ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιστροφή στις νίκες σήμερα για τον ΝΠΣ Βόλος

επιστροφή-στις-νίκες-σήμερα-για-τον-νπ-114312

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Επιστροφή στις άνετες νίκες θέλει σήμερα στην Νεάπολη ο ΝΠΣ Βόλος, ο οποίος μετά από δύο ισοπαλίες θα υποδεχτεί στις 3μ.μ. τον Οπούντιο Μαρτίνου για την 20η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο πρωτοπόρος ΝΠΣ Βόλος, έχοντας την καλύτερη επίθεση αλλά και την σιγουριά της κατάκτησης του πρωταθλήματος (είναι στο +12 από τη 2η Νίκη), για τις δυο τελευταίες αγωνιστικές ισοπαλίες είχε στη Θήβα 3-3, όπου πρώτη φορά δέχτηκε τρία γκολ σε έναν αγώνα, και το περασμένο Σάββατο στη Νεάπολη με τη Νίκη 1-1, και σήμερα θέλει να επιστρέψει με το καλό του πρόσωπο και να επιβεβαιώσει της ανωτερότητα της ομάδας στην κατηγορία.

Σήμερα άλλωστε θα επιστρέψει στην 11άδα του Volos NFC και ο Πίτου Γκαρσία, αφού ο Αργεντινός μέσος έχασε το προηγούμενο ματς λόγω τιμωρίας.

Εκτός της επιστροφής του Πίτου Γκαρσία, ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλος Χουάν Φεράντο δεν αναμένεται να κάνει άλλες αλλαγές στην ομάδα, με τερματοφύλακα τον Μπουργάνη, στα άκρα της άμυνας δεξιά ο Ντεντάκης και αριστερά ο Ντόσης, ενώ στόπερ θα είναι οι Δημόπουλος και Γκαλίτσιος. Πίτου Γκαρσία, Πέντα και Καμπαγέρο θα είναι στο κέντρο… Ηλιόπουλος και Δεμηρτζόγλου στην επίθεση με φορ τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Μάντζη.

Συνολικά δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Volos NFC για τον αγώνα (3μ.μ.) με τον Οπούντιο Μαρτίνου στο Δημοτικό στάδιο Νεάπολης.

Αυτοί είναι οι εξής: Πιαστόπουλος, Μπουργάνης, Ζέρης, Ντεντάκης, Πέντα, Δεμηρτζόγλου, Μάντζης, Μελισσόπουλος, Καμπαγιέρο, Ηλιόπουλος, Τζελίδης, Ντόσης, Κολλάς, Πίτου Γκαρσία, Μούτσα, Σαλαμούρας, Γκαλίτσιος, Καλαμίδας και Δημόπουλος

Τη σημερινή αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας του ΝΠΣ Βόλος με τον Οπούντιο Μαρτίνου, στο Δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, θα διευθύνει η διεθνής διαιτητής Μάχη Τσιοφλίκη από την ΕΠΣ Λάρισας, με βοηθούς τους Χρήστο Καραγιάννη και Χρήστο Νάκα, επίσης από την ΕΠΣ Λάρισας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου