ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μας συγχωρείτε… διακοπή!

μας-συγχωρείτε-διακοπή-482796

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο για τη 10η αγωνιστική κόντεψε να μην αρχίσει λόγω της καταρρακτώδους βροχής που έπεφτε από το πρωί χθες στο Ηράκλειο και είχε μετατρέψει (σε αρκετά σημεία) σε λίμνη τον αγωνιστικό χώρο. Τελικά ξεκίνησε, αλλά κράτησε μόλις 45 λεπτά (0-0 το αποτέλεσμα), καθώς το δεύτερο ημίχρονο δεν άρχισε ποτέ!

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Θανάσης Γιάχος, αποφάσισε να διακόψει τον αγώνα ή πιο σωστά να μην αρχίσει ποτέ το δεύτερο 45λεπτο, κρίνοντας ακατάλληλη την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου μετά το πρώτο ημίχρονο που έγινε σε δύσκολες συνθήκες υπό δυνατή βροχή.

Προηγήθηκε διπλή επιθεώρηση που έκανε ο διαιτητής, δοκιμάζοντας αν αναπηδά-κυλά η μπάλα σε διάφορα σημεία, έχοντας ήδη καθυστερήσει κατά 20 λεπτά την έναρξη του β’ ημιχρόνου. Βάσει του κανονισμού ο αγώνας θα συνεχιστεί μετά από 24 ώρες, δηλαδή στις 17:15 της Κυριακής (14/11). Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και αρχικά, πριν την έναρξη του αγώνα, η αστυνομία ήταν κάθετα αντίθετη σε αυτό το ενδεχόμενο λόγω των εκλογών, εμφανίστηκε διαλλακτική στο ημίχρονο.

Αν παίξουν σήμερα οι ομάδες θα συνεχίσουν ως εξής:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Ρουμπάκης, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Σαρρής, Ολίσε, Φραγκουλάκης, Λεάλ, Χαντί, Μπούντιμιρ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάρντο, Τοροσίδης, Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Ντουντού, Ουρτάδο, Φουστέρ, Ριέρα, Πάντελιτς, Μιραλάς.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου