ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θυμήθηκαν επιτυχίες του Shinkyokushinkai Καράτε

θυμήθηκαν-επιτυχίες-του-shinkyokushinkai-καράτε-122178

Σε μια πολλή ζεστή και κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου Valis Resort στην Αγριά Βόλου, πραγματοποιήθηκε η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας-ετήσιος χορός των Συλλόγων Ακαδημίας Shinkyokushinkai Καράτε Βόλου και ο Μαχητής Αγριάς το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του διευθύνοντα προπονητή της Ακαδημίας Κοσμίδη Γεώργιου καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους αθλητές, γονείς, φίλους και επισήμους, και αναφέρθηκε στη μεγάλη ιστορία, τόσο της Ακαδημίας με έτος ιδρύσεως το 1985 (ο παλαιότερος σύλλογος Καράτε στη Μαγνησία) αλλά όσο και για τον Σύλλογο Μαχητή Αγριάς με έτος ιδρύσεως το 1992, οι οποίοι προσέφεραν μεγάλες επιτυχίες στον μαγνησιώτικο αθλητισμό.

Στη συνέχεια κάλεσε στο βήμα την αντιπεριφερειάρχη της Περιφέρειας Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολινδρίνη Δωροθέα, η οποία αναφέρθηκε στη σημαντική παρουσία του Συλλόγου της Ακαδημίας στη Μαγνησία, για τις νίκες που χάρισαν οι αθλητές και των δυο συλλόγων στη πόλη του Βόλου και γενικότερα στη Μαγνησία, αλλά και για τα παιδιά της που υπήρξαν αθλητές του Συλλόγου Αγριάς. Ο κ. Κοσμίδης απένειμε τιμητική πλακέτα για τη μεγάλη στήριξη της κ. Κολυνδρίνη στους δυο συλλόγους.

Στη συνέχεια, κάλεσε τον αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Βόλου κ. Ζέρβα Ανδρέα να απευθύνει χαιρετισμό, ο οποίος εκφράστηκε με συγκινητικά λόγια αλλά και με θαυμασμό για τον παλιό του δάσκαλο Γιώργο Κοσμίδη, καθώς υπήρξε μαθητής για 6 ολόκληρα χρόνια στον ιστορικό σύλλογο της Μαγνησίας και τον ευχαρίστησε για τα εφόδια και τις αξίες που του μετέδωσε. Στο τέλος της ομιλίας του, ο παλιός του δάσκαλος του απένειμε τιμητική πλακέτα, θέλοντας να τον ευχαριστήσει για τη μεγάλη του βοήθεια προς τον Σύλλογο.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τις ευχές του πάτερ Βαρνάβα και την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και των δύο συλλόγων, από τον διευθύνοντα προπονητή του Συλλόγου Μαχητή, Κρίσιλα Ιωάννη, με τον πρόεδρο κ. Κορομηνά Θεόδωρο και το μέλος του Παπαδάμ Αικατερίνη, και από τον Σύλλογο της Ακαδημίας με τον διευθύνοντα προπονητή Κοσμίδη Γεώργιο, τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Κουφογιώργο Απόστολο και την πρωταθλήτρια Κοσμίδου Βίκυ.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγριάς κ. Κορομηνάς Θεόδωρος αναφέροντας πως ο σύλλογος ο όποιος ιδρύθηκε το 1992 στην πόλη μας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο βρίσκεται σε καινούργιες εγκαταστάσεις, σε έναν σύγχρονο και μεγάλο χώρο με προπονητή καράτε τον κ. Κρίσιλα Γιάννη.

Επίσης στον σύλλογο δημιουργήθηκαν και τμήματα αυτοάμυνας ενηλίκων αλλά και τμήματα fitness Pilates Zumba και TRX, σε συνεργασία με τη γυμνάστρια ΤΕΦΑΑ Κωνσταντίνα Δεληγιάννη με μεγάλη επιτυχία.

Έγινε η ανασκόπηση του προηγούμενου έτους από τον διευθύνοντα προπονητή κ. Κρίσιλα Ιωάννη του Συλλόγου Αγριάς, παρουσιάζοντας τις διοργανώσεις που συμμετείχε, τις διακρίσεις που σημείωσαν οι αθλητές, αλλά και τις δράσεις του συλλόγου.

Ακολούθησαν οι απονομές των αθλητών από τον προπονητή Κρίσιλα Ιωάννη στον αθλητή με μετάλλιο σε διεθνές αγώνες, Κορομηνά Κωνσταντίνο. Κατόπιν οι απονομές σε αθλητές με συμμετοχή σε διεθνή αγώνες: Αγαθουλέσης Θεόδωρος, Σταθαράκος Σταμάτης, Καρανικολού Αρχοντιά –Ελένη, και στους αθλητές που κατέκτησαν μετάλλια σε περιφερειακά πρωταθλήματα: Κορομηνά Αφροδίτη, Μανθογιάννη Μαρία – Μαγδαληνή, Σουλικιά Κωνσταντίνα, Παπαρρίζος Ιωάννης, Ιατροπούλου Κασσιανή – Σταυρουλα, Ιατροπουλου Βαρβάρα, Αρέθας Κωνσταντινος, Παπαδόπουλου Αναστασία – Ραφαέλα, Ζαριφης Εμμανουηήλ – Παναγιώτης, Γιαννακούλας Χρυσοβαλάντης, Γιαννακούλας Βάιος, Λύτρας Γεώργιος – Ιωάννης, Βαμβάκος Χαρίλαος, Μαχαίρας Απόστολος, Χαρανα Αριάδνη, Τσέλια Δήμητρα, Γκέλη – Τσέρνωφ Μέλλω, Γκολέμας Νέστορας, Μίγκα Μαρία – Μαγδαληνή Πλόχας Ορέστης.

Τιμητικές πλακέτες έδωσε ο προπονητής του συλλόγου στον χορηγό Τσέλια Νικόλαο και στον Γιατρό του συλλόγου και αντιπρόεδρο Μπαλαμάτση Ζώη.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε η Πρωταθλήτρια Ευρώπης και Εκπαιδευτής του Συλλόγου Κοσμίδου Βίκυ όπου παρουσίασε την ανασκόπηση του Συλλόγου κατά το έτος 2017, τις συμμετοχές και επιτυχίες όλων των αθλητών. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών με διακρίσεις στο Εξωτερικό: Σιούρα Βίκτωρα, Μυτιλιό Ανδρέα, Μυτιλιό Κων/νο, Δημητρίου Αναστασία, Κουμπαράκη Ηλέκτρα, των αθλητών με συμμετοχές στο εξωτερικό: Μαγαλιού Αθανάσιου, Μερόπη Παπαθεολόγου, Γκόσιου Μαρία, Βερούση Αργυρώ, Κουμπαράκη Ζωή, Γεωργαλή Μαρία, Κράλλης Βησσαρίων, Φωτίου Νικόλαος και Τζάλλα Μιχάλη. Σειρά είχαν οι αθλητές που συμμετείχαν στα περιφερειακά πρωταθλήματα: Κουτσιαρής Άγγελος, Τζατζάκης Κων-νος, Μιχαηλίδη Ελπίδα, Σκριμπώνης Ευστάθιος, Κράλλης Αλέξανδρος, Παπανικολάου Αντώνιος, Κράλλη Ελένη, Στύλος Αστέριος, Μαλινδρέτου Ιωάννα, Ντάβρας Δημήτριος, Θώμος Αντώνιος, Αλεξίου Κωνσταντίνος, Πρασσάς Απόστολος, Ανδριάνης Αθανάσιος, Ανδριάνη Αικατερίνη, Κουφογιώργου Αναστασία, Μαλινδρέτου Βασιλική,Τσιάνος Γεώργιος, Χατζηγεωργίου Ιωάννης, Φωτίου Μάρκος, Ανδριάνη Θεοφανία-Μελίνα, Κουφαλέξης Γεώργιος, Καραγιαννοπούλου Ελένη, Μπουντούκος Θεόδωρος, Μπουντούκου Βασιλική, Γαιτανίδης Χρήστος, Μαναβέλας Νικόλαος, Παπαδόπουλος Δημήτριος, Πελεκάνος Κωνσταντίνος, Βουρλής Ιωάννης, Βαρελοπούλου Ραφαηλία, Αγρέβη Γεωργία-Μαρία, Παπαδόπουλος Ευάγγελος και Ζυγούρης Ευστάθιος.

Στο τέλος βραβεύθηκαν οι διεθνείς κριτές Δεληγιάννης Νικόλαος, Ποζαπαλίδης Ηρακλής που διαιτήτευσαν σε αγώνες εξωτερικού, και οι εκπαιδευτές του Συλλόγου Ποζαπαλίδης Ηρακλής, Χονδρός Χάρης, Παιτήρης Παναγιώτης και Κοσμίδου Βίκυ.

Το φλουρί, το οποίο αντιστοιχούσε σε αθλητικό εξοπλισμό, στην πίτα του Συλλόγου ο Μαχητής, κέρδισε ο πρωταθλητής Κορομηνάς Κων/νος, και το φλουρί της πίτας της Ακαδημίας ο πρωταθλητής Μαγαλιός Αθανάσιος, το οποίο αντιστοιχεί σε μια φόρμα αθλητική του Συλλόγου. Στον αποχαιρετιστήριο λόγο του ο προπονητής Γιώργος Κοσμίδης αναφέρθηκε στο αγωνιστικό πρόγραμμα του 2018 και ευχαρίστησε τους αθλητές, γονείς και φίλους για την παρουσία τους στην εκδήλωση αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση στους δυο συλλόγους.

Στην εκδήλωση υπήρξε και λαχειοφόρος με 182 δώρα προσφοράς της τοπικής αγοράς του Βόλου, Αγριάς και Μακρυνίτσας.

Τα ΔΣ των συλλόγων ευχαριστούν θερμά το μέλος του Συλλόγου Ακαδημίας κ. Σγαρδώνη Έυα, την κ. Γκουνταρά Λίτσα και την κ. Γιάγκου Κλαίρη του Συλλόγου Αγριάς για τη βοήθεια τους στη συλλογή δώρων. Επίσης ευχαριστούν και την κ. Αμβράζη Ηλιάνα που μαζί με τις κ. Σγαρδώνη και κ. Γιάγκου μοίρασαν τα δώρα στους τυχερούς. Ευχαριστούν επιπλέον τις κ.κ. Κοσμίδου Βίκυ, Κατερίνα Παπααδάμ, Αγορίτσα Ταφύλη και Κοσμίδου Κατερίνα για την όλη οργάνωση της εκδήλωσης. Τέλος, ευχαριστούν τη Διεύθυνση του Ξενοδοχείου Valis Resort and Spa και τον υπεύθυνο Ευθυμίου Θεόδωρο για την οργάνωση της εκδήλωσης, για το πολύ καλά ποιοτικά φαγητό και για την επιτυχή διεξαγωγή της. Η πίτα του Συλλόγου Μαχητής ήταν προσφορά του αρτοπωλείου ΝΙΚΟΛΑΟΥ, και της Ακαδημίας του ζαχαροπλαστείου CHOCOLATINO. Τα άνθη που κοσμούσαν τα τραπέζια με τις πίτες ήταν προσφορά του FLOWER PROGECT. Χορηγία προσέφερε και το τσιπουράδικο «Τα φιλαράκια».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου