ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνέχεια επιτυχιών και στη Θήβα

συνέχεια-επιτυχιών-και-στη-θήβα-114265

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Συνέχεια στο αήττητο σερί που έχει στον β΄ γύρο θέλει να δώσει και σήμερα, που παίζοντας το τελευταίο του παιχνίδι εκτός Μαγνησίας για φέτος αγωνίζεται στις 3μ.μ. στη Θήβα… για την 20η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής…

Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στον β΄ γύρο, έχει τρείς σερί νίκες, είναι στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη, και στο – 5 από την 2η θέση, γνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα στη Θήβα αλλά ποντάρει στις δικές του δυνάμεις, στον κόσμο που θα βρεθεί και πάλι δίπλα του, και στην προϊστορία, αφού οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν ήττα απέναντι στην ομάδα της Βοιωτίας.

Στο αήττητο σερί του ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ και οι αγώνες του ήταν:

7/1/18: Ολυμπιακός – Βελούχι 2-0

14/1/18: Διγενής Νεοχωρίου – Ολυμπιακός 1-1

21/1/18: Ολυμπιακός – Αστέρας Ιτέας 0-0

28/01/18: Ρήγας Φεραίος – Ολυμπιακός 0-1

4/2/18: ΑΟ Σελλάνων – Ολυμπιακός 0-1

11/2/18: Ολυμπιακός – Αχιλλέας Φ. 1-0

Ενώ σήμερα στην 20η αγωνιστική αγωνίζεται στη Θήβα, για το τελευταίο παιχνίδι εκτός Μαγνησίας, στη συνέχεια στις 25/2/18 θα έχει στο Πανθεσσαλικό ως γηπεδούχος το ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου, στις 4/3/18 θα παίξει ως φιλοξενούμενος στη Νεάπολη με τον ΝΠΣ Βόλος, και ακολουθούν δυο ματς έδρας…

11/3/18 Ολυμπιακός – Αμβρυσσέας Διστόμου

18/3/18 Ολυμπιακός – Οπούντιος Μαρτίνου

Στην 25η αγωνιστική (24/3) ο Ολυμπιακός θα κάνει το ρεπό του και στην τελευταία αγωνιστική (1/4) θα υποδεχτεί τον Γ.Σ. Αλμυρού.

Ο Ολυμπιακός Βόλου, κοιτώντας το σήμερα, θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο και νικηφόρο σερί του, αφού δείχνει πλέον σταθερά στο γήπεδο την ανωτερότητά του…

Ο προπονητής Λάκης Μπακάλης, σήμερα στη Θήβα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λούγκο και τον Καμπλιώνη που είναι τραυματίες, με τον Δήμο Κόκα πάντως να καλύπτει το ένα κενό, και τον Γιώργο Θέο που έλειψε λόγω τιμωρίας να επιστρέφει στην ομάδα, που έχει αποκτήσει ποιότητα και νοοτροπία νικητή.

Μετά την τελευταία χθεσινή προπόνηση, ο προπονητής της ομάδας Λάκης Μπακάλης ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για τον σημερινό αγώνα κόντρα στον Α.Ο. Θήβας, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπακάλης επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές κι αυτοί είναι οι εξής: Καραγκιολίδης, Σάββας, Γελαδάρης, Νόνης, Τόσκας, Κόκας Δ., Ρόκας, Διβανές, Ευθυμιάδης, Θέος, Χρήστου, Σέττος, Μέμμος, Καλφούντζος, Κωνσταντίνου, Μπέικος, Παπαϊωάννου, Αγγελής, Πατσής και Κούτσικος.

Οι «ερυθρόλευκοι» στη Θήβα θα έχουν σε ένα ακόμη παιχνίδι εκτός έδρας τη θερμή στήριξη των φιλάθλων τους. Όπως ανακοινώθηκε από τους Austrian Boys, σήμερα στις 11 το πρωί θα αναχωρήσει το πούλμαν με τους οργανωμένους οπαδούς για τη Θήβα, και καλούν τον κόσμο του Ολυμπιακού να σταθεί δίπλα στην ομάδα στο δύσκολο παιχνίδι που έχουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδρομή, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 6981177126.

Ολυμπιακός – Θήβα

Από τη δεκαετία του 80 είναι οι συναντήσεις του παρελθόντος για τον Ολυμπιακό με τη Θήβα, με τους ερυθρόλευκους μάλιστα να μην έχουν ήττα απέναντι στην ομάδα της Βοιωτίας. Η θετική προϊστορία έχει δυο ματς στη Β΄ Εθνική και οι άλλες συναντήσεις ήταν για τη Γ΄ Εθνική, όπου φέτος στον α΄ γύρο στο Πανθεσσαλικό υπήρξε το 0-0…

Την περίοδο 1982-83 οι δυο ομάδας βρέθηκαν αντίπαλοι στη Β΄ Εθνική… Ο Ολυμπιακός κέρδισε στον Βόλο τη Θήβα 3-1 με δυο γκολ του Κώστα Τσαβαλιά κι ένα του Τάκη Οικονόμου, ενώ ήταν νικητής και στη Θήβα με 1-2, με σκόρερ τους Θωμά Βιρτζαμάνη και Τάκη Οικονόμου.

Οι άλλες συναντήσεις ήταν για τη Γ΄ Εθνική, με τη Θήβα να έχει τερματοφύλακα τον Κώστα Κατσιμήτρο που μετέπειτα έπαιξε και στον Βόλο.

Περίοδος 1984-85: μια νίκη μια ισοπαλία για τον Ολυμπιακό:

23/12/84 Ολυμπιακός-Θήβα 1-0 (79’ Μ. Χανταμπάκης)

12/5/85 Θήβα-Ολυμπιακός 1-1 (60΄ Κουτρούμπας – 76’ Δ. Οικονόμου)

και περίοδος 1985-86 δυο ερυθρόλευκες νίκες:

1/12/85: Ολυμπιακός-Θήβα 3-0 (15΄ Θ. Τσουκαλάς, 68΄ Δ. Βαϊνάς, 80΄ Β. Δαδάκος)

20/4/86: Θήβα-Ολυμπιακός 0-1 (11΄ Ι. Ζαγκαβιέρος)

Ζαχαρόπουλος διαιτητής

Ο Αθανάσιος Ζαχαρόπουλος από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον σημερινό αγώνα ΑΟ Θήβα – Ολυμπιακός Βόλου στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής στον 4ο όμιλο, που θα διεξαχθεί στις 15:00 στο Δημοτικό γήπεδο Θηβών.

Ο Ζαχαρόπουλος έχει σφυρίξει έντεκα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με μόνο ένα να αφορά βολιώτικη ομάδα. Συγκεκριμένα, ο διαιτητής της Ένωσης Ανατολικής Αττικής είχε διευθύνει τον αγώνα Α.Ε. Ιστίαιας – Νίκη Β. (5/3/17) το οποίο είχε λήξει με σκορ 0-1 υπέρ των φιλοξενούμενων. Βοηθοί του Ζαχαρόπουλου σήμερα θα είναι οι κ.κ. Κυριάκος Βιντσεντζάτος από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής και Κωνσταντίνος Κεφαλιακος από την ΕΠΣ Πειραιά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου