ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να δώσει συνέχεια στο σερί του!

να-δώσει-συνέχεια-στο-σερί-του-119720

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του, που του δίνει το δικαίωμα να κοιτάζει ακόμη ψηλότερα, θέλει τώρα ο Ολυμπιακός Βόλου, που την Κυριακή πέτυχε για πρώτη φορά φέτος τρίτη σερί νίκη, και αισιοδοξεί πως μπορεί να συνεχίσει έτσι και το ερχόμενο Σάββατο στη Θήβα…

Ο Ολυμπιακός δείχνει πλέον σταθερά στο γήπεδο την ανωτερότητά του, και παρότι κερδίζει με 1-0, δείχνει ότι μπορεί και δικαιούται μεγαλύτερα σκορ, πιστοποιώντας ότι με την ενίσχυση του ρόστερ έγινε πιο ποιοτικός και αποτελεσματικός, και ανέβηκε βαθμολογικά και ψυχολογικά, χωρίς βέβαια να επαναπαύεται…

Η νίκη επί του Αχιλλέα Φαρσάλων έφτασε τον 4ο πλέον Ολυμπιακό στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη και στο – 5 από τη 2η θέση, και πλέον βλέπει τη συνέχειά του διαφορετικά, αφού είναι αήττητος στον β΄ γύρο.

Τώρα ο Ολυμπιακός, στις 7 αγωνιστικές που απομένουν έχει μόνο ένα παιχνίδι εκτός Βόλου, αυτό του ερχόμενου Σαββάτου στη Θήβα έχει τα 4 από τα 6 ματς στην έδρα του, έχει ντέρμπι, έχει ρεπό αλλά κυρίως έχει πια μεγαλύτερη συσπείρωση του κόσμου. Η ομάδα έχει αποκτήσει ποιότητα και νοοτροπία νικητή, και αυτό που χρειάζεται πλέον είναι η σοβαρότητα απέναντι σε κάθε αντίπαλο…

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού Βόλου έως το τέλος του φετινού πρωταθλήματος είναι:

20η: 17/2: Θήβα – Ολυμπιακός

21η: 25/2: Ολυμπιακός – Νίκη

22η: 4/3: ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός

23η: 11/3: Ολυμπιακός – Αμβρυσσέας

24η: 18/3: Ολυμπιακός – Οπούντιος Μαρτίνου

25η αγωνιστική: 24/3: ΡΕΠΟ

26η: 1/4: Ολυμπιακός – Γ.Σ. Αλμυρού

Χθες η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 προχώρησε σε ανακοίνωση, θέλοντας να ευχαριστήσει και δημόσια τους φιλάθλους που παρευρέθηκαν και αυτή την Κυριακή δίπλα της, αναφέροντας τα εξής: «Ακόμη μία Κυριακή, οι φίλαθλοί μας βρέθηκαν στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου και με τη θετική τους ενέργεια και το χειροκρότημά τους, ώθησαν την ομάδα μας στη νίκη. Ακόμη μια φορά, τους οφείλουμε ένα δημόσιο ευχαριστώ για τη στήριξη. Όμως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Αυτό το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 15:00 ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνίζεται σε εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι στον Α.Ο. Θήβας και η παρουσία όλων όσοι αγαπούν τον Ολυμπιακό μας είναι επιβεβλημένη. Η ομάδα μας βρίσκει αγωνιστικά τον χαρακτήρα της κι όλοι εμείς είμαστε κοντά της, για να καταφέρουμε το καλύτερο, για φέτος, αποτέλεσμα. Ας δείξουμε κι αυτή τη φορά, στο Δημοτικό Γήπεδο Θηβών, την αγάπη μας για τη μεγάλη ομάδα της πόλης, τον Ολυμπιακό Βόλου! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ».

Ο προπονητής Λάκης Μπακάλης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά την εντός έδρας νίκη της ομάδας του με 1-0 επί του Αχιλλέα Φαρσάλων, ανέφερε πως η ανασταλτική λειτουργία των «ερυθρόλευκων» είναι για σεμινάριο ποδοσφαίρου, ενώ στο επόμενο ματς θα έχει στη διάθεση του και τον Γιώργο Θέο που έλειψε λόγω τιμωρίας, και θα περιμένει και τους Λούγκο και Καμπλιώνη που «αποχώρησαν» προχθές, αλλά ευτυχώς ο τραυματισμός τους δεν ήταν σοβαρός.

Ο Λεωνίδας Χρήστου, που στο πρώτο του ματς που ξεκίνησε βασικός και σκόραρε, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά την εντός έδρας νίκη της ομάδας του με 1-0 επί του Αχιλλέα Φαρσάλων, πως ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πολλές δυνατότητες, και πως αν δουλέψει μπορεί να έχει σταθερότητα στο παιχνίδι του.

Στο μεταξύ, στο ότι σε έναν-δύο μήνες θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στον Ολυμπιακό Βόλου και πως θα επενδύσουν σ’ αυτόν σημαντικοί άνθρωποι, αναφέρθηκε ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος σε δηλώσεις που έκανε στον Βόλος 9.86, λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

«Ευτυχώς που μπήκε ο Ερασιτέχνης μπροστά. Όλα είναι τακτοποιημένα οικονομικά κι αυτό είναι το σημαντικό. Δεν είναι κακό που βοηθούν κάποιοι επιχειρηματίες…

Για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι πολύ κοντά ν’ αλλάξουν πολλά πράγματα, γιατί κάποιοι τον θέλουν στα Τάρταρα. Ε, λοιπόν, δεν θα είναι στα Τάρταρα. Υπομονή ένα-δύο μήνες. Σε ένα δύο μήνες θ’ αλλάξουν πάρα πολλά. Να είστε σίγουροι. Εγώ δεν είμαι πρόεδρος. Όποιος είναι πρόεδρος θα τον βοηθάω. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει και μεγάλους χορηγούς και μεγάλους ανθρώπους που θα επενδύσουν στην ομάδα και τα υπόλοιπα θα τα πούμε σύντομα».

Ετήσια συνεστίαση

Την ετήσια συνεστίασή του διοργανώνει ο Ολυμπιακός Βόλου την Παρασκευή 16/2. Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 διοργανώνει, όπως κάθε χρόνο, την ετήσια συνεστίαση του Συλλόγου, την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 22:00 στο κέντρο «Κ.Χ. 1948», στην οδό Κύπρου 91-93. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και λαχειοφόρος με πλούσια δώρα. Η τιμή της κάρτας εισόδου είναι 15€ και περιλαμβάνει πλήρες μενού με δωρεάν κρασί, αναψυκτικά και ζωντανή μουσική. Η παρουσία όλων όσοι αγαπούν τον Ολυμπιακό Βόλου θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά. Η διάθεση των καρτών εισόδου πραγματοποιείται από τα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου, ενώ για περισσότερες πληροφορίες αλλά και κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Αλέκο Μεταφτσή στο τηλέφωνο 6958 459454. Να σημειωθεί πως κάρτες θα διατίθενται και στην είσοδο του κέντρου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου