ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτος βαθμός για Μαγνησιακό

πρώτος-βαθμός-για-μαγνησιακό-482313

Ισόπαλες με σκορ 1-1 ανεδείχθησαν χθες οι ομάδες των Μετεώρων και του Μαγνησιακού για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας Γυναικών. Η ομάδα του Βόλου αισθάνεται αδικημένη από το τελικό αποτέλεσμα μιας και χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες.

Στο πρώτο μέρος οι παίκτριες του Μαγνησιακού δεν είχαν ιδιαίτερα προβλήματα και προσπάθησαν διατηρώντας πάντα το μηδέν στην άμυνα να σκοράρουν, χάνοντας καλές ευκαιρίες με τις Γκέκου, Κατσαβριά και Κατσιώτη όμως να μην μπορούν να σκοράρουν.

Στις αρχές της επανάληψης η εικόνα δεν ήταν το ίδιο καλή για τις παίκτριες του Θόδωρου Κατσαμόρα, μιας και τα Μετέωρα απείλησαν και κατάφεραν τελικά να πάρουν το προβάδισμα. Συγκεκριμένα η γηπεδούχος ομάδα μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και με πλασέ της Λαγούδη στο 58’ να κάνει το 1-0.

Η αντίδραση από τον πάγκο ήταν άμεση μιας και ο τεχνικός του Μαγνησιακού αποφάσισε να αντικαταστήσει την Ζ. Παπασακελαρίου με την Μαργαρίτη και την τελευταία να περνά στην θέση της τερματοφύλακα Φέγγερ, η οποία προωθήθηκε στην επίθεση στο 60’. Ταυτόχρονα στον αγώνα μπήκε και η Καλαπαναγιώτου αντικαθιστώντας την Κατσιώτη. Πέντε λεπτά αργότερα οι εσωτερικές αλλαγές έπιασαν τόπο μιας και μετά από εκτέλεση κόρνερ της Κατσαβριά η Φέγγερ που αγωνίστηκε μέχρι το τέλος ως επιθετικός κατάφερε να πάρει την κεφαλιά και να στείλει την μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια μέσα στην εστία των Μετεώρων.

Μεγάλες ευκαιρίες για το διπλό χάθηκαν στην συνέχεια για τις φιλοξενούμενες και μεγαλύτερη όλων ήταν αυτή της Κύρκου, όταν πλάσαρε από πλεονεκτική θέση στέλνοντας την μπάλα μόλις δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας των Μετεώρων στο 78’.

Από την μεριά του ο κ. Κατσαμόρας δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο θα μπορούσαμε να έχουνε να πάρει το προβάδισμα και να τελειώσουμε το παιχνίδι από το πρώτο κι όλας μέρος. Στην επανάληψη είναι η αλήθεια πως είχαμε προβλήματα, αφού και το γήπεδο δεν βόλευε το παιχνίδι μας. Μείναμε πίσω στο σκορ αλλά καταφέραμε να δείξουμε τεράστια ψυχικά αποθέματα και να ισοφαρίσουμε. Αυτό είναι και το γεγονός που κρατάμε από το σημερινό σ.σ. (χθεσινό) παιχνίδι». Από εδώ και πέρα η επόμενη αγωνιστική θα βρει την ομάδα του Μαγνησιακού να παίρνει τους τρεις βαθμούς άνετα δίχως παιχνίδι μιας και από το πρωτάθλημα έχει αποσυρθεί ο Παμπατραϊκός.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Φέγγερ, Ζ. Παπασακελαρίου (60’ Μαργαρίτη), Μεγαγιάννη, Μακρή, Χαραλάμπους (65’ Καλουδάκη), Ευαγ. Παπασακελαρίου, Γιαννακοπούλου, Κατσιώτη (60’ Καλαπαναγιώτου), Κέκου, Κατσαβριά, Μήτα.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Καβάλα ΄86 – Ροδόπη ΄87 2-0

Μετέωρα – Μαγνησιακός 1-1

Παμπατραϊκός – Φιλυριακός Φλώρινας 0-3 α.α.

Η επόμενη αγωνιστική 28/11

Καβάλα ΄86 – Μετέωρα

Παμπατραϊκός – Μαγνησιακός

Ροδόπη ΄87 – Φιλυριακός Φλώρινας

Η Βαθμολογία

1. Καβάλα 6

2. Φλώρινα 6

3. Ροδόπη 3

4. Μαγνησιακός 1

5. Μετέωρα 1

6. Παμπατραϊκός 0

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου