ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιστροφή στις νίκες ο στόχος του ΓΣ Αλμυρού

επιστροφή-στις-νίκες-ο-στόχος-του-γσ-αλ-114207

Η επιστροφή στις νίκες είναι και σήμερα ο στόχος του ΓΣ Αλμυρού, που επιστρέφει στο γήπεδό του και θα υποδεχθεί στις 3μ.μ. την ομάδα του Α.Ο. Σελλάνων, με τον προπονητή Κώστα Σταματίου να περιμένει για μια ακόμη φορά από την ομάδα να κλείσει μια παρένθεση και να διατηρηθεί στην 3η θέση.

Στον ΓΣΑ φαίνεται να έχουν μάθει να κλείνουν παρενθέσεις και να επανέρχονται στις νίκες, αφού έτσι «κυλάει» ο β΄ γύρος: μετά την ήττα στο Μαρτίνο κέρδισε 5-1 το Βελούχι, μετά την ισοπαλία στα Τρίκαλα κέρδισε 1-0 την Ιτέα, και σήμερα, μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής στο Βελεστίνο θέλει στην 20η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής τη νίκη επί του ΑΟ Σελλάνων που είναι στη ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα των Σελλάνων εκτός έδρας έχει μια νίκη (στο Βελούχι), 4 ισοπαλίες (Θήβα, Ιτέα, Φάρσαλα, Δίστομο) και 3 ήττες, ενώ στον α΄ γύρο είχε κερδίσει τον Αλμυρό στο Προάστιο Καρδίτσας 1-0 με γκολ του Βουκομάνοβιτς.

Έτσι το ζητούμενο σήμερα για την ομάδα του Αλμυρού είναι να δείξει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο, αν και ο Κώστας Σταματίου δεν θα έχει στη διάθεσή του δυο παίκτες «βαρόμετρο», αφού δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Ρήγα και του Κώστα Κυπτίου που συμπλήρωσε 4 κίτρινες, ενώ αντίθετα επανέρχεται ο Παναγιώτης Κοντοβάς, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Στην αποστολή για το σημερινό αγώνα βρίσκονται οι: Σταυράκης, Τσομπανόπουλος, Καψιώτης, Μπαρούτας, Κόκκας, Χολέβας, Στουρνάρας, Θωμαΐδης, Αλεξανδρής, Κοντοβάς, Μιχάλης, Κιπτίου, Φλίγκος, Σκοπελίτης, Τσιουρής, Γκατζούλης, Μπιρμπίλης, Αράπης, Πρατής.

Τη σημερινή αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής στις 15.00 στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος», με τον ΓΣ Αλμυρού να υποδέχεται τον ΑΟ Σελλάνων, θα διευθύνει ο Ευάγγελος Λαθύρης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Αυτό είναι το έβδομο παιχνίδι που διευθύνει φέτος ο Λαθύρης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και πρώτο του Γ.Σ. Αλμυρού. Ήταν διαιτητής στο παιχνίδι ΝΠΣ Βόλος-ΑΟ Σελλάνων, με την ομάδα του Προαστίου να χάνει με 4-1. Σήμερα θα έχει βοηθούς τους Γιώργο Λιτοσελίτη και Σεραφείμ Γάκο της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου