ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντέρμπι αύριο και στο Βελεστίνο

ντέρμπι-αύριο-και-στο-βελεστίνο-123356

Το μαγνησιώτικο ντέρμπι στο Βελεστίνο μεταξύ Ρήγα-ΓΣΑ ξεχωρίζει αύριο Κυριακή (3μ.μ.) στην 19η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με τις δυο ομάδες να έχουν τη βαθμολογική διαφορά, αλλά εκτός από γόητρο υπάρχουν και κίνητρα.

Ενώ στον Αλμυρό είναι στο +11 από τη ζώνη του υποβιβασμού, στον Ρήγα Φεραίο είναι στο -5 κάτω από τη διαχωριστική γραμμή, αλλά δεν παύουν να ελπίζουν στην παραμονή, με συνεχείς νίκες και ελπίζοντας ακόμη και στην ένσταση που κατέθεσαν κατά του κύρους του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, για τη συμμετοχή του Κλεβί Κόλα στην μεταξύ τους αναμέτρηση, υπόθεση η οποία αναμένεται να εκδικαστεί την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου.

Πάντως, η προσοχή της ομάδας του Ρήγα στρέφεται στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Γ.Σ. Αλμυρού, κι από τον Ρήγα θα λείψει ο τιμωρημένος Σπύρος Γκάγκας, ενώ αμφίβολος λόγω στρατού είναι ο Ντίνος Γεωργατζής.

Ο Αλμυρός, παρότι είναι πιο ψηλά, δεν είναι αδιάφορος, ενώ και στα έως τώρα παιχνίδια του εκτός έδρας έχει πετύχει 4 νίκες, που σε συνδυασμό με το ότι στην έδρα του έχασε μόνο 4 βαθμούς και είχε 6 νίκες, τον κάνουν να αισθάνεται πιο άνετα για το μέλλον του στην κατηγορία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου