ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Διπλό» στην τελευταία «έξοδο»

διπλό-στην-τελευταία-έξοδο-117106

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το τελευταίο του παιχνίδι εκτός Μαγνησίας για φέτος δίνει το Σάββατο στη Θήβα… ο Ολυμπιακός Βόλου, που θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο και νικηφόρο σερί του, αφού δείχνει πλέον σταθερά στο γήπεδο την ανωτερότητά του…

Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στον β΄ γύρο, έχει τρείς σερί νίκες, είναι στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη και στο – 5 από την 2η θέση, γνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα στη Θήβα, αλλά ποντάρει στις δικές του δυνάμεις και στην προϊστορία, αφού από τη δεκαετία του 80 που υπάρχουν συναντήσεις του Ολυμπιακού με τη Θήβα, οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν ήττα απέναντι στην ομάδα της Βοιωτίας.

Ο προπονητής Λάκης Μπακάλης, στη Θήβα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λούγκο και αμφίβολος είναι ο Καμπλιώνης, οι οποίοι «αποχώρησαν» τραυματίες στο τελευταίο ματς, με τον Δήμο Κόκα πάντως να καλύπτει το ένα κενό και τον Γιώργο Θέο που έλλειψε λόγω τιμωρίας να επιστρέφει στην ομάδα, που έχει αποκτήσει ποιότητα και νοοτροπία νικητή.

Ζαχαρόπουλος διαιτητής στη Θήβα

Ο Αθανάσιος Ζαχαρόπουλος από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα ΑΟ Θήβα – Ολυμπιακός Βόλου στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής στον 4ο όμιλο, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 17/02 στις 15:00, στο Δημοτικό γήπεδο Θηβών.

Βοηθοί του θα είναι ο Κυριάκος Βιντσεντζάτος από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής και ο Κωνσταντίνος Κεφαλιακός από την ΕΠΣ Πειραιά.

Η ένσταση του Ρήγα

Ο Ολυμπιακός σήμερα το μεσημέρι αναμένει την εκδίκαση της ένστασης που εκκρεμεί από τον Ρήγα Φεραίο, για «αντικανονική» συμμετοχή του Κόλα -που είναι κάτοχος ταυτότητας προπονητή UEFA C – στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στις 28 Ιανουαρίου, με τους Βολιώτες πάντως να θεωρούν ότι αγωνίζεται νομότυπα στους ερυθρόλευκους.

Στον Α.Σ. Ολυμπιακό Βόλου υπάρχει βεβαιότητά πως δεν υπάρχει θέμα τιμωρίας για τον Ολυμπιακό, καθώς ο 25χρονος μέσος έχει καταθέσει την κάρτα του προπονητή στην ΕΠΟ.

Στην περίπτωση πάντως που ο Ρήγας κερδίσει την ένσταση στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης «στα χαρτιά» (με σκορ 3-0), με τον Ολυμπιακό Βόλου να τιμωρείται παράλληλα με -3 βαθμούς και πρόστιμο έως 2.000 ευρώ… αλλά στους ερυθρολεύκους δεν ανησυχούν, πιστεύοντας στη νομιμότητα του Κόλα και περιμένοντας την αγωνιστική του επιστροφή, μετά πάντως την οριστική δικαίωση!

«Την αγάπη μας στη Θήβα»

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 προχώρησε σε ανακοίνωση θέλοντας συνέχεια της συμπαράστασης του κόσμου και στη Θήβα, αναφέροντας τα εξής: «Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Αυτό το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 15:00 ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνίζεται σε εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι στον Α.Ο. Θήβας και η παρουσία όλων όσοι αγαπούν τον Ολυμπιακό μας είναι επιβεβλημένη. Η ομάδα μας βρίσκει αγωνιστικά τον χαρακτήρα της κι όλοι εμείς είμαστε κοντά της, για να καταφέρουμε το καλύτερο, για φέτος, αποτέλεσμα. Ας δείξουμε κι αυτή τη φορά, στο Δημοτικό Γήπεδο Θηβών, την αγάπη μας για τη μεγάλη ομάδα της πόλης, τον Ολυμπιακό Βόλου! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ».

Εκδρομή στη Θήβα οι Austrian Boys

Εκδρομή στη Θήβα για το ματς του Ολυμπιακού Βόλου με την τοπική ομάδα διοργανώνουν οι Austrian Boys, που σε σχετική ανακοίνωση τονίζουν: «Το Σάββατο στις 11:00πμ από το AUSTRIAN BOYS CLUB θα ξεκινήσει το πούλμαν για τη ΘΗΒΑ. Διπλά στην ομάδα μας σε όλα τα εκτός έδρας. Τηλ συμμετοχών: 6981177126».

Ετήσια συνεστίαση

Την ετήσια συνεστίασή του διοργανώνει ο Ολυμπιακός Βόλου αύριο Παρασκευή 16/2. Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 διοργανώνει, όπως κάθε χρόνο, την ετήσια συνεστίαση του Συλλόγου, την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 22:00 στο κέντρο «Κ.Χ. 1948», στην οδό Κύπρου 91-93. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και λαχειοφόρος με πλούσια δώρα. Η τιμή της κάρτας εισόδου είναι 15€ και περιλαμβάνει πλήρες μενού με δωρεάν κρασί, αναψυκτικά και ζωντανή μουσική. Η παρουσία όλων όσοι αγαπούν τον Ολυμπιακό Βόλου θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά. Η διάθεση των καρτών εισόδου πραγματοποιείται από τα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου, ενώ για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Αλέκο Μεταφτσή στο τηλέφωνο 6958 459454. Να σημειωθεί πως κάρτες θα διατίθενται και στην είσοδο του κέντρου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου