ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Να μην την …«ξαναπατήσει»

να-μην-την-ξαναπατήσει-114277

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μία εβδομάδα ακριβώς μετά την ισοπαλία στο γήπεδο της Νεάπολης απέναντι στον πρωτοπόρο ΝΠΣ Βόλος, η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζει σήμερα στις 3μ.μ., στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, τον Αμβρυσσέα Διστόμου.

Οι κυανόλευκοι, με ανεβασμένη ψυχολογία από τον προηγούμενο αγώνα, όπου μπορεί να μη στέφθηκαν νικητές, κέρδισαν όμως τους φιλάθλους τους με την εμφάνισή τους, υποδέχονται την ομάδα του Διστόμου από την οποία και είχαν ηττηθεί στον α’ γύρο.

Τότε οι κυανόλευκοι, μία εβδομάδα μετά το ντέρμπι με τον ΝΠΣ Βόλος, τον οποίο είχαν νικήσει με 1-0, πήγαν στο Δίστομο με ανεβασμένη ψυχολογία, με τον Αμβρυσσέα να τους «πληγώνει» και να κερδίζει με 1-0.

Πλέον οι κυανόλευκοι καλούνται να αποδείξουν πως έχουν ξεχάσει τι συνέβη στο γήπεδο της Νεάπολης και να παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι, απέναντι σε μια ομάδα που θα βρεθεί στο Πανθεσσαλικό με αμυντικό προσανατολισμό και με πρώτο στόχο να μη δεχθεί γκολ, προσέχοντας ιδιαίτερα τα νώτα της.

Στο σημερινό παιχνίδι οι παίκτες των Στέφανου Ξηροφώτου και Φάντζιο Μπούις είναι υποχρεωμένοι να οπλιστούν με υπομονή, όπως άλλωστε και ο κόσμος, προκειμένου να επιτευχθεί η κατάκτηση των τριών βαθμών, που θα τους διατηρήσουν στη 2η θέση της βαθμολογίας, αλλά και θα τους χαρίσει την 7η νίκη, επεκτείνοντας το αήττητο στα τελευταία δέκα παιχνίδια.

Στα προβλήματα των κυανόλευκων συμπεριλαμβάνεται η 4η κίτρινη κάρτα του Λάιου, η οποία θα προβληματίσει το τεχνικό τιμ στη θέση του αριστερού μπακ, σε μια θέση στην οποία οι κυανόλευκοι δεν βρήκαν τη… βασική λύση μέχρι σήμερα μετά την αποχώρηση του Δημολιού, με τους Ντινιωτάκη, Λάιο, και Ζιώγα να μοιράζονται χρόνο συμμετοχής, ενώ υπάρχει και η εναλλακτική του Γκάγκαλη. Κατά τα άλλα επιστρέφει και πάλι ο Κραγιόπουλος, ο οποίος δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και στο βασικό σχήμα στη θέση των στόπερ.

Πληροφορίες και οδηγίες

Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Αμβρυσσέα Διστόμου:

Οι τιμές των εισιτηρίων

Γενική Είσοδος: 10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP)

Μαθητικό- παιδικό: 5€ (13 έως 18 ετών)

Γυναικών: 5€

Θέσεις VIP: 20€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

Παιδιά μέχρι 12 ετών: Δωρεάν

Είσοδος στο Στάδιο: Η είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από την Β΄ Πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχει το εκδοτήριο για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Από τη Β’ Πεζογέφυρα αλλά από ξεχωριστή είσοδο θα γίνεται και η πρόσβαση των φιλάθλων με Κάρτες Διαρκείας BASIC, FANS, LADIES, KIDS, οι κάρτες των οποίων θα ελέγχονται και σε αυτόν τον αγώνα ηλεκτρονικά.

Η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, των κατόχων διαρκείας GOLD, των Εισιτηρίων VIP αλλά και των κατόχων προσκλήσεων θα γίνεται αποκλειστικά από το Parking Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Σταδίου μέσω της Β’ Πεζογέφυρας.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στη 13.30 το μεσημέρι του Σαββάτου 17/02/2018.

Ασφάλεια: Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια. Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Τέλος καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας.

Σφυρίζει ο Πολυχρόνης

Ο κ. Φώτης Πολυχρόνης από την ΕΠΣ Πιερίας θα σφυρίξει στο παιχνίδι ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Αμβρυσσέα Διστόμου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Στην αναμέτρηση με ώρα έναρξης τις 3μ.μ. που εντάσσεται στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής, βοηθοί του Κατερινιώτη ρέφερι θα είναι οι κ.κ. Γιώργος Ταγκαλίδης και Ιωάννης Μηνούδης από την ίδια ΕΠΣ. Στο τελευταίο παιχνίδι που ο Κατερινιώτης διαιτητής βρέθηκε σε παιχνίδι των κυανόλευκων ήταν στο περσινό πρωτάθλημα και απέναντι στον Ρήγα Φεραίο στο Π. Μαγουλάς, όταν η ομάδα του Στέφανου Ξηροφώτου είχε επιβληθεί με 2-1 και με ανατροπή.

Η συνέχεια

Μετά τον σημερινό αγώνα για τη Νίκη Βόλου ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου στις 25 Φεβρουαρίου, με γηπεδούχους τους ερυθρόλευκους στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 21η αγωνιστική, ενώ στην 22η οι κυανόλευκοι έχουν ρεπό, επιστρέφοντας στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΓΣ Αλμυρού εκτός έδρας στις 11 Μαρτίου. Ενδιάμεσα και στις 28 Φεβρουαρίου οι κυανόλευκοι θα αγωνιστούν για τον νοκ άουτ ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, φιλοξενώντας τον Θησέα Αγριάς στο Πανθεσσαλικό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου