ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα “τριάρα” ο Βόλος 2004

νέα-τριάρα-ο-βόλος-2004-482760

Την τέταρτη νίκη σε πέντε παιχνίδια σημείωσε χθες ο Βόλος 2004 ο οποίος διατήρησε απόρθητη την έδρα του σημειώνοντας για ακόμη μία φορά τρία τέρματα σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο Βόλο. Το τελικό 3-1 ίσως και να αδικεί τις ερυθρόλευκες οι οποίες έχασαν πολλές ευκαιρίες για γκολ αλλά βρέθηκαν πλέον στην πρώτη θέση ισοβαθμώντας με τον ΠΑΟΚ.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 7ο λεπτό του αγώνα όταν η Μαλισιώρα έκανε την κάθετη πάσα στην Γιοβάνοβιτς, η οποία πλάσαρε για να διώξει η Μελάκη με τα πόδια. Το ριμπάουντ πήρε και πάλι η Σέρβα μέσος και με νέο πλασέ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Το ριμπάουντ πήρε η Όρτενταλ και μην έχοντας πρόβλημα πλάσαρε για να κάνει έτσι το 1-0.

Στο 19ο λεπτό αποχώρησε η Μπαλαμούτη λόγω τραυματισμού και την θέση της πήρε λίγο αργότερα η Ζήγρα. Στο 20’ και ενώ οι ερυθρόλευκες συνέχιζαν με παίκτρια λιγότερο η Γιοβάνοβιτς έκανε κάθετη πάσα στην Ορτενταλ, η οποία απέναντι από την Μελάκη πλάσαρε αλλά η τερματοφύλακας της Αίγινας απέκρουσε.

Τελικά το γκολ ήρθε στο 25ο λεπτό με την Μαλισιώρα να δέχεται τη μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή και από διαγώνια θέση να κάνει το σουτ, νικώντας την άμυνα της Αίγινας για να γίνει το 2-0.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να μειώσουν το σκορ, όταν μετά από σουτ της Πλιασά από διαγώνια θέση και περίπου από το σημείο που σκόραρε η Μαλισιώρα μείωσε σε 2-1 στο 49ο λεπτό.

Οι παίκτριες του Μίλτου Καλόγηρου έδειξαν να ξυπνάνε και στο 67ο λεπτό η Παρασκευπούλου απέναντι από την Πατεστή που πήρε την θέση της Μελάκη έστειλε την μπάλα άουτ. Μεγάλη ευκαιρία έχασε και η Όρτενταλ που έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια της Άιγινας ένα λεπτό μετά.

Τελικά το 3-1 έγινε στο 74ο λεπτό όταν η Παρασκευοπούλου κατάφερε να σκοράρει. Συγκεκριμένα το γκολ ήρθε όταν μετά από σέντρα της Ζήγρα από τα αριστερά η αντίπαλη άμυνα έκανε λάθος και η Παρασκευοπούλου σκόραρε με κεφαλιά με την μπάλα να βρίσκει πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κωτούλας με βοηθούς τους κ.κ. Τακόπουλο και Τσαλίκη του ίδιου συνδέσμου, ενώ κίτρινες κάρτες δέχθηκαν οι Μαλισιώρα και Σκιαδά.

ΒΟΛΟΣ 2004: Αντζέλοβα, Γουγούση(87’ Κλόντζα), Πελεκούδα, Τραΐκοβιτς, Παπαδοπούλου, Μπαλαμούτη (22’ Ζήγρα), Δημητριάδη (66’ Παρασκευοπούλου), Τσιρδάνη, Όρτενταλ. Γιοβάνοβιτς, Μαλισιώρα.

ΑΙΓΙΝΑ:Μελάκη (46’ Πατεστή),Ζαφειροπούλου (46’ Σκιαδά), Γρηγορίου(77’ Κατσικάρου), Πλάκα, Μπατζάκα, Κακαμπούκη, Ντζάνη, Χαλκιαδάκη, Γιαννακοπούλου, Πλιασά.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Χθες

Αβάντες Χαλκίδας -Αμαζόνες Δράμας 0-2

Αμαζόνες Καλυβίων-Νέοι Εργοτέλη 0-7

Βόλος 2004 -Αίγινα 3-1

Ελπίδες Καρδίτσας – Οδυσσέας Γλυφάδας 1-0

Σήμερα

Άρης – Καλλιθέα

Πανσερραϊκή – Ατρόμητος Αθηνών

Ρεπό: ΠΑΟΚ

Η Βαθμολογία

Θ. Ομάδα Βαθ.

1.ΠΑΟΚ 12

2.Βόλος 2004 12

3.Οδυσσέας Γλυφάδας 9

4. Αίγινα 9

5. Καλλιθέα 9

6. Νέοι Εργοτέλη 6

7. Ατρόμητος Αθηνών 4

8.Πανσερραϊκή 4

9. Αμαζόνες Δράμας 4

10. Ελπίδες Καρδίτσας 4

11. Άρης 3

12. Αμαζόνες Καλυβίων 3

13.Αβάντες Χαλκίδας 0

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου