αγώνες.

Επίσης ο αθλητής Σαρακατσάνος Αχ κατέλαβε την 3η θέση. Επίσης οι αθλητές Καζεράκης Γ. και Σερινυι Άγ. Μπορεί να μην απέσπασαν κάποια διάκριση αλλά έκαναν πολύ καλή εμφάνιση. Τέλος η νέα ομάδα παμπαίδων παγκορασίδων με τους αθλητές Λαρίση Ε. Πανταζή Χρ. Σδρόλια Θ. και Μπάρή Δ. δεν κατάφεραν να μπουν στα μετάλλια μετά από 2 αγώνες, αλλά έδειξαν ότι έχουν μέλλον, αφού οι αγώνες τους κρίθηκαν στον πόντο λόγω απειρίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου